Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

I jak nowa klasa? :D

Great White

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Więcej tematów się nie da na temat szkoły? nie lepiej zrobić to w całość? (1 plan lekcji , 2 jaka klasa , 3 jak było w kościele , 4 jakie przedmioty .. ) no ludzie.. to tylko nowy rok szkolny , tak jest co rok..

@Topic

Żeby nie było spamu to , u mnie nic się nie zmienia 90% dresiarzy 10% dżins ..

@Down

@up widzę że nowy,także proszę nie pyskować,Do widzenia.

u mnie są dwa takie typki po 2 metry i sie w drzwiach nie mieszcza...

Milcz lepiej , 16 latku .. nie prowokuj mnie..

..

Opublikowano

U mnie całkiem nowa klasa.2 tylko znam ,bo ze mną do szkoły chodzili.A tak to nie wiem nowa klasa i szkoła.Jutro się okaże.

Opublikowano

zjebana, jestem w 2 gimbazie i mam debila który raz nie zdał (15 lat ma chyba) i drugiego debila który ma (15-17). Gorszej nie mogło być. wolę moją klase z 4-6 :c

Opublikowano

U mnie do klasy dołączyła jedna dziewczyna z innej klasy która nie zdała ;D Reszta zdała, jeden na warunkowym. U mnie w klasie są osoby które znam od ponad 8 lat B)

A i nie wiem co się porobiło ale u mnie pierwsza klasa gimbazjum to straszne kidy. Gdyby porównać z poprzednikami tej samej klasy to wychodzą na jakichś dzieci ^_^

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

Bardzo bym prosił żeby jednak Gimbaza się nie wypowiadała ;x

Nie ma szans ;/ niestety "gimbaza" już opanowała mpcforum :)

Opublikowano

To tak jakbyś napisał, proszę o to by 80% forum się nie wypowiadała xD

@Top

U mnie pół klasy nowa, bo nie każdy na mat-fiz się wybiera, ale całkiem spoko.(po 1 dniu na pewno można dużo powiedzieć ;d)

NE8h1XT.png

Opublikowano

to jak już pisałem w poprzednim temacie, jednym słowem załamka, nie dość że dziennie po co najmniej te 8 lekcji co było w sumie wiadomo to na gorszych nauczycieli nie dało się trafić.. klasa nie komentuje bo nie znam, może jutro będzie lepiej

Opublikowano

Nie ma szans ;/ niestety "gimbaza" już opanowała mpcforum :)

Serio? Ledwo jesteście w 1 klasie i wyszliście z gimbazy, a teraz obrażacie innych, którzy są o ROK młodsi?

@topic

Jak ja byłem w 1 klasie, to na humana tylko ja poszedłem i cała klasa nowa była, aczkolwiek nie narzekam.

@down

To mu to napisz po prostu, a nie wywyższasz się.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Serio? Ledwo jesteście w 1 klasie i wyszliście z gimbazy, a teraz obrażacie innych, którzy są o ROK młodsi?

@topic

Jak ja byłem w 1 klasie, to na humana tylko ja poszedłem i cała klasa nowa była, aczkolwiek nie narzekam.

Eh nie chodzi o to że obrażam drogi kolego,a o to że oni się wypowiadają jak znają starą klasę tzw.był w drugiej teraz idzie do trzeciej i pisze że mu doszła jedna nowa osoba.A mi chodzi o całkowicie nowe otoczenie.

cmpunksignaturebyfxtrea.png

Opublikowano

1 technikum... No wydają sie spoko ludzie mam jakiegoś metalowca i karła który ma 1,20 m w kapeluszu. Paru gości którzy jeszcze mutacji nie przeszli LOL.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...