Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cap 130 Destructions Online Sro - Arabia Update, Free Silks

daniox

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 166
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam, więc mam takie pytanie. ;p ...Mam taki problem ze ściągnięciem tego, bo gdy ściągam już clienta to w trakcie tego ściągania wyskakuje mi jakiś błąd i pokazuje się, że się ściągnęło. I gdy chcę to wypakować to nie ma większości plików i wyskakuje też ten błąd i czy ktoś by mógł mi w tym pomóc z góry dzięki. ;)

Opublikowano

Serwer działa nadal i ma się świetnie ;]

Codziennie masa eventów najczęstsze to H&S oraz PvP Event, każdy ma szanse ( może nie koniecznie w tym drugim ale w pierwszym na pewno ;] )

Pozdrawiam!

Polish Supporter Wyjatek ;)

Opublikowano

Serwer prezentuje się dobrze lecz gra tutaj bardzo mało osób, gram na tym serwerze od wczoraj i nic takiego się nie działo aby zwróciło moją uwagę.

Opublikowano

Muszę pochwalić się że gra coraz więcej polaków ;)

Wiesz, nie zawsze coś się dzieje ale jednak raz na jakiś czas robimy jakieś wojny JOB czy wspólne CTF no różne rzeczy, jest dużo eventów, ostatnio głównie H&S i pvp dla graczy bez VIP

Zapraszamy.

Opublikowano

Dzisiaj w nocy odbył się nowy update, zobaczcie sami co zostało zmienione:

1377986_174528606086420_1559593320_n.jpg

Tłumaczenie:

1. Został zmieniony czas pojawienia się BoneROC do 12h, tzn respi się co 12 godzin.

2. Wrócił quest na LC / LE coinsy

3. Dodano Drop ZP coinsów z Arabian Uniques i Jupiter Uniques

4. Teraz Medusa dropi 20 Des Donate ;)
5. Dodano drop ZP Coinsow z BoneROC
6. Z racji że starzy wyjadacze wykorzystywali stare postacie do farmienia globali - wszystkie zostały usunięte.

7. Z uwagi na to że na globalach był ciągle spaw w języku Franko, cena ich została zwiększona do 60 Des Donate.

Pozdrawiam! ;]

Opublikowano

Oczywiście że jest taka Guild, Jest tylko jedna Polska ;) StormShadows, Możecie pisać do DesperaT / Mella / Kalel / Cycero / więcej nicków niestety nie pamiętam z racji że od dłuższego czasu nie jestem w Guild.

Opublikowano

Spoko Spoko od tego jestem Prawda :D

Wczoraj Odbywały się ciekawe Eventy, chodziło o zabicie Unique który nie był zbyt ciężki ;d Nagrodą było 5 000 Arena Coins, odbył się również Crit Event gdzie nagrodą padło 2b Gold ;)

Zmienimy Server Forum Serwerowego także obecnie nie działa.

Gorąco Zapraszam!

[Polish Supporter]Wyjatek

Opublikowano

Update 25/10/2013r

A więc odbył się nowy Update ostatniej nocy, pewnie jesteście ciekawi co się zmieniło? O to spis ;)

- Zostało usunięte kilka Unique z gry z powodu bliżej nie znanego x D

- Został naprawiony błąd podczas kupowania Globali od NPC przez którego otrzymywaliśmy gratis do Globali DC :P

- Zostały dodane 2 nowe Avatary które możecie kupić u NPC w Hotan

- Został dodany drop ze WSZYSTKICH mobów w JOB Temple

- Został dodany nowy Scroll działający na zasadzie Gift Coin ;)

- Również został uruchomiony Live Czat z Supportem

ZAPRASZAMY DO GRY !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...