Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KWADRATOWA MASAKRA! PIXELOWY ŚWIAT! NOWY SEZON! DOBRE ZABEZPIECZENIA! PRZYJMUJEMY NA WL !

THEkondiPlaying

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@UP DODANY

""Pixelowa Dolina padła po 3 sezonie" - Tak, szkoda, że każdy sezon trwał tydzień..." Tak tak, zaczęła się na końcu kwietnia, a zakończyła się 7 czerwca. (Był jeszcze jeden temat, ale usunięty.)

"Wakacyjny serwer był całe wakacje- Tak, bo craftserve zrobiło promocję, że płacisz za miesiąc, a dostajesz drugi miesiąc gratis." - Akurat wiesz - nie . Miałem jeszcze serwer wood do 5 sierpnia z pixelowej doliny :3

"Pixelowy Świat jest aż do dziś" - AŻ? Według ciebie kilka tygodni to aż? Proszę cię... - Proszę cię.... Klika tygodni (np 4) to już cały miesiąc,a wg Ciebie każdy mój serwer po tym czasie upada :C . Dlatego piszę "Aż".

@edit. Jeszcze pierwsze. Robiłem serwer z kolesiem o nicku "Szatan". Miałem jeszcze modów (nie pamiętam już nicków). I serwer powstał z inicjatywy Szatan'a, a on szukał technika.

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick z MC: KrakerSS

Masz premke?: Nie

Jesteś ogarnięty: No jasne ^^

Poziom orto: 8,5 / 10

Napisz coś o sobie i powiedz dlaczego chcesz grać na serwerze:

Mam na imię Maciek. Jestem miłym, cierpliwym i doświadczonym graczem MC.

Lubię grę wspólną. Moje hobby to dzieffczynki, piłka nożna i schaboszczaki.

Chciałbym sobie zagrać na tego typu serwerze.

Opublikowano

Nick z MC:kubanek_kuba

Jesteś ogarnięty:Tak

Poziom orto: 9/10

Napisz coś o sobie i powiedz dlaczego chcesz grać na serwerze: Chcę zagrać na serwerze ponieważ lubię serwery typu KM. Ogarniam redstone i umiem ładnie budować. Lubie grać z innymi graczami. Jestem miły, pomagam innym. Nie wkurzam innych graczy np. kradnięciem itemków lub niszczenie budynków.

cover.png?dl=0

Znawca
Opublikowano

@UP DODANY

""Pixelowa Dolina padła po 3 sezonie" - Tak, szkoda, że każdy sezon trwał tydzień..." Tak tak, zaczęła się na końcu kwietnia, a zakończyła się 7 czerwca. (Był jeszcze jeden temat, ale usunięty.)

"Wakacyjny serwer był całe wakacje- Tak, bo craftserve zrobiło promocję, że płacisz za miesiąc, a dostajesz drugi miesiąc gratis." - Akurat wiesz - nie . Miałem jeszcze serwer wood do 5 sierpnia z pixelowej doliny :3

"Pixelowy Świat jest aż do dziś" - AŻ? Według ciebie kilka tygodni to aż? Proszę cię... - Proszę cię.... Klika tygodni (np 4) to już cały miesiąc,a wg Ciebie każdy mój serwer po tym czasie upada :C . Dlatego piszę "Aż".

@edit. Jeszcze pierwsze. Robiłem serwer z kolesiem o nicku "Szatan". Miałem jeszcze modów (nie pamiętam już nicków). I serwer powstał z inicjatywy Szatan'a, a on szukał technika.

Świetnie! Ale dlaczego wszystkich okłamujesz?! Zresztą, nie będę tracił czasu na kłótnie z tobą bo znowu coś wymyślisz...

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Opublikowano

@UP Nikogo nie okłamuje tylko ty wyciągasz pochopne wnioski. Na Twoim miejscu też bym to napisał :)

Ale jak wgłębisz się w szczegóły nie jest tak jak myślisz :) .

