Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

I jak nowa klasa? :D

Great White

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Bywalec
Opublikowano

4 chłopaków, 21 dziewczyn. Klasa 1 LO, human.

Dziewczyny bardzo interesujące [większa część to blondynki :3], a jak z chłopakami to się okaże.

Opublikowano

Nieskażone inteligencją twarze to zajebiście zachęcający widok (34 osoby w klasie - 33 chłopaków i 1 dziewczyna). Aktualnie jedynym plusem są ciekawe dziewczyny z gastro i dość "przyjazny" plan lekcji.

7m9a.png

Opublikowano

Uroki mieszkania na zadupiu:

1TI, 18 osób w klasie, 2 dziewczyny, 16 chłopaków - trzech z mojej byłej klasy w gimbazjum, sześciu z klasy równoległej, reszta to nowe osoby z poza miejscowości, mieszkające w internacie.

i słabiutki plan lekcji... a raczej rozłożenie przedmiotów w ciągu dnia. Dwa wf w ciągu dnia no spoko, ale dlaczego ten pierwszy na 2 godzinie lekcyjnej a ten drugi na 6? :c

who cares?

Opublikowano

Mam teraz klasę złożoną z 23 osób. 6 nie zdało, 2 nowe doszły więc mamy 23. Jedna osoby z tych dwóch prawdopodobnie zmieni szkołę więc będzie 22. Mamy języki w jednej grupie tak samo WF.

@edit

czy tylko u mnie w gimbazie jest tak że 1 klasy wyglądają na 4 klasę podstawówki?

Opublikowano

KURWA JEST MOC xD

24dziewczyny, 6 chłopaków - 1kl LO profil humanistyczny xD

Kilka dziewczyn to ropy, tylko 2 chłopaków mam w miarę ogarniętych reszta to jakieś kurwa lapsy... (1 ma tak dużą wadę wzroku, że siedzi w 1 ławce).Najlepsza jest wychowawczyni która niby się ciągle poci i nie jeździ się z nią na żadne wycieczki klasowe, bo jej się nie chce xD.

Opublikowano

Ja rok temu zmieniałam szkołę i szłam do zupełnie nowej klasy. xD Ogólnie okazała się bardzo fajna i zgrana. ;) Nie obyło się bez jakiś większych, czy mniejszych spięć, ale końcem końców dogadujemy się dobrze, chodzimy sobie na piwo po lekcjach i ogólnie to jest najlepsza klasa jaką miałam przez wszystkie lata bycia w szkole. ;f

Opublikowano

napewno lepiej niż w gimbazie

+ laseczki

+ laseczki

+ taka fajna kasia

+ laseczki

+ sąsiad - nauczyciel matmy

a, no i

+ laseczki

Pomogłem? Daj like a odwdzięczę się (jeśli nie dam do 24h możesz pisać PW)

r4bv.png

Opublikowano

27 chłopaków i 1 dziewczyna, nie jest tak źle xD

Ogólnie to ciężko oceniać po jednym dniu i kilku zamienionych słowach z każdą osobą, nie będę pisał, że "zjebana", ktoś może tak samo sobie o mnie pomyślał...

Jednak zapowiada się ciekawie, nie ma żadnych cwaniaków :)

Opublikowano

A ja dalej z tymi pierdolonymi downami co nie przeszli 2.3 razy ( ja 3 gimn.) do tego małe smrody z podstawówki przyszły co mają po metr dwadzieścia

Dlaczego po nich jeździsz ze względu na wzrost, smrodzie?

Opublikowano

Nie narzekam. 1kl LO. Chyba nawet po połowie dziewczyn chłopaków mam, znam zaledwie 3 osoby ;D.

Ale sala gimnastyczna jest tak mała, że na rozpoczeciu roku szkolnego wszyscy prócz występujących stali w korytarzu lub przed budynkiem.

I chyba w miare ogarnięci ;D Sie okaże.

QuadCore Intel Core 2 Quad Q8200, 2333 MHz (7 x 333) Acer EQ35M ATI Radeon HD 4890 1GB HIS Tacens Radix III 720W Hynix 2GB GoodRam 2GB DDR2 Zalman Z9 Plus Hitachi HDS721616PLA (153 GB) Hitachi HDT725040VLA (372 GB)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...