Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Eberron

3.Casawir

asd  

93 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy przyda si? tip w podr?czniku gracza mówiacy o bonusach do expa? (co na co dzia?a), prosze o usuniecie poprzednich glosow bo na MPC sie aniekty spierdolily lekko mowiac

• No pewnie
      50
    • Po kiego mi to
      22

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 95
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeśli chodzi o dungeony to wiecej narazie chyba nie będzie, na Nefrytowej zatoce bedzie można spotkać

090213405_nwerahx.jpg

oraz

090213392_nwerahe.jpg

Oczywiście z obstawa :)

Z tego co tutaj widzę, to troszkę małe mają hity. Możesz im dodać większe hity, by było trudniej do ubicia i może HP, lecz nie wiem ile on ma :) Pewnie będą z nich leciały przydatne rzeczy więc możesz zwiększyć spokojnie te hity :)

Opublikowano

Z tego co tutaj widzę, to troszkę małe mają hity. Możesz im dodać większe hity, by było trudniej do ubicia i może HP, lecz nie wiem ile on ma :) Pewnie będą z nich leciały przydatne rzeczy więc możesz zwiększyć spokojnie te hity :)

dmg mobów zostanie zmieniony ;) , narazie [HA] ustawia dmg potworam także spokojnie ;) nie bd łatwo ;p

5!

Opublikowano

dmg mobów zostanie zmieniony ;) , narazie [HA] ustawia dmg potworam także spokojnie ;) nie bd łatwo ;p

5!

Zmienienie dmg mobów jest łatwe dosyć, lecz ustawienie, by za duże nie były i za małe nie były to jest trudniejsze ;)

Opublikowano

Zmienienie dmg mobów jest łatwe dosyć, lecz ustawienie, by za duże nie były i za małe nie były to jest trudniejsze ;)

tak dokładnie oto mi chodziło ;] może źle się wczesniej wyraziłem ;]

Opublikowano

O bożeee..... !!!!! Otworzyłem tylko Spoiler Zbroi na serwerze i nie dziękuję, kolejny serwer z syfem a nie epikami. Niee.. jak patrzę na ten system ulepszeń, to pozostaje mi tylko pozdrowić tego ''Gracza'' i widać, że serwer nie robiony przez ''profesjonalistów'' Nie zagram, dobranoc :)

Opublikowano

zauwazylem ze bron 1 reczna z bojowego na 110lv jest tylko na woja to blad czy tak bedzie bo na wp bardzo sie przyda te 12sr w pvp

i czy bedzie bron ze szpona z wiekszym dmg magicznym czy pozostaje tylko egzo

Opublikowano

zauwazylem ze bron 1 reczna z bojowego na 110lv jest tylko na woja to blad czy tak bedzie bo na wp bardzo sie przyda te 12sr w pvp

na to pytanie nie potrafię CI odpowiedzieć ze wcześniejszych moich rozmów z HA słyszałem że tak ma być , aczkolwiek wszystko mogło ulec zmianie także na to pytanie tak 100%owo odpowie Ci Casawir ;]

O bożeee..... !!!!! Otworzyłem tylko Spoiler Zbroi na serwerze i nie dziękuję, kolejny serwer z syfem a nie epikami. Niee.. jak patrzę na ten system ulepszeń, to pozostaje mi tylko pozdrowić tego ''Gracza'' i widać, że serwer nie robiony przez ''profesjonalistów'' Nie zagram, dobranoc :)

patrze jakiś troll skomentował temat , nie no mówię sobie muszę odpisać .

ty kretynie to że tobie te zbroje się nie podobają nie znaczy że innym też się to nie podoba ;x , wcześniej pisałem że HA robi serwer na którym on sam by chciał grać więc spierdalaj jeżeli Ci coś nie odpowiada ;]

Hejtuj bardziej suczko <3

Opublikowano

cytuje twoj post o twoim wymarzonym serwerze

"Mój wymarzony serwer na którym kiedyś grałem to Csyt2 :) Chyba każdy kto długo grał w metina o nim słyszał.. Max 120lv. Prosty system epików który by każdy idiota umiał zapamiętać i zrobić.. stal>mini hwang>hwang>złoty hwang>biały hwang :) broń np. Bojowy>syriusz(tryton teraz)>Śmiercio lub Smocze nóż>Bezduchy>Księżycowy nóż :) Biżuteria też bardzo łatwa czyli Eq smoka: Hełm smoka, tarcza smoka, kolczyki,buty,branzoleta. Do hwanga ulepszacze to księgi u npc za 50kk i 100kk. Ulepszacze na biżuterie to same yangi 50kk :) Skile łatwe do wbicia chyba na 5 lv all P były :P Brak 6/7, bonusy max, roski, zmianki po max ilościach wszystko u npc. Handlarze z broniami i zbrojami do 30lv a zbroje do 61. Militar na start. 120lv wbijało się w AV2 gdyż wtedy nei było nowych map :) Bronie na 75, tylko z DT szansa drop broni typu złodziej, to ok 20% EQ się robiło jak na easy, a exp medium. W dodatku mógł by być biolog który daje bonusy na ludzi, moby itp. Dokładnie nie pamiętam serwera lecz są jeszcze prezentacje na YT 3 lata temu :P Gdyby powstała kopia tego serwera.. "

Hipokryci, wszedzie. Jak już hejtujesz to z sensem ok?

3x UP spojrz na Dmg zwykle i magiczne egzo. Dmg zwykle wieksze niz u bojowego, Magiczne takie same jak u szpona + 20 inta, wydaje mi sie ze good deal dla sur.