Zapraszam do zapisywania się na serwer :)

Opublikowano

Nick z MC:HeLLRaiZeR

Masz premke?:Nie

Poziom orto: 10/10

Napisz
coś o sobie i powiedz dlaczego chcesz grać na serwerze: Już nie grałem z 2 miesiące na takim trybie gry i chciałbym zagrać z normalnymi ludzmi w Poczciwy Kw.Lubię robić domy z projektów(czasem są to moje projekty),Tworzę animację, chodzę do 1 technikum no i tyle.Mam nadzieję że zostanę ciepło zapoznany z Graczami.Liczę też na jakąkolwiek komunikację(Skype,Ts3)oraz nie unikam młodzierzy ;)

Co do ciebie Ex? schowaj się bo paplać każdy może przez internet tak jak ja i inne osoby, Ale żeby być kimś zacznij od życia, nauki lub poprostu omijaj takie reklamy po co wogle zaczynasz takie tematy.

Masz 20 lat więc jesteś dorosły i możesz mnię uważać za smarkacza lecz to co tutaj napisałeś jest troche nie wporządku co do Serwera i Administratora. Może gracze chcieli poprostu nowe sezony ? Tego nie wiesz więc po co udowadniasz że ten serwer nie ma przyszłości?Brakuje ci bezpośrednich dowodów poczuj się jak w sądzie ;) Najpierw miej coś potem atakuj Bo samym gadaniem o długosci sezonu to nie ma aż takiego znaczenia.Sezon może trwać od 3 dni do nawet miesiąca i co ?Po co niszczysz opinię serwera ? Po co wogle Tutaj jesteś? Wdawać się w kolejną wojnę której w internecie nie wygrasz? Odpuść omijaj takie tematy, A ja ci zwracam tylko uwagę ;)

Porada na życie nie oceniaj książki po okładce ;).

Liczę na kontakt z adminem jeśli można.

Przepraszam
bardzo, ja piszę prawdę, a ty mnie wyzywasz od debili. Wiem, że nie
masz co robić, nudzi ci się i przez swoją wielką ochotę tworzysz serwery
ale serwery tworzy się na poważnie, a nie tak jak ty, serwer za
serwerem:

WSZYSTKIE TWOJE SERWERY:

http://www.mpcforum.pl/topic/1010935-kwadratowa-masakra-pixelowy-swiat-cofanie-1-komenda-log-block-autorskie-rozwiazania/#entry8348416

http://www.mpcforum.pl/topic/1010932-kwadratowa-masakra-pixelowy-swiat-cofanie-1-komenda-log-block-autorskie-rozwiazania/#entry8348399

http://www.mpcforum.pl/topic/978330-wakacyjny-serwer-pvp-10s-dedyk-wiecej-strzal-zbieraj-ulepszaj-i-wygrywaj/

http://www.mpcforum.pl/topic/944866-pixelowa-dolina-kwadratowa-masakra-spolszczone-pluginylog-block-super-rozwiazania/

http://www.mpcforum.pl/topic/944883-pixelowa-dolina-kwadratowa-masakra-spolszczone-pluginylog-block-super-rozwiazania/

http://www.mpcforum.pl/topic/913917-151npsv-wojny-gildiictfpvp247-full-craft/

http://www.mpcforum.pl/topic/899118-full-craft-150svfrakcje20sdedyk/

http://www.mpcforum.pl/topic/894613-15npfb247battlenight-pvp-full-craft-otwarcie-w-rod/

http://www.mpcforum.pl/topic/871900-147-full-craft20-slotwfreebuildmapa-pvp-zapraszamy/

http://www.mpcforum.pl/topic/824061-146npfb247full-craft/

Co ciekawe, żaden z tych serwerów nie trzymał się dłużej niż miesiąc, więc dlaczego z tym tak ma nie być?

