Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Eberron

3.Casawir

asd  

93 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy przyda si? tip w podr?czniku gracza mówiacy o bonusach do expa? (co na co dzia?a), prosze o usuniecie poprzednich glosow bo na MPC sie aniekty spierdolily lekko mowiac

• No pewnie
      50
    • Po kiego mi to
      22

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 95
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Casawir kiedy będzie Forum, TS ? Możesz jeszcze dodać pare rzeczy ;]

pododaje on rzeczy jeszcze do prezentacji jeżeli chodzi o stronę / forum to z tego co wiem czeka na przydzielenie adresu ;] bardziej precyzyjnie odpowie Ci na to pytanie Casawir ;]

Opublikowano

Jutro wieczorem dodam do prezki wszystk oco mialo byc + forum, dzisiaj prawdopodobnie bedzie mi brakowalo czasu

Bez-nazwy_nxasswq.png

Opublikowano

Dobra dodalem pare reczy miedzyinnymi teraz w zbrojach zamiast kradziezy PZ jest blok ciosu, zbroje przesunieto o jeden(niema szafira) i jest zbroja z Pl'a z zlotym dymkiem jak w niebianie, dodam jeszce 1 zbroje po tej z pl'a jakas ciekawa, dodalem podglad Eq u innych graczy( chyba wiadomo o co chodzi), bizuteria ma juz porobione bonusy i takie zostana, wszystko zostanie dodane do prezki wkrotce, pzrepraszam za opoznienia ale ciezko sie wyrobic robiac samemu( czasem trzeba tez gdzies wyjsc :) )

WSZYSTKIE INNE PYTANIA ZGLASZANE NA PW, BEDA ROZTRZYGNIENIE NA TS'IE i FORUM SERWEROWYM KTORE BEDZIE JUTRO LUB POJUTRZE, NIE ODPISUJE PONIEWAZ NIE MAM CZASU NA ROZMOWE Z PONAD 20 OSOBAMI NARAZ, PRZEPRASZAM

Bez-nazwy_nxasswq.png

Opublikowano

Dobra dodalem pare reczy miedzyinnymi teraz w zbrojach zamiast kradziezy PZ jest blok ciosu, zbroje przesunieto o jeden(niema szafira) i jest zbroja z Pl'a z zlotym dymkiem jak w niebianie, dodam jeszce 1 zbroje po tej z pl'a jakas ciekawa, dodalem podglad Eq u innych graczy( chyba wiadomo o co chodzi), bizuteria ma juz porobione bonusy i takie zostana, wszystko zostanie dodane do prezki wkrotce, pzrepraszam za opoznienia ale ciezko sie wyrobic robiac samemu( czasem trzeba tez gdzies wyjsc :) )

WSZYSTKIE INNE PYTANIA ZGLASZANE NA PW, BEDA ROZTRZYGNIENIE NA TS'IE i FORUM SERWEROWYM KTORE BEDZIE JUTRO LUB POJUTRZE, NIE ODPISUJE PONIEWAZ NIE MAM CZASU NA ROZMOWE Z PONAD 20 OSOBAMI NARAZ, PRZEPRASZAM

Proste wychodzić trzeba ! A ja to czekam na ts.a i forum cipko

Pozatym uzupełnij prezke !!!

Opublikowano

Proste wychodzić trzeba ! A ja to czekam na ts.a i forum cipko

Pozatym uzupełnij prezke !!!

wszystk ow swoim czasie, ogolnie zostalo nie wiele, ale jednak duzp pstrykania, mozliwe ze sie wyrobie i dodam arene PvP jeszce przed startem, to samo handel postaciami za pomoca skrzynki(moglbym to zrobic w 1 godzine z gotowcow ale co to za sztuka pozniej poprawainie bugow by mi zajelo 2x niz pisanie tego samodzielnie)

Bez-nazwy_nxasswq.png

Opublikowano

Ciesze sie ze sa osoby ktore czekaja na start :) mam nadzieje ze bedzie jeszce wieksze zainteresowanie serwerem odkad dracos okazal sie dla co poniektorych, slabym serwerem

Bez-nazwy_nxasswq.png

Opublikowano

super się zapowiada : )

Mam nadzieję, że Ci ze słabszym sprzętem (przykładowo ja^^) nie będą mieli problemów z lagami na "obszerniejszych" mapach : )

Dałoby radę dodać marmur polimorfi do shopu?

Opublikowano

super się zapowiada : )

Mam nadzieję, że Ci ze słabszym sprzętem (przykładowo ja^^) nie będą mieli problemów z lagami na "obszerniejszych" mapach : )

Dałoby radę dodać marmur polimorfi do shopu?

marmur bedzie, bedziecie mogli sobie wybrac pomiedzy pajakiem a dzikusem( musze wporwadzic marmuy bo powiem ze bossy to mi harde wyszly )

co do spadkow FPS, dam paczke gdzie wszystkie moby to beda dzikie Psy

Opublikowano

Podczas dopracowywania expa i dropu yang, brakowalo mi czegos ... cos co od zawsze towarzyszylo metinowi.. spamowanie potkami. Doszedlem do wniosku ze u handlarzy beda dostepne tylko i wylacznie zwykle poty. Mam nadzieje ze zmiana na lepsze, piszcie co o tym sadzicie

Opublikowano

Co do potków bardzo fajny pomysł . Moje pytanie brzmi czy jak będzie Forum będzie nabór do twojego teamu ? Proszę O nie pisanie bredni np:(Tylko lecisz na GM'a na serwer?) Właśnie Nie ... pytam się tylko .

Opublikowano

Co do potków bardzo fajny pomysł . Moje pytanie brzmi czy jak będzie Forum będzie nabór do twojego teamu ? Proszę O nie pisanie bredni np:(Tylko lecisz na GM'a na serwer?) Właśnie Nie ... pytam się tylko .

dokładnie pomysł z potkami jest znakomity zgodzę się z tobą

Opublikowano

Casawir masz czas czy nie ? Jeśli chcesz to ci mogę podać pare pomysłów do serwera abys wprowadził ale to już od Ciebie zależy , jeśli Chcesz zapraszam na PW podam TS'a / lub skype . Pozdrawiam

PS: Sorry za spam ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...