Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Ukryta zapowiedź nowego champa

Casso.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja chciałbym żeby to była kobieta -jungler ,ale taka typowa pod jungle.Ja się naliczłem 6 postaci kobiecych pod jungle , więc jest to dość mało i żadna nie jest dobra , oprócz eve.

ilw1.jpg

All Bad things must come to an end.

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

up nie arcade skinów tylko pool party. Być może ta postać wyjdzie od razu z pool party skinem.

Wiecie Gdzie Mam te wasze + i - ,?? tam gdzie światło nie dociera (domyślcie się gdzie....)

Opublikowano

Ale bedzie fap :D

A tak na serio to licze na jakieś ADC/AD mid bo ostatnim porządnym ad na mida jest zed...

Opublikowano

Pool Party Janna, bo ona ma mało skinów :D A jeśli nowy champ, to sam też mam nadzieje na coś na mida, jakiś dobry caster.

Opublikowano

Oby była ładna, bo Vi nie jest. Już niemogę się doczekać, aż chyba ją kupię za rp, bo nie zdążę uzbierać ip przez szkołę. Przydało by się jakby była miderką. Z resztą po drobnej budowie przewiduję, że będzie pod AP, albo support.

Opublikowano

Będzie mid, będzie instabuy

; )

Fajnie już się zapowiada. Po tym "skrawku" wnioskuję, że to będzie postać Chińska (Aoshin dużo mówi).

Zapowiada się na postać AP Mid lub Supp, ale zobaczymy jakie szydło wyjdzie z worka tym razem.

Mówiąc szczerze to riot ostatnio (zawsze) zajmuje się dopracowywaniem postaci zamiast zajmować się bugami.

I po Lucianie wiem czego się można się spodziewać. Najbardziej interesuje mnie animacja powrotu ;3

bo u lucka była ona zarąbista.

Opublikowano

Nawet twarzy nie widać a wy już rozmyślacie ze to bedzie nowy champion -,- Te forum spada na psy.

@topic Tak, jak to bedzie laska z cyckami to kupujcie, pewnie mama nie pozwala wchodzic na strony +18 a dziewczyne mieliscie jedynie w lolu. Gimbusy.

Mam nadzieje ze zrobia jakiegos fajnego supporta ktory jak jebnie to bedzie jebdupjebdupjebdupjebdupjebdupjebdupjebdupjebdupjebdupjebdupjebdupjebdupjebdupjebdupjebdupjebdupjebdupjebdupjebdupjebdupjebdupjebdupjebdupjebdupjebdupjebdupjebdupjebdupjebdupjebdupjebdupjebdupjebdupjebdupjebdupjebdupjebdupjebdupjebdupjebdupjebdupjebdupjebdupjebdup i TF wygrany bo te co są mnie juz nudzą... I w koncu mogliby dac cos tanszego np za 3150 a nie caly czas ten 6300 :)

Opublikowano

Nawet twarzy nie widać a wy już rozmyślacie ze to bedzie nowy champion -,- Te forum spada na psy.

@topic Tak, jak to bedzie laska z cyckami to kupujcie, pewnie mama nie pozwala wchodzic na strony +18 a dziewczyne mieliscie jedynie w lolu. Gimbusy.

Mam nadzieje ze zrobia jakiegos fajnego supporta ktory jak jebnie to bedzie jebdupjebdupjebdupjebdupjebdupjebdupjebdupjebdupjebdupjebdupjebdupjebdupjebdupjebdupjebdupjebdupjebdupjebdupjebdupjebdupjebdupjebdupjebdupjebdupjebdupjebdupjebdupjebdupjebdupjebdupjebdupjebdupjebdupjebdupjebdupjebdupjebdupjebdupjebdupjebdupjebdupjebdupjebdupjebdup i TF wygrany bo te co są mnie juz nudzą... I w koncu mogliby dac cos tanszego np za 3150 a nie caly czas ten 6300 :)

Prawda. Jeżeli to będzie w końcu jakiś ciekawy support to instabuy. Nie wiem, same AoE slowy, aoe stuny, aoe roty do tego aoe heal i aoe mana heal. Może by było zbyt OP ale od tego są bany.

Come on, shoot faster,

Just a little bit of energy!
I wanna try something fun right now,
I guess some people call it anarchy!
Opublikowano

Riot wypowiedział się już na forum, że jest to "oficjalna" zapowiedź przyszłego championa. Widać tylko ręce i nogi, ale jest! :P

82967d02dd4c30fca273493a0ec53180.jpg

Niestety, nie mam linku do tematu, w którym wypowiedział się RIOT. Jeśli ktoś ma go przy sobie, niech poda w temacie dla innych :)

N IE WIEM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...