Masz 12 lat, rozumiem, że nie masz co zrobić z czasem i chcesz się pobawić ale nie z kosztem obcych ludzi! Oni
szukają porządnego serwera który będzie się trzymał choćby nie wiem co,
z tego co widać, te twoje serwery poupadały przez jakieś kłótnie -
wcale się nie dziwię.

Kolejna
rzecz: Ja cię nie prześladuję, ja po prostu chcę ochronić MPCForum od
takich maluchów jak ty. Jesteś za młody i to zrozum.

Ja jestem po 20-tce i mam doświadczenie, to jest odpowiedni wiek na tworzenie serwerów.

Dziękuję i pozdrawiam

Co masz do ludzi młodych ? Moim zdaniem osoba która stworzyła taką ilość serwerów jest osobą doświadczoną i kompetętną co do Obrazy ze strony admina : sprowokowałeś go i tyle doigrałeś się proste i jasne.Zabronić tworzenia serwerów nie możesz bogiem nie jesteś.

Co do kłótni, Kłótni ... wiesz takie osoby jak ty mogą być przyczyną zastanów się ;)

A ten spis to jednak na prześladowanie nie wygląda ale widać że starałeś się zmniejszyć konkurencję

Zazwyczaj tak ludzie robią nie wiem jak jest z tobą lecz sugeruję się narazie tym co widzę.

Po za tym modem czy adminem MPC NIE JESTEŚ WIĘĆ ZOSTAW TO ODPOWNIEDNIM LUDZIOM!

I niektórzy młodzi ludzię są bardziej rozgarnięci niż niektóre (nawet) 20 latki(niekoniecznie ty)

Wracając do ochorny MPC czy jest coś w regulaminie na temat wieku ? Nie sądzę.

Dla leniwych:

Regulamin Lokalny Działu Minecraft Publikacje serwerów

1 . Należy stosować się do Regulaminu Globalnego Forum (http://www.mpcforum....lny-mpcforumpl/).
2.
Tematy mogą być zamykane jedynie na wyraźną zgodę autora lub w
przypadku kiedy naruszają obowiązujące na forum zasady. Należy wysłać
raport lub napisać prywatną wiadomość do moderatora działu lub Global
Moderatora.
3. Zakaz wstawiania na forum KSSN i wszystkiego co z nim związane, dotyczy to proszenia o KSSN i wstawiania różnych generatorów. Kara: 10 pkt + ban 7 dni.
4. Należy używać opcji "Edytuj".
W przypadku niecelowego dodania multiposta (lag, etc.), który nie był
zamierzony, taką sytuację należy zgłosić moderatorowi, poprzez
kliknięcie po lewej stronie guzika "Zgłoś".
5.
Posty w stylu "kolejny nobek który nie umie używać opcji szukaj" bądź
"działa lubie to", "nie działa ale + za chęci" będą karane w kategorii
spam'u. Kara: 5 pkt.
6. Odpowiedź na pytanie w temacie, w którym taka odpowiedź już się znajduje, czyli powielanie odpowiedzi. Kara: 5 pkt.
7. Nie wolno odświeżać tematów starszych niż 30 dni, bez uzasadnione przyczyny. Kara:
5 pkt. Wyjątek: Chyba, że temat jest poradnikiem, a chcesz wnieść
wartościową treść do tematu. Tak samo tyczy się próśb o reupload plików.
8.
Moderator nie ma zawsze racji. Jeśli uważasz, że się pomylił i chcesz
wyjaśnić sytuację prosimy o kontakt na PW z danym moderatorem. Jeśli
jest brak porozumienia prosimy o kontakt z Global moderatorem lub
Administratorem.
9. Zakaz utrudniania pracy
administratorom/moderatorom. Raporty nie służą do zabawy, za
nieuzasadnione ich użycie może, w skrajnych przypadkach grozić sankcja. Kara: 5 pkt.
10.
Moderatorzy używają koloru + kursywy ((wpisujecie odpowiednie)), w
przypadku edycji posta innego użytkownika. Użytkownik może używać
kolorów, ale nie wolno podszywać się pod członków administracja, w innym przypadku przewidziana jest sankcja. Kara: Perm.
11.
Wszelki obrót kontami, czyli ich sprzedaż, wymiana lub oddawanie jest
zabronione (MPCforum nie jest portalem handlowym, nie ponosimy
konsekwencji w pośredniczeniu). Zakaz proszenia o konta, bądź wyłudzania
ich. Kara: 10 pkt + ban na 7 dni, temat ląduje w koszu.
12. Zakaz kopiowania poradników, tutoriali, itp. Kara: 10 pkt + ban na 3 dni, temat ląduje w koszu.
13. Nie wklejamy linków do stron za pośrednictwem, których zarabiamy (tzn. reflink'i), np: ShareCash.org. Kara: 10 pkt + ban na 30 dni.
14. Zakaz prowokowania do spamu. Przykład: Napisz w tym temacie swój nick, a otrzymasz na naszym serwerze 5 diamentów.
15. Wszystkie linki wychodzące poza MPCforum wstawiamy w code code.png.
16. Tematy odświeżamy po upływie 24 godzin od poprzedniego posta, w innym przypadku jest to równoznaczne z double postem. Kara: 3 pkt.
17.
Od teraz użytkownicy mogą odświeżać poradniki przed upłynięciem 24
godzin, jeżeli wprowadzają jakieś zmiany lub ich wypowiedź wnosi coś do
tematu.
18. Regulamin może się zmienić w trakcie działania forum.
19. Nieznajomość Regulaminu nie będzie powodem do zmniejszania kary w przypadku jego złamania.
20. Zakaz podawania linków do innych forów. White lista ma być prowadzona w temacie

