Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ukradłeś kiedyś coś ze sklepu ?

Minikraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moja siostra ostatnio zabrała 3 bluzeczki xD i 1 bluzę ... . W przebieralni pisało ,że jak się będzie majstrować przy tych ''zabezpieczeniach'' to włączy się alarm (New Yorker) ,czy chodzi o to ,że jak pęknie to na pół ?

mca.png
  • Odpowiedzi 105
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak byłem młody to wyjąłem z opakowania 1 kulkę do paintballa i wyniosłem ze sklepu ;P Gdy zacząłem byś "świadomy" (bo wiadomo - młody - nieświadomy) to nic nie ukradłem :) Chociaż nie chce się tym chwalić tylko napisać tu coś..

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

Mój kolega w czerwcu, codziennie, na każdej przerwie, kradł po 15 kinder niespodzianek i redbuli, tak z 2 tyg xddddd, ale beka była, jak go złapali, a jego ojciec to gliniarz :P

Opublikowano

Moja siostra ostatnio zabrała 3 bluzeczki xD i 1 bluzę ... . W przebieralni pisało ,że jak się będzie majstrować przy tych ''zabezpieczeniach'' to włączy się alarm (New Yorker) ,czy chodzi o to ,że jak pęknie to na pół ?

Nie nic nie ukradłem nigdy jakby źle nie było z kasą to bym nic nie ukradł.

Opublikowano

Bardzo mi przykro że masz taką sytuację materialną że twoja rodzina musi kraść.

@topic Nic, nigdy nie ukradłem.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Ja osobiście nic... Ale kolega,kolegi kradł z Media Marktu wszystko jak leci, słuchawki, gry itp. ;D. Ładnie się dorobił. Ale złapali go po 2 miesiącach dopiero ;D

Opublikowano

Jak chodziłam do podstawówki to zawsze wracając do domu przechodziłam obok sklepu zoologicznego. ;f I często do niego wchodziłam popatrzeć na zwierzaczki. Był to niewielki sklepik i na ladzie, w takich słoikach wystawione zostały psie przysmaki i wychodząc jeden zwinęłam dla pieska kolegi. xD Teraz bym tak już nie zrobiła. ;f

Opublikowano

Nie nigdy niczego nie ukradłem...
Ale kumple wsadzili takiemu lamusowi kondona do kaptura i nieświadomie go "wyniósł"

1329848632-U118767.png

by vilax

Opublikowano

Jak chodziłam do podstawówki to zawsze wracając do domu przechodziłam obok sklepu zoologicznego. ;f I często do niego wchodziłam popatrzeć na zwierzaczki. Był to niewielki sklepik i na ladzie, w takich słoikach wystawione zostały psie przysmaki i wychodząc jeden zwinęłam dla pieska kolegi. xD Teraz bym tak już nie zrobiła. ;f

Czytając pierwsze zdanie, myślałem, że skończy się na kradzieży chomika :P

Co do tematu to nic nie ukradłem. Staram się zachowywać wzorowo ;)

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Jak miałem z 6-7 lat to wziąłem sobie taką gumę, myślałem że to jest za darmo jak się coś kupi.

Oczywiście jak Mi mama wytłumaczyła to poszedłem oddać pieniądze i już nigdy nic nie ukradłem.

Czemu piszesz "mi" z dużej litery? Z szacunku do siebie? :D

Przypomniało mi się, że raz, gdy byłem z kolegami w małym supermarkecie, zjadłem kilka chrupek z otworzonej paczki.

Miałem jakieś 7-9 lat.

Opublikowano

To nie grzeczną dziewczynką byłas <3

zajeb*łem ciasta z cukrem :<

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...