Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KWADRATOWA MASAKRA! PIXELOWY ŚWIAT! NOWY SEZON! DOBRE ZABEZPIECZENIA! PRZYJMUJEMY NA WL !

THEkondiPlaying

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

JaHibdq.png

pixelowy.maxc.pl

To serwer, na którym nie jest najważniejsza prot 4 , czy miecz 5/2. Tu najważniejszy jest szacunek graczy! Jak go zdobyć? Pomagać innym, nie kraść, nie zabijać, oraz budowac, piękne i użyteczne budowle! Aby zmiejszyc możliwość kradnięcia ustawiliśmy plugin LWC tak, aby blokował skrzynie oraz piece!

UWAGA! Nie jest to DOKŁADNIE SERWER KM, chwilami odbiega od km bo mamy autorskie pomysły :)

FORUM ORAZ STRONKA DOSTĘPNE NA SERWERZE W /stronka !

pTBdHar.png

Wzór:

Nick z MC:

Masz premke?:

Jesteś ogarnięty:

Poziom orto: (/10)

Napisz coś o sobie i powiedz dlaczego chcesz grać na serwerze: (min. 5 zdan)

Uwaga! 5 zdań to nie:

"Jestem Kuba.

Jestem fajny.

Lubie minecraft.

Gram w pilke.

Jestem slaby w siatkowke."

NIE!

Musisz zachęcić nas do dodania Cię na serwer w min. 5 zdaniach!

ipserwera.png
pixelowy.maxc.pl
spec.png
Nazwa Serwera: Pixelowy Świat
Wersja: 1.6.2
Typ Serwera: Dedykowany
WhiteList: Włączone
Tryb Gry: Kwadratowa Masakra
Ilosc Slotow: 10
Zwierzeta: Włączone
Potwory: Włączone
PVP: Włączone

admin.png
PRZEWOZ20011 (WUJCIOCREEPER)
THEKONDIMAN (THEKONDIPLAYING)

opis.png
Szukasz prawdziwego survivalu, gdzie poziom ustawiony jest na HARD? Chcesz budować domki i nie martwić się, że ktoś je zniszczy? Denerwują cie "diax koxy" przy spawnie, którzy tylko czekają aby Cię zabić? Chcesz spędzić czas w świetnym towarzystwie? W takim razie nie musisz szukać dalej, Pixelowy Świat to serwer stworzony dla Ciebie! Pixelowy Świat jest serwerem bez żadnych frakcji, czy innych tego typu pluginów. Gramy na nim RAZEM, a nie PRZECIWKO sobie! Zakaz griefu, okradania! Na serwerze obowiązują zasady NETYKIETY! ( http://pl.wikipedia.org/wiki/Netykieta ) Nie znajdziesz u nas BEZSENSOWNEGO pluginu na życia, który psuje klimat gry! Od teraz szukamy informacji na temat graczy w google i na forach! Serwer leży na dobrej maszynie z 64 mb na slot!
Komendy w grze: /drop - pokazuje drop itemkow ze stone'a
/tpa (nick) - tp do gracza
/tpaccept - zgoda na tp
/tpdeny - odrzucenie tp
/m (nick) (wiadomosc) - wiadomość do gracza
/co i - włącza/ wyłącza inspektor (logblock)
/niezbednik - niezbednik gracza
/komendy - komendy
/regulamin
/lwc - pomoc LWC

TS3 !

IP: ts-3.pl

Kanał 14.Pixelowy Świat

Hasło: pixelowy

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick z MC: rychuPL

Masz premke?: Nie ;/

Jesteś ogarnięty: Tak

Poziom orto: 10

Napisz coś o sobie i powiedz dlaczego chcesz grać na serwerze: Interesuję się sportem i informatyką.Chciałbym grać na tym serwerze ponieważ zapowiada się obiecująco.Jestem miły i pomocny dla innych graczy.Czasami zdarza mi się potrollować innych ale ogółem jestem spoko.Mam nadzieję że zostane przyjęty...

graphic.png

Opublikowano

Nick z MC: Evorias

Masz premke?: Niestety nie posiadam.

Jesteś ogarnięty: Pewka

Poziom orto: (9/10)

Napisz coś o sobie i powiedz dlaczego chcesz grać na serwerze: Lubie grac w pilke nozna.

Lubie grac na kompie.

Jestem ogarniety.

Umiem sie zachowac.

Nie szukam sprzeczek.

Mam wlasne zdanie.

Opublikowano

Nick z MC: znajomi123

Masz premke?: Tak

Jesteś ogarnięty: Tak?

Napisz coś o sobie i powiedz dlaczego chcesz grać na serwerze: Jestem YouTuberem. Mam ponad 420 widzow. Chcialbym zagrac na tym serwerze, poniewaz bardzo lubie grac na "takim trybie".