W
przypadku umieszczenia linku do zewnętrznego forum w grafice,linku lub
czymkolwiek, publikacja oraz jej treść zostanie usunięta.

Dotyczy to również stron, na których znajdują się odnośniki do forów.

21. W dziale dyskutujemy wyłącznie o danym serwerze.

22. Zakaz stawiania 2 lub więcej publikacji tego samego serwera.

23. Opinie o serwerze muszą być uzasadnione.

24. Zakaz reklamowania serwerów w innych działach / statusach. Kara: Za pierwszym razem blokada pisania na 24h, za drugim i każdym kolejnym 5 pkt. oraz blokada pisania na 3 dni.

25.
W sygnaturach dopuszczalne są tylko: linki do prezentacji, opisy,
grafiki. Zakaz podawania linków zewnętrznych, bannerów, adresów IP. Kara: Warn 5 pkt.

Ps: Nie sugeruj się ilością postów Ponieważ to nie 1 konto które miałem.

Mam nadzięję Ex? że zrozumiesz swój błąd w tym co robisz.

I kondi Trzymam za słowo :)

HeLLRaiZeR

Kontakt gdybyś jednak chciał walczyć dalej

Znawca
Opublikowano

Co do ciebie Ex? schowaj się bo paplać każdy może przez internet tak jak ja i inne osoby, Ale żeby być kimś zacznij od życia, nauki lub poprostu omijaj takie reklamy po co wogle zaczynasz takie tematy.

Masz 20 lat więc jesteś dorosły i możesz mnię uważać za smarkacza lecz to co tutaj napisałeś jest troche nie wporządku co do Serwera i Administratora. Może gracze chcieli poprostu nowe sezony ? Tego nie wiesz więc po co udowadniasz że ten serwer nie ma przyszłości?Brakuje ci bezpośrednich dowodów poczuj się jak w sądzie ;) Najpierw miej coś potem atakuj Bo samym gadaniem o długosci sezonu to nie ma aż takiego znaczenia.Sezon może trwać od 3 dni do nawet miesiąca i co ?Po co niszczysz opinię serwera ? Po co wogle Tutaj jesteś? Wdawać się w kolejną wojnę której w internecie nie wygrasz? Odpuść omijaj takie tematy, A ja ci zwracam tylko uwagę ;)

Porada na życie nie oceniaj książki po okładce ;).

