Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cap 130 Destructions Online Sro - Arabia Update, Free Silks

daniox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

UWAGA !!!

Jako iż StormShadows jest przepełnione postanowiłem na drugim charze założyć kolejną Guild o nazwie CarpeDiem z tym że nie będzie to tylko polska guild. Mam zamiar zebrać AKTYWNYCH Graczy, takich którzy nie siedzą NON STOP na bocie.

WYMAGANIA:

• Lvl 100+
  • Znajomość języka Angielskiego w stopniu komunikatywnym ( obowiązkowe )
  • Chęci do gry żeby nowi nie odpadali po 1 dniu.
  • Czas poświęcony na grę, nie tylko bot i bot ;)
  • Kultura

​Jako iż obecnie remontuje drugie mieszkanie i przygotowuje się do przeprowadzki rzadko jestem w domu więc wiadomość odnośnie dojścia do guild składajcie tutaj w temacie, na PW lub na PM w grze, ew na FB a na pewno jakoś się złapiemy ;)

Nicki do PM w grze:

Wyjatek
_The_Kox_

Pozdrawiam / Regards / al ta7yat

[Polish Supporter] Wyjatek

• Odpowiedzi 166
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jasne że tak ! ;)

Miałem ostatnio kilka dni przerwy z racji na to iż się przeprowadzam tzn remontuje mieszkanie drugie ( jutro malowanie mimo świąt ) and kupiłem nową Sukę i opijam trochu dla lepszej przyczepności ;)

1385911_1388780374694303_1839735100_n.jp

W realu wygląda o wiele lepiej - sam się o tym przekonałem ;)

Mocna Suka ;)

Opublikowano

Jasne że tak ! ;)

Miałem ostatnio kilka dni przerwy z racji na to iż się przeprowadzam tzn remontuje mieszkanie drugie ( jutro malowanie mimo świąt ) and kupiłem nową Sukę i opijam trochu dla lepszej przyczepności ;)

1385911_1388780374694303_1839735100_n.jp

W realu wygląda o wiele lepiej - sam się o tym przekonałem ;)

Mocna Suka ;)

Hehe no niezła suczka;D pewnie ma niezłe kopyto^^

Opublikowano

Oj ma ma, 110 koni, wcześniej latałem na 750cc 101 koni i to był dla mnie potwór, moja jest 42kg lżejsza i ma więcej koni ..

Litr ( czyt. 1.0 silnik ) jest mocniejszy ale od 600cc zaczyna się prawdziwa zabawa ;]

@EDIT@

Moja Suka zakończyła Sezon ostatniej nocy, miałem wypadek, przez kilka dni nie będę grał.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A ja własnie jestem na etapie sciągania. Jestem weteranem po 4-ro letnim stażu na globalu, teraz chciałem wrocic i sprobowac sił na privie. Nie wiem czy wybralem dobry serw no ale niebawem się przekonam :)

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...