Jestem Ogarnietym i Spokojnym Graczem. Nie trolluje

87876659328820301036.png 

Opublikowano

Nick z MC: TheMrowkaPL
Jesteś ogarnięty: Tak.
Poziom orto: (/10) 9.99%
Napisz coś o sobie i powiedz dlaczego chcesz grać na serwerze: (min. 5 zdan). Mam na imię Krystian i mieszkam w Szczecinie. Interesuje się informatyką od 5 lat. W wolnym czasie lubię pograć w minecrafta itp. Chciałbym zagrać na takim serwerze bo nigdy nie grałem to dla mnie coś nowego. Nie grifuje, gram uczciwie. Jestem kulturalny.
Pozdrawiam. :)

600 postów | Codziennie krytykuje jeden serwer | Zawsze staram się pomóc | Masz problem? Pisz!

Opublikowano

Nick z MC:

Sharavy

Masz premke?:

Nie mam

19

Jesteś ogarnięty:

Oczywiście, nawet bardzo :)

Poziom orto:

(/10) 10/10 , nie cierpię kiedy ktoś pisze z bykami.

Jestem osobą, która lubi grać w minecrafta. Lubie kontakt z
ludźmi, i staram się z nimi współpracować. Serwer tego typu jest moim
ulubionym, gdyż nie lubię nowości i nowych pluginów, które są
wprowadzane na nowe serwery. Chce stworzyć z graczami na serwerze fajny
klimat, i razem współpracować :)

sfl8.jpg

Opublikowano

Nick z MC: Lex

Jesteś ogarnięty: T ak

Poziom orto: (/10) 9/10

Napisz coś o sobie i powiedz dlaczego chcesz grać na serwerze: Grałem na poprzednich sezonach i było fajnie, jestem operatywny, samodzielny przy czym dbam do bólu o swoje i nikt mi nie wmówi kłamstw, bo tak naprawdę chcę tutaj się dostać, żeby poprostu jak przyjdę ze szkoły i będę się nudził no to czas na rozrywkę!

PS : Proszę o bardziej regorystyczne kryteria przyjmowania na wl i częstsze odwiedzanie serwera (gdyż na teraźniejszym km dochodziły ludzie griefu i zabijania bez powodu)

zu439g.jpg

Opublikowano

Nick z MC:MrStefek

Masz premke?:Tak

Jesteś ogarnięty:Tak

Nie będę się rozpisywał bo nikomu nie są potrzebne informacje o mnie, jestem graczem jak każdy inny i to czy kopie piłkę czy biegam albo do jakiej szkoły chodzę nie jest istotne. Powiem tylko że mam duży staż na tego typu serwerach(o czym świadczy ilość postów nabitych tylko podaniami na wl)

Opublikowano

Nick z MC:Prikrize

Masz premke?:Tak

Jesteś ogarnięty:Of Corse :D

Poziom orto: (/10) 9/10 (Dyslektyk)

Napisz coś o sobie i powiedz dlaczego chcesz grać na serwerze: (min. 5 zdan) Hmm nie wiem co napisać o sobie, ale się postaram, ok więc zaczynajmy.

Mam na imię Arek Jestem po 50 mam 17lat :D (mały żarcik), lubię się śmiać, opowiadać kawały i oczywiście spędzać czas ze znajomymi lub ludźmi których dopiero co poznałem.

Więcej już nie wymyśle :D Grać chcę tu dlatego bo nigdy jeszcze nie grałem na takiego typu serwerach .:D

Opublikowano

Nick z MC: Kacpero320

Masz premke?: Mam , lecz jej nie będę używał narazie.

Jesteś ogarnięty:Owszem jestem ogarnientym graczem :)

Poziom orto: 9/10

Napisz coś o sobie i powiedz dlaczego chcesz grać na serwerze:

Witajcie chcę wejść na ten serwer dlatego iż lubię bardzo kwadratową masakrę.

Grałem na niej nie raz :) Jestem spokojnym i miłym graczem. Mój staż w minecraft zaczął się od alphy. Mam mikro ts3/skype. Na grę poświęcę dziennie około 3-4 godzinki (Ze względu na szkołę. Chyba tyle :)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Nick z MC: Liukaner

Masz premke?: Oczywiście że nie

Jesteś ogarnięty: Tak

Poziom orto: (/10) 9/10

Napisz coś o sobie i powiedz dlaczego chcesz grać na serwerze: (min. 5 zdan) Lubię grać w kwadratowe masakry itp. Lubie survivale. Nie mam zamiaru pisać o moim hobby itp bo i tak interesuje to tylko mnie. Mój rozmiar buta 48. To już wszystkie 5 zdań wymaganych, czekam na akceptacje :)

Znawca
Opublikowano

Kolejny twój serwer który upadnie po miesiącu jak wszystkie inne?