Liczę na kontakt z adminem jeśli można.

Co masz do ludzi młodych ? Moim zdaniem osoba która stworzyła taką ilość serwerów jest osobą doświadczoną i kompetętną co do Obrazy ze strony admina : sprowokowałeś go i tyle doigrałeś się proste i jasne.Zabronić tworzenia serwerów nie możesz bogiem nie jesteś.

Co do kłótni, Kłótni ... wiesz takie osoby jak ty mogą być przyczyną zastanów się ;)

A ten spis to jednak na prześladowanie nie wygląda ale widać że starałeś się zmniejszyć konkurencję

Zazwyczaj tak ludzie robią nie wiem jak jest z tobą lecz sugeruję się narazie tym co widzę.

Po za tym modem czy adminem MPC NIE JESTEŚ WIĘĆ ZOSTAW TO ODPOWNIEDNIM LUDZIOM!

I niektórzy młodzi ludzię są bardziej rozgarnięci niż niektóre (nawet) 20 latki(niekoniecznie ty)

Wracając do ochorny MPC czy jest coś w regulaminie na temat wieku ? Nie sądzę.

Dla leniwych:

Regulamin Lokalny Działu Minecraft Publikacje serwerów

1 . Należy stosować się do Regulaminu Globalnego Forum (http://www.mpcforum....lny-mpcforumpl/).
2.

Tematy mogą być zamykane jedynie na wyraźną zgodę autora lub w

przypadku kiedy naruszają obowiązujące na forum zasady. Należy wysłać

raport lub napisać prywatną wiadomość do moderatora działu lub Global

Moderatora.

3. Zakaz wstawiania na forum KSSN i wszystkiego co z nim związane, dotyczy to proszenia o KSSN i wstawiania różnych generatorów. Kara: 10 pkt + ban 7 dni.
4. Należy używać opcji "Edytuj".

W przypadku niecelowego dodania multiposta (lag, etc.), który nie był

zamierzony, taką sytuację należy zgłosić moderatorowi, poprzez

kliknięcie po lewej stronie guzika "Zgłoś".

5.

Posty w stylu "kolejny nobek który nie umie używać opcji szukaj" bądź

"działa lubie to", "nie działa ale + za chęci" będą karane w kategorii

spam'u. Kara: 5 pkt.

6. Odpowiedź na pytanie w temacie, w którym taka odpowiedź już się znajduje, czyli powielanie odpowiedzi. Kara: 5 pkt.
7. Nie wolno odświeżać tematów starszych niż 30 dni, bez uzasadnione przyczyny. Kara:

5 pkt. Wyjątek: Chyba, że temat jest poradnikiem, a chcesz wnieść

wartościową treść do tematu. Tak samo tyczy się próśb o reupload plików.

8.

Moderator nie ma zawsze racji. Jeśli uważasz, że się pomylił i chcesz

wyjaśnić sytuację prosimy o kontakt na PW z danym moderatorem. Jeśli

jest brak porozumienia prosimy o kontakt z Global moderatorem lub

Administratorem.

9. Zakaz utrudniania pracy

administratorom/moderatorom. Raporty nie służą do zabawy, za

nieuzasadnione ich użycie może, w skrajnych przypadkach grozić sankcja. Kara: 5 pkt.

10.

Moderatorzy używają koloru + kursywy ((wpisujecie odpowiednie)), w

przypadku edycji posta innego użytkownika. Użytkownik może używać

kolorów, ale nie wolno podszywać się pod członków administracja, w innym przypadku przewidziana jest sankcja. Kara: Perm.

11.

