Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KWADRATOWA MASAKRA! PIXELOWY ŚWIAT! NOWY SEZON! DOBRE ZABEZPIECZENIA! PRZYJMUJEMY NA WL !

THEkondiPlaying

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick z MC: Warchammer

Masz premke?: Tak

Jesteś ogarnięty: Ogarnięty w 100%

Poziom orto: 9/10

Napisz coś o sobie i powiedz dlaczego chcesz grać na serwerze: Ostatnio normalna rogrywka zaczeła mi się nudzić. Wole pograć z kimś, poznać kogoś nowego i wybudować coś co jest SUPER!! Jestem niezłym budowniczym który gra od wersji 1.3_01 czyli dość długo. Jestem osobą która jest w miare spokojna. Szybko załapuję nowe znajomości i nie lubię griffu ani złodziejstwa.

Opublikowano

Nick z MC: kokosz3

Masz premke?: Jasne :D

Jesteś ogarnięty: tak

Poziom orto: 10

Napisz coś o sobie i powiedz dlaczego chcesz grać na serwerze: Chcę tu zagrać bo lubię grać na Servach typu KM. Interesuję się Taekwon-do, Minecraftem i WoW'em. Moja ortografia jest na wysokim poziomie ( :D Nie lubię błędów orto :P). Robię mapy Survival i Adventure do mc i jak się wysilę to ładnie buduję xD. Jeśli kogoś to interesuję to na servie mogę grać 3-5h dziennie...

W Minecraft zacząłem grać jakieś 3-4 lata temu od Bety 1.7.3 kiedy to robiłem domy z dirta ;P

Sygnatury brak.

Opublikowano

Nick z MC: Prison_Break

Masz premke?: Nie mam.

Jesteś ogarnięty: Raczej tak ;P

Poziom orto: 9/10 - czasem zdarzy się błąd, ale to rzadkość. ;p (/10)

Napisz coś o sobie i powiedz dlaczego chcesz grać na serwerze: W Minecraft'cie zaczynają mnie już nudzić serwery publiczne, nie które serwery są fajne, lecz wbije na ts, a tam pustka i echo.. Na serwerach WL, mogę sobie pograć i pogadać z kimś, czyli to co lubię najbardziej, grać i gadać :D

Teraz coś o mnie. Mam na imię Olek, interesuje się różnymi grami FPS, typu cs go, cs 1.6, cod, itp. Interesuje się również grafiką komputerową. Bardzo lubię grać w piłkę nożna, lecz dla zabaw, nie lubię grać "poważnych" meczy, pomimo iż wydaje mi się, że dosyć dobrze gram w piłkę. Mam mały problem z mutacją, nikt mi nie wierzy, że mam 15 lat, ponieważ mutacja chyba nawet mi się jeszcze nie zaczęła. Jestem dosyć leniwy, chyba że ktoś mnie zmotywuje, np. załóżmy, że ktoś prosi, żebym coś wybudował, druga się podpina, to idę to zrobić. ;P. Lubię budować w Minecrafcie, pomysły czerpie z reala. ;P

Dodam jeszcze, że jestem bardzo pozytywnym człowiekiem, jaram się wszystkim. :D

Bardzo mało przeklinam i nie wydzieram się do mikrofonu, chyba że dla jaj =D

Opublikowano

Nick z MC: TeZoMisieK

Masz premke?: Tak

Jesteś ogarnięty: Jak najbardziej tak

Poziom orto: (10/10)

Napisz coś o sobie i powiedz dlaczego chcesz grać na serwerze: Nazywam się Kuba i chodzę do I klasy gimnazjum. Interesuję się informatyką/grafiką oraz piłką nożną. Grałem już kilka razy na serwach typu KM oraz sam taki kiedyś miałem. Chciałbym zagrać na tym serwerze, ponieważ lubię tego typu serwery, gdyż są ciekawe, zwykle są fajni i ogarnięci gracze. Umiem budować domy w średniowiecznym stylu, więc na pewno jakiś ładny domek oraz być może PixelArta.

Pozdro :)

P.S. Kondi wbijaj na forum ;c

tenor.gif

Opublikowano

Nick z MC: Doge_

Masz premke?: Niestety, nie.

Jesteś ogarnięty: Oczywiście, a czemu by nie?

Poziom orto: (/10) 9,5/10 - Czasem się znajdzie mały błąd przy pisaniu.