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Znawca
Opublikowano

Kolejny Twój głupi komentarz, który nie ma sensu i udowadnia, że jesteś deb***m. Proszę, przestań mnie prześladować -.-

Przepraszam bardzo, ja piszę prawdę, a ty mnie wyzywasz od debili. Wiem, że nie masz co robić, nudzi ci się i przez swoją wielką ochotę tworzysz serwery ale serwery tworzy się na poważnie, a nie tak jak ty, serwer za serwerem:

WSZYSTKIE TWOJE SERWERY:

http://www.mpcforum.pl/topic/1010935-kwadratowa-masakra-pixelowy-swiat-cofanie-1-komenda-log-block-autorskie-rozwiazania/#entry8348416

http://www.mpcforum.pl/topic/1010932-kwadratowa-masakra-pixelowy-swiat-cofanie-1-komenda-log-block-autorskie-rozwiazania/#entry8348399

http://www.mpcforum.pl/topic/978330-wakacyjny-serwer-pvp-10s-dedyk-wiecej-strzal-zbieraj-ulepszaj-i-wygrywaj/

http://www.mpcforum.pl/topic/944866-pixelowa-dolina-kwadratowa-masakra-spolszczone-pluginylog-block-super-rozwiazania/

http://www.mpcforum.pl/topic/944883-pixelowa-dolina-kwadratowa-masakra-spolszczone-pluginylog-block-super-rozwiazania/

http://www.mpcforum.pl/topic/913917-151npsv-wojny-gildiictfpvp247-full-craft/

http://www.mpcforum.pl/topic/899118-full-craft-150svfrakcje20sdedyk/

http://www.mpcforum.pl/topic/894613-15npfb247battlenight-pvp-full-craft-otwarcie-w-rod/

http://www.mpcforum.pl/topic/871900-147-full-craft20-slotwfreebuildmapa-pvp-zapraszamy/

http://www.mpcforum.pl/topic/824061-146npfb247full-craft/

Co ciekawe, żaden z tych serwerów nie trzymał się dłużej niż miesiąc, więc dlaczego z tym tak ma nie być?

Masz 12 lat, rozumiem, że nie masz co zrobić z czasem i chcesz się pobawić ale nie z kosztem obcych ludzi! Oni szukają porządnego serwera który będzie się trzymał choćby nie wiem co, z tego co widać, te twoje serwery poupadały przez jakieś kłótnie - wcale się nie dziwię.

Kolejna rzecz: Ja cię nie prześladuję, ja po prostu chcę ochronić MPCForum od takich maluchów jak ty. Jesteś za młody i to zrozum.

Ja jestem po 20-tce i mam doświadczenie, to jest odpowiedni wiek na tworzenie serwerów.

Dziękuję i pozdrawiam

-----------------------

Opublikowano

@up

Na 5 pierwszych serwerach TYLKO byłem technikiem. I tworzyłem reklamy. Do życia serwera nic nie miałem. (w sensie jaki typ itd.)

Pixelowa Dolina padła (zakończyła się)po 3 sezonie. (Z góry mówie, że to był serwer z WL, a nie jakiś public)

Wakacyjny serwer był na całe wakacje więc nie masz się co czepiac.

A pixelowy Świat jest aż do dziś.

Tworze serwery z WL. Nikt wcale nie musi tam wbijać, ani składać podania.

PS. Takie rozmowy na PW, a nie spamisz.

Znawca
Opublikowano

@up

Na 5 pierwszych serwerach TYLKO byłem technikiem. I tworzyłem reklamy.

Pixelowa Dolina padła po 3 sezonie. (Z góry mówie, że to był serwer z WL, a nie jakiś public)

Wakacyjny serwer był na całe wakacje więc nie masz się co czepiac.

A pixelowy Świat jest aż do dziś.

Tworze serwery z WL. Nikt wcale nie musi tam wbijać, ani składać podania.

PS. Takie rozmowy na PW, a nie spamisz.

"Na 5 pierwszych serwerach TYLKO byłem technikiem" - Jak mogłeś być technikiem na serwerach na których jedynym administratorem/moderatorem byłeś TY? (Pomijając KUBAN'a, twojego najlepszego kolegę).

"Pixelowa Dolina padła po 3 sezonie" - Tak, szkoda, że każdy sezon trwał tydzień...

"Wakacyjny serwer był całe wakacje" - Tak, bo craftserve zrobiło promocję, że płacisz za miesiąc, a dostajesz drugi miesiąc gratis.

"Tworzę serwery z WL" - I śmiecisz MPCForum oraz marnujesz czas niewinnym ludziom.

"Takie rozmowy na PW, a nie spamisz" - Ja nie spamię tylko piszę prawdę.

"Pixelowy Świat jest aż do dziś" - AŻ? Według ciebie kilka tygodni to aż? Proszę cię...

-----------------------

Opublikowano

Nick z MC: MrKarlos

Jesteś ogarnięty: Tak ;3

Napisz coś o sobie i powiedz dlaczego chcesz grać na serwerze: Mam na imię Karol, mam 14 lat,lubię uczęszczać na siłownie, do klubu sportowego, chciałbym zabrać na tego typu serwerze ponieważ poda mi się rozgrywka tego typu mam nadzieje, że będzie mi się dobrze grało ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...