Wszelki obrót kontami, czyli ich sprzedaż, wymiana lub oddawanie jest

zabronione (MPCforum nie jest portalem handlowym, nie ponosimy

konsekwencji w pośredniczeniu). Zakaz proszenia o konta, bądź wyłudzania

ich. Kara: 10 pkt + ban na 7 dni, temat ląduje w koszu.

12. Zakaz kopiowania poradników, tutoriali, itp. Kara: 10 pkt + ban na 3 dni, temat ląduje w koszu.
13. Nie wklejamy linków do stron za pośrednictwem, których zarabiamy (tzn. reflink'i), np: ShareCash.org. Kara: 10 pkt + ban na 30 dni.
14. Zakaz prowokowania do spamu. Przykład: Napisz w tym temacie swój nick, a otrzymasz na naszym serwerze 5 diamentów.
15. Wszystkie linki wychodzące poza MPCforum wstawiamy w code code.png.
16. Tematy odświeżamy po upływie 24 godzin od poprzedniego posta, w innym przypadku jest to równoznaczne z double postem. Kara: 3 pkt.
17.

Od teraz użytkownicy mogą odświeżać poradniki przed upłynięciem 24

godzin, jeżeli wprowadzają jakieś zmiany lub ich wypowiedź wnosi coś do

tematu.

18. Regulamin może się zmienić w trakcie działania forum.
19. Nieznajomość Regulaminu nie będzie powodem do zmniejszania kary w przypadku jego złamania.
20. Zakaz podawania linków do innych forów. White lista ma być prowadzona w temacie

W

przypadku umieszczenia linku do zewnętrznego forum w grafice,linku lub

czymkolwiek, publikacja oraz jej treść zostanie usunięta.

Dotyczy to również stron, na których znajdują się odnośniki do forów.

21. W dziale dyskutujemy wyłącznie o danym serwerze.

22. Zakaz stawiania 2 lub więcej publikacji tego samego serwera.

23. Opinie o serwerze muszą być uzasadnione.

24. Zakaz reklamowania serwerów w innych działach / statusach. Kara: Za pierwszym razem blokada pisania na 24h, za drugim i każdym kolejnym 5 pkt. oraz blokada pisania na 3 dni.

25.

W sygnaturach dopuszczalne są tylko: linki do prezentacji, opisy,

grafiki. Zakaz podawania linków zewnętrznych, bannerów, adresów IP. Kara: Warn 5 pkt.

Ps: Nie sugeruj się ilością postów Ponieważ to nie 1 konto które miałem.

Mam nadzięję Ex? że zrozumiesz swój błąd w tym co robisz.

I kondi Trzymam za słowo :)

HeLLRaiZeR

Kontakt gdybyś jednak chciał walczyć dalej

Gościu, umiesz czytać ze zrozumieniem?

Nie mam nic do dzieci bo sam nim byłem oraz nie zabronię mu tworzenia serwerów. Pograsz - zobaczysz jaka panuje tam atmosfera.

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Opublikowano

to dlaczego piszesz Że dzieci nie powinny robic serwerów ?

jednak cos do nich masz zaczynając takie tematy.

A serwer mi sie podoba i nie wiem co mam tam niby zobaczyć.

Opublikowano

Nick z MC: MCKrowa

Masz premke?: tak.

Jesteś ogarnięty: nie wiem w jakim sensie rozumiesz słowo ogarnięty, ale raczej tak

Poziom orto: (/10): 10

Napisz coś o sobie i powiedz dlaczego chcesz grać na serwerze: (min. 5 zdan):

To tak, gram w minecrafta od ostatniej alphy/pierwszej bety dokładnie nie pamiętam. Często z nudów włączam youtube i oglądam jakieś walki z KM. Lubiłem grać na tego typu serwerach, i nadal lubię, tyle że długo nie grałem. Ogarniam PVP w miarę ( od niedawna "ćwiczę" na minebooku), umiem produkować wiele farm( kurczaków, żelaza). Od niedawna staram się opanować różne pułapki ( znam kilka przydatnych). Staram się pomagać innym, nie tylko dbać o własną dupę.

