Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

I jak nowa klasa? :D

Great White

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Trzecia gimbaza, zostawiliśmy jednego typka w drugiej, i jest teraz bardziej spokojniej :D

Opublikowano

Mnie wkurwiało te pisanie Przedmiotowy System Oceniania, ocena ważona i inne bzdety. Raz wystarczy. TYm bardziej, że inny nauczyciel da kartkę do wklejenia a inny każe pisać.. Po tej szkole głowa mnie strasznie boli :P Znalazłem też fajne miejsce po szkole (nie bywam tam) i znajdłem sobie jabłko xD

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

1 LO mat-fiz-inf, 2 gości w rurkach, z grzywkami i tunelami (28 chłopa i 6 dziewczyn) i wszystkie dziewczyny zapatrzone w nich. Dobrze, że mam 1 kumpla z gimbazy to bym nie wytrzymał.

Opublikowano

Jak wam minął pierwszy dzień w szkole? Ja miałem dzisiaj 7 lekcji do 14:10 :( z chujową klasą.

xD Też miałem dzisiaj 7 lekcji, 1 LO human ;_:

Tęsknie za gimbazą, trudno jest mi się przyzwyczaić do tej szkoły.

Już dzisiaj była akcja :D Chłopacy z 2 klasy przypierdalali się do jednego z chłopaków z mojej klasy, przejebane 1 dzień w nowej szkole i już mają wonty o.O

30 osób, 23 dziewczyny, 7 chłopaków... każdy siedzi z tym kogo zna, tak gadali na początku, że klasa będzie super zgrana, że nie będzie żadnych grupek/podziałów, a podziały i grupki dały już się na 1 lekcji zauważyć.

Opublikowano

Chujowa klasa kilka może normalnych osób 2 osoby są z jedną do gimbazy chodziłem tylko do równoległej klasy a jeden to rok starszy ale kiblował rok to ze mną jest tera, dziewczyny to takie ,że żal 2-3 są ladne wiecej to nic.32 typa w klasie dziewczyn to chlopaków to gdzies równo nie wiem ile.Dobrze ,że mam starszych kolegów w szkole to nudy nie ma takiej.Może poznam jeszcze kogoś na razie to z 3-4 poznałem spoko ludzi poznałem.

Opublikowano

Sami nowi, klasa taka sobie. Wcześniejsza była lepsza ;x

LVPiwog.png

Sygnaturka by ja xD

Metin2 - 4 lata gry Minecraft - 2 lata gry CS 1.6 - 2 lata gry SA:MP - 2 lata gry

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...