Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Ukryta zapowiedź nowego champa

Casso.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a ja zgaduje, że to nowy support a'la leona bądź ad mid/top.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Obrazek dużo nie mówi ale według mnie to będzie support.

Wiecie Gdzie Mam te wasze + i - ,?? tam gdzie światło nie dociera (domyślcie się gdzie....)

Opublikowano

Według mnie po zebraniu informacji z różnych źródeł wynika, że to jest Siostra VI wynika z tego tak:

Najlepszy dowód to kupic na Aramie, który mówi wyglądasz jak twoja siostra/You look like your sister

To akurat najbardziej powtarzany w internecie dowód i nim się opieram

Druga rzecz podobno to dziewczyna z Ionii oraz znajoma Lee Sina :)

Raczej jestem za sis od Vi :) Byłoby miło, ale zobaczymy na PBE za jakiś miesiąc pewnie :)

Opublikowano

Ah jak mnie śmieszą tacy napaleńcy na postacie w grze. Pewnie konia też sobie walicie jak Missce podczas ulta cycki skaczą.... Boże, widać, że jakieś nerdy

Oby była to jakaś fajna laska na mida z mechaniką inną niż do tej pory, żeby zaskoczono nas, żeby było można odkrywać tą postać. Przyjemny głosik i fajny art ^^

OBY OBY

Opublikowano

40 kobiet ~70 facetów jeżeli chodzi o champy, więc o czym Ty mówisz?

Ja bym się nie do końca zgodził, bo są postacie też homo oraz potwory. Homo to oczywisty pre made bot, albo skad możesz wiedzieć ze jayce nie jest po zmianie plci? Poza tym są krokodyle, psy, owady, kotki, nawet zygopluje, kruki, małpy oto

Skoro ta postać to siostra vi, to pewnie jakieś fajne taunty będą. Ofc według mnie to i tak skin do janny

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

neko??? co to nie jest anima -_-

A ahri to co?! No sorki ,ale to jest chempion neko (bo tak się takie postacie nazywają)...

Oby to tylko był jakiś fajny midder lub top ,albo jungler bo dawno nie było!

Opublikowano

Ja bym się nie do końca zgodził, bo są postacie też homo oraz potwory. Homo to oczywisty pre made bot, albo skad możesz wiedzieć ze jayce nie jest po zmianie plci? Poza tym są krokodyle, psy, owady, kotki, nawet zygopluje, kruki, małpy oto

Skoro ta postać to siostra vi, to pewnie jakieś fajne taunty będą. Ofc według mnie to i tak skin do janny

Czemu do jasnej cholery moderator nie daje ostrzezen za takie glupie komentarze? czasami sa w stanie dac Warna z to ze chce komuś pomóc pisząc jednego posta a tu nic -.-

Opublikowano

Obrazek ładny, przynajmniej panie na nim :p Aoshin brzmi nawet dziewczęco, mam nadzieję, że to będzie kobieta, najlepiej AP lub support. Jedynie co piszą na forum LOLa to, że związana postać jest z wiatrami i sztormami, coś jak Janna? Może jednak support? <3

Opublikowano

Chciałbym być na tej plaży, janna, leona, ahri, lux mmm. Dawno nie było żadnego ap, więc to chyba jakaś sexi midderka

Jeśli ma cycki - instabuy

Jak to dawno nie było żadnego AP? Lissandra to co? Przecież nawet Lucian jest dobry pod AP.

Mogliby dać jakiegoś Junglera, bo ostatnim PRAWDZIWYM junglerem jest Zac

Opublikowano

sam zac też nie jest przecudowny, ale na junglera to rzaczej nie wygląda jak już to ap albo support

O LOL, teraz to dojebałeś na poziom Gówno V. Myślisz, że czemu się go tak banowało? Bo był OP junglerem, co prawda dostał nerfa, no ale Zac supp to już jakiś marny troll. Ma niesamowicie mocne ganki dzięki E, dobry DMG no i ten nieziemski sustain.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...