Bez reklam fb

Opublikowano

Nick z MC:RajZi

Masz premke?:Niemam

Poziom orto: Orto niema poziomu jak cos ;d ... sie pisze czy sie umie i ktora klasa w moim przypadku 2 gim wiec znam .(powtarzam niema takiego czegos jak poziom orto .. )

Napisz coś o sobie i powiedz dlaczego chcesz grać na serwerze: Na imie mam kacper i mam 15 lat , jak kazdy uprawiam sport dokladniej pilke i plywanie , lubie pomagac ludziom . Chodze do 2 gim , niekradne i jestem ogarniety , znam sie na cc+ i javie. ( troche ) . Tworze skrypy do minecraft . Chcę zagrać na waszym serverze ponieważ chce poznać ludzi ;) i dobrze sie bawić . Dzieki za uwage do zobaczenia.

Nieregulaminowa sygnatura. Majkel

Opublikowano

Nick z MC: Marcinek

Jesteś ogarnięty: No chyba :)

Poziom orto: (/10) 9,5/10

Napisz coś o sobie i powiedz dlaczego chcesz grać na serwerze: (min. 5 zdan)

Jestem ogarniętą i kulturalną osobą. Trochę leniu****e, jednak wynika
to z tego co mam właśnie robić, a jakieś "prace, itp." na kompie to
przeważnie przyjemność. Spokojnie przyjmuje krytykę i próbuję ją za
tłumić,
gdyż przeważnie jest to zazdrość, itp. Jeśli chodzi o
tutejszą społeczność to na pewno większość mnie szanuje. Jestem
otwarty i przyjaźnie nastawiony do każdej napotkanej osoby. Ortografię
mam w miarę opanowaną, na pewno jakieś błędy popełniam, jednak, nie
spotykam się z tym za często.

Chcę grać na tym serwerze ponieważ znudziły mi się te inne z tzw. "noobami", mam nadzieję, że tutaj będzie spokój. ;)

Pomogłem ? Daj like nie bądź żyła !

rdlogin.png

Do NoT CoPy !!

Opublikowano

ip nie działa raz niby się pokazuje że działa " serwer otwarty " probuje wejsc : " connection refused: connect". Podajcie numeryczne IP.

Bez reklam fb

Opublikowano

@Krowa - Wbij na serwer , wyjaśnisz mi coś.

@Ex - Kłotnia nie potrzebna , nabijasz sobie posty. Zgłaszam to.

@Co Do Reszty - Na Serwerze nie będe tolerował obrażania oraz "gimbusiarskich" wygłupów ! Radzę uważać.

Opublikowano

Nick z MC: PoowerPL

Masz premke?: Jasne :)

Jesteś ogarnięty: No jasne że tak :)

Poziom orto: (9/10)

Napisz coś o sobie i powiedz dlaczego chcesz grać na serwerze: (min. 5 zdan): Witam, na serwerze chciałbym zagrać, ponieważ szukam takiego serwera od dawna. Umiem dobrze budować, dla tego by nie było wielkiego klocka z dyrta.

Na serwerze grał bym 5-6 godzin tygodniowo , a w weekendy dłużej :)

Na serwerze chciałbym spotkać kogoś nowego.

Jak trzeba by było mógł bym się dołożyć do serwera :)

Gram w minecraft'a 3 lata.

Opublikowano

Nick z MC: ViolanNutria

Masz premke?: Tak

Jesteś ogarnięty: Przecież Wiesz

Poziom orto: (9/10)

Napisz coś o sobie i powiedz dlaczego chcesz grać na serwerze:
(min. 5 zdan):

Kondi przecież mnie znasz; widziałeś moje poprzednie podanie :)

Więc chyba nie ma sensu ponownie pisać tego samego.

_______________________________________________________________________________________

I Wszystko Jasne

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...