Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cap 130 Destructions Online Sro - Arabia Update, Free Silks

daniox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chyba jak jest blader a ty wiz ;P Nie wciskaj kitu ze uksujesz wizowi z sunem +16 nawet nukerowi bys nie sksul wizem z weponem +7! A po 2 w silku bardziej niz uq chodzi o PVP (trade, fw itd) a tego tutaj nie ma...

• Odpowiedzi 166
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ile razy pytałem czy ktoś idzie karawane albo na fgw ?

a na pvp sami nie wychodziliście przed jg bo się baliście ze was skopia jak psy a ja codziennie walczyłem przed tym zasranym jg z nie jednym silniejszym dużo odemnie .

Opublikowano

No zgadzam się , troszkę lecą sobie w ch.. , chyba jednak będzie trzeba odpuścić ten serwer <_<

Ani żadnego info ,że coś jest nie tak i serwer off już 4h .....

fSKDg.png

Opublikowano

Ile razy pytałem czy ktoś idzie karawane albo na fgw ?

a na pvp sami nie wychodziliście przed jg bo się baliście ze was skopia jak psy a ja codziennie walczyłem przed tym zasranym jg z nie jednym silniejszym dużo odemnie .

Właśnie... jaki sens jest wychodzenie przed jg jak tam same chu.jki z +16... dlatego gra tam to strata czasu, główne zadanie gry zostało spierdolone! Najwieksza przyjemnosc w silku jest w tedy gdy po tygodniu bocenia i bawienia sie w alchemie idziesz na pvp i sie napie.rdalasz z gonojem i po 30 sek dostales baty, wracasz do miasta i meczysz itemki dalej zeby mu wjeb,ac! A nie wchodzisz, dostajesz placka i lezysz, na trade nie idziesz bo wjezdza 1 z +16 i roz,pierdala cale pt, dziekuje dobranoc

Opublikowano

Właśnie... jaki sens jest wychodzenie przed jg jak tam same chu.jki z +16... dlatego gra tam to strata czasu, główne zadanie gry zostało spierdolone! Najwieksza przyjemnosc w silku jest w tedy gdy po tygodniu bocenia i bawienia sie w alchemie idziesz na pvp i sie napie.rdalasz z gonojem i po 30 sek dostales baty, wracasz do miasta i meczysz itemki dalej zeby mu wjeb,ac! A nie wchodzisz, dostajesz placka i lezysz, na trade nie idziesz bo wjezdza 1 z +16 i roz,pierdala cale pt, dziekuje dobranoc

Nie znajdziesz takiego serwera żeby donate nie robiło róźnicy na pvp ,nawet na gloablu jak nie masz premik to na pvp jest w chuj odczuwalne i tak juz jest z każdą grą online ...

Opublikowano

A kolega daniox nie wie, że nie pisze się posta pod postem?

Wiem, że ze mnie cham, ale taki już jestem.

Opublikowano

Czytam te komentarze i aż szok człowieka ogarnia... 8S

Ludzie z guild piszą żeby zmieniać serwer? lol? :angry:

Jeżeli nie wiecie co się dzieje z serwerem to zamiast pierdo*** głupoty to czekajcie na mnie na info...

Serwer był of z racji modernizacji, pokazałem Adminowi kilka bugów oraz dałem mu świeże propozycje ....

To nie jest ten sam team co BlueSro !

To jest całkiem inny Właściciel...

Update na 10 września będzie zawierał:

Dodanie Nowych Unique 111-120 z których można dropnąć JC i LC ( za nie można kupić Seta d14 Sun )
W mieście Hotan został dodany nowy NPC u którego można kupić Wszystkie nowe Avatary

Zmienione zostały nazwy niektórych mapek.

To jest część z Update, reszty znać nie musicie :)

Opublikowano

Pres ma racje trzeba tylko cierpliwie czekać a nie gadać ze ,,chodzcie nie czekajcie na ten serwer to strata czasu'' tak mowią ci co chca tylko 130 i miec wszystko najlepsze na serwer :/ A robić nie ma komu :/ Ludzie czekac trzeba i tyle a nie :/

Opublikowano

Najbardziej rozwaliła mnie wypowiedzieć na poprzednich stronach pewnego Użytkownika który stwierdził iż Gracze mają już itemy na +14 czy +16 czy tam +20 i przez nich cały fun z gry jest rozjeb**** bo oni mają a Ty nie haha

Nie ma to jak dziecko dorwie się do serwera prywatnego...

O to chodzi żeby ich dogonić i dojeb** a nie liczyć że wszystko samo wpadnie..

Opublikowano

No dobrze w takim razie , nie uważasz że powinni o tym powiadomić ? Bo jak ludzie nie wiedzą co się dzieje z serwerem to podejrzewają , że prawdopodobnie upada . Jeżeli wszystko będzie okej to gram dalej :)

Czytam te komentarze i aż szok człowieka ogarnia... 8S

Ludzie z guild piszą żeby zmieniać serwer? lol? :angry:

Jeżeli nie wiecie co się dzieje z serwerem to zamiast pierdo*** głupoty to czekajcie na mnie na info...

Serwer był of z racji modernizacji, pokazałem Adminowi kilka bugów oraz dałem mu świeże propozycje ....

To nie jest ten sam team co BlueSro !

To jest całkiem inny Właściciel...

Update na 10 września będzie zawierał:

Dodanie Nowych Unique 111-120 z których można dropnąć JC i LC ( za nie można kupić Seta d14 Sun )
W mieście Hotan został dodany nowy NPC u którego można kupić Wszystkie nowe Avatary

Zmienione zostały nazwy niektórych mapek.

To jest część z Update, reszty znać nie musicie :)

fSKDg.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...