Napisz coś o sobie i powiedz dlaczego chcesz grać na serwerze: Dlaczego chciałbym? Nigdy nie wiem o co chodzi w kwadratowej masakrze, ale się zobaczy. Cóż co pisać? Jestem pomocny, kulturalny i również niestety mam wady... Jakie? Ale dobrze że mało, cóż każdy ma wady. Nie ma ideału. Jest to że czasem wtrącam swe "trzy grosze". Ale ogólnie to tylko tyle co mam do napisania... Myślę że przyjmiecie mnie z całym szacunkiem jak ja serwer i całą administracje. :)

Opublikowano

Typ Serwera: Dedykowany

WhiteList: Włączone

Tryb Gry: Kwadratowa Masakra

Ilosc Slotow: 10

Dedykowany i 10S ? :D.

Pewnie na pukawce bierzesz co 12h testowy serwer i jazda :D

Dedykowany serwer może mieć nawet 3sloty jak na csrv... Jeśli jest z hostingu to dedyk..

tenor.gif

Opublikowano

Typ Serwera: Dedykowany

WhiteList: Włączone

Tryb Gry: Kwadratowa Masakra

Ilosc Slotow: 10

Dedykowany i 10S ? :D.

Pewnie na pukawce bierzesz co 12h testowy serwer i jazda :D

:facepalm:

Mam dedyka 10S ...

Chcesz dowód?

Proszę bardzo:

PdIop4T.png

Poza tym, nawet w ofercie masz, że 10S da się kupić..

I jakim cudem zawsze mam jednakowe IP?!

Myśl...

Co 12h?

Pozdro jak by ci sie chcialo...

Opublikowano

To, że jednemu graczowi się mapa się nie podoba to nie znaczy, że mam zmieniać cały serwer. Owszem, jest dużo budynków ale cały border nie jest zabudowany. Szykuje się nowy sezon, ale jeszcze nie teraz.

Opublikowano

Jedno mi do tego serwera nie pasuje,a mianowicie trzynastolatkowie którzy zostali przyjęci na pierwszej stronie ...

Po to serwery typu ''Kwadratowa Masakra'' są tworzone aby ludzie porozmawiali sobie na TS3/Skype ze wszystkimi graczami z tego serwera.

A tak to taki trzynastolatek nie przeszedł jeszcze mutacji i ma piskliwy głos co denerwuje ...

KckC7.jpg

Opublikowano

Nick z MC:JestemJakub

Masz premke?:Tak

Jesteś ogarnięty:100%

Poziom orto: (/10): 10,5/10

Napisz coś o sobie i powiedz dlaczego chcesz grać na serwerze: (min. 5 zdan)

Cześć jestem Kuba interesuję się piłką nożną, muzyką. Uczęszczam do klasy III gimbazjum, uwielbiam matematykę oraz grać na instrumentach. W minecrafta gram od czerwca 2011 roku premke kupiłę w sierpniu 2011. Uwielbiam serwery typu "KM" i znam Przewoza:D.

Opublikowano

Nick z MC: Okared

Masz premke?: Yes

Jesteś ogarnięty: Tak

Poziom orto: (/10) 9

Napisz coś o sobie i powiedz dlaczego chcesz grać na serwerze: (min. 5 zdan)Jestem gimbusem :P lubię bardzo sport, i często gram z kolegami..Jestem dobrym, i miłym graczem, myśle, że znajde sobie kolegów, na serwerze, bardzo szybko :).Chciałbym zagrać, na tym serwerze, ponieważ na serwerze u skkf napewno nie zagram.Nie będę grifował, bo to jest NOOBSKIE!

Opublikowano

Nick z MC: MistGun

Masz premke?: Nie

Jesteś ogarnięty: TAK

Poziom orto: (/10) 9. 5/10

Napisz coś o sobie i powiedz dlaczego chcesz grać na serwerze: (min. 5 zdan) Lubię grać na kwadratowych masakrach i je oglądac moim Hobby jest nagrywanie filmów na YT. Moim celem na razie jest zdobyć 100 subskrybcji a mam tego dopiero 1/10 %. Wiem, i sory że nie napisze pewnie tego w 5 zdaniach ale po prostu nie wiem co napisać. Lubię grać w piłkę i siatkówkę.... i mam nadzieje że tyle starczy. Chce grać na tym serwerze ponieważ serwery tego typu są dobre do "Wybicia się" i mam nadzieje że mi się uda. Dziękuje za Uwage, POZDRAWIAM!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...