Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ukradłeś kiedyś coś ze sklepu ?

Minikraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

magnesy ze serków ;), prezerwatywy, środek przeczyszczający :D, czteropak piwa, paralizator (kurwa jaka okazja była :D) itd...

• Odpowiedzi 105
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

hmm... jak byłam mała to sobie wzięłam ze sklepu jedną krówkę na wagę :x Moja mama ogółem tego dnia kupiła cały woreczek tych cuksów, ale tego jednego co ja wzięłam ekspedientka nie zważyła :<

who cares?

Bywalec
Opublikowano

Bardzo mi przykro że masz taką sytuację materialną że twoja rodzina musi kraść.

@topic Nic, nigdy nie ukradłem.

Opublikowano

Za małego z chłopakami budowaliśmy "bazy", takie zajebiste domki. Do jednego takiego domku zwinęliśmy kaczkę i kilka gołębi i bawiliśmy się w farme xD

To były czasy .. :D

Opublikowano

Nie, chociaż jak byłem mały to jak poprzednicy magnes z Danonków raz chyba ;D

QuadCore Intel Core 2 Quad Q8200, 2333 MHz (7 x 333) Acer EQ35M ATI Radeon HD 4890 1GB HIS Tacens Radix III 720W Hynix 2GB GoodRam 2GB DDR2 Zalman Z9 Plus Hitachi HDS721616PLA (153 GB) Hitachi HDT725040VLA (372 GB)

Opublikowano

Jak byłam mała ukradłam gumę do żucia taką z tatuażem jak pani sklepowa poszła po coś na zaplecze. Nie wszamałam, było mi tak przykro, że ukradłam, że przy następnej okazji odłożyłam. ;p

Opublikowano

Ja kiedyś przez przypadek (jak i dużą głupotę w młodym wieku) ukradłem bo tak sie nazywa batona marsa ;D
Szukałem telefonu po kieszeniach i tak żeby było mi wygodniej tuż przy kasie schowałem batona do kieszeni by szybciej znalezc fona. Dopiero w domu zorientowałem się że mam mała niespodziankę w kurtcę aż byłem w szoku że nikt mnie nie zatrzymał wcześniej. Baton wpierdoliłem bez poczucia winy. Ale tak to nic CELOWO nie ukradłem i nie zamierzam.

Opublikowano

U mnie to się nazywa " Promocje " średnio dniówka u mnie wynosi najmniej 100zł. Wchodzisz w dwie osoby jedna ma plecak druga Ci pakuje ; ) Zdarzały się nawet dniówki po 400-500zł ; ) Robię to od końca 2012. Do tej pory nigdy mnie nie złapano a wyniosłem z sklepów można powiedzieć w chuj dużo można liczyć w tysiącach ; ) Rząd jebie nas na duże pieniądze.. to czemu zwykły obywatel nie może?:D

Opublikowano

@pomijając że post wyżej to zwykły troll to powiem tylko tyle że jak ktoś kradnie na gruby hajs coś ze sklepu, to płacą za to kasjerki,które mają gównianą pensję,a przez takich skurwysynów jeszcze trudniej im wyżyć ;)

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...