Jest dużo hejtów( nie od wszystkim ale duzo ludzi lubi syf na serwerze) wiec mam pytanie CZY JAK PRZESUNE ZBROJE O 1( NIE BEDZIE SZAFIRA) I PO NOWEJ ZBROI Z PL' BEDZIE JAKIS HWANG TO BEDZIE OK?

Opublikowano

ja osobiscie lubie HW wiec mi pasuje

ale system co dales na poczatku mnie nie parzy

wiec mi to bez różnicy

a co do broni to z bojowego to bedzie tylko dla woja??

Opublikowano

ja osobiscie lubie HW wiec mi pasuje

ale system co dales na poczatku mnie nie parzy

wiec mi to bez różnicy

a co do broni to z bojowego to bedzie tylko dla woja??

Chyba tak, moge zrobic dla sury i ninjy tez - niewiele to zmieni bo i tak byscie uzywali broni z egzo(wyatrczy spojrzec na staty )

Moge sie dostosowac , chce tylko zeby graczy z 300+ bylo bo tak to dupa nie serwer bez ostrych wojenek bo niema z kim

Opublikowano

Chyba tak, moge zrobic dla sury i ninjy tez - niewiele to zmieni bo i tak byscie uzywali broni z egzo(wyatrczy spojrzec na staty )

Moge sie dostosowac , chce tylko zeby graczy z 300+ bylo bo tak to dupa nie serwer bez ostrych wojenek bo niema z kim

Wiesz co możesz zrobić iż broń, która będzie robiona z bojowego byłaby dla wojowników oraz dla sur. :) Wtedy, by było ok. Pozdrawiam...

Opublikowano

Dodaj jak będzie miał czas ss'y co dają poszczególne nowe bizu, tak jak bronie i zbroje ;).

UnStoppable / Arkitev

11096643_1585863995002435_18833699738652

Opublikowano

Na tygodniu robie co prawda ale malo wazne rzeczy ktore i tak trzeba by bylo zrobic, a na weekendzie ostro pocisne jak i dodam wszystko do prezki.

442439a67d71b270cd8b802ad0b17b01_origina

BTW jeśli chodzi o liczbe graczy to nie chce aby byla ona wysoka bo chodzi mi o kase( mam na nia wyjebane aby pokrylo koszty dedyka i nie musialbym doplacac pozniej po 200 zl czy wiecej) tylko o to zeby mozna bylo sobie niezle pograc i porobic ostre wojny, natarcia na krolestwa i te sprawy tak jak to bylo kiedys na avalonie czy ytianie :)

Opublikowano

Na tygodniu robie co prawda ale malo wazne rzeczy ktore i tak trzeba by bylo zrobic, a na weekendzie ostro pocisne jak i dodam wszystko do prezki.

442439a67d71b270cd8b802ad0b17b01_origina

BTW jeśli chodzi o liczbe graczy to nie chce aby byla ona wysoka bo chodzi mi o kase( mam na nia wyjebane aby pokrylo koszty dedyka i nie musialbym doplacac pozniej po 200 zl czy wiecej) tylko o to zeby mozna bylo sobie niezle pograc i porobic ostre wojny, natarcia na krolestwa i te sprawy tak jak to bylo kiedys na avalonie czy ytianie :)

Można powiedzieć, że to jest serwer podobny do starszych serwów. Czyli zajeb!sty :) Na pewno przyciągniesz ludzi ;>

Opublikowano

SYSTEM ULEPSZANIA - NIE NIE NIEEEEEE, KOLOROWE STALKI .}

Ogólnie jakos nie widze nic czym by sie roznil od innych serwerów, zginiecie w tłumie lepszych ktore teraz startuje

Opublikowano

SYSTEM ULEPSZANIA - NIE NIE NIEEEEEE, KOLOROWE STALKI .}

Ogólnie jakos nie widze nic czym by sie roznil od innych serwerów, zginiecie w tłumie lepszych ktore teraz startuje

jedna ze stalki ma zostac zmieniona na nowa zbroje z pl'a i ma zostac dodany jeszce Hwag pradopodobnie

ogolnie ciezko zrobic cos innego teraz nie wiem czy zauwazyles ze jesli zrobisz cos innowacyjnego np ten serwer

http://www.mpcforum.pl/topic/1036696-zapowiedz-revenamt2/

to wielkiego zainteresowania niema(mimo ze wedlug mnie jest naprawde niezly i zostalo w niego wlozone duzo pracy), a jesli zrobisz serwer zwykly to juz zalezy od reklamy i tego czy jedziesz na fubu czy nie tak jak w przypadku dracosmt2, nie wroze im zle ale wedlug mnie nie zatrzymaja graczy na dlugo

Opublikowano

Napewno nie dodawaj

kolorowych hwangow możesz dodać ta z pl.a i zamiast jednej ze zbroj możesz dac hwanga !

A tak wgł. To kiedy idziemy na wódkę ?

Kolorowych hwangow nie dodam napewno

Serwer wazniejszy ;)

Opublikowano

Ale wp rzuci ci rozpro na 1 pkt a ty sobie odpalisz zaraz aure spowrotem, niszczysz balans klas....

Masz racje :) widać, że człowiek kumaty

Opublikowano

Serwer prezentuje się dobrze :) no ale jestem ciekaw czy także będzie prezentował się dobrze po stracie;] Mam nadzieje, że nie dodasz tych ohydnych zbrojek z PL...

I mam nadzieje, że właściciele serwera nie pomylą typów serwera, i nie zrobią z medium harda. Tak jak to bywa na dużej części serwerów.

2892321.jpg

Opublikowano

Masz racje :) widać, że człowiek kumaty

jak moze byc kumaty skoro nie uwzglednil jedej rzeczy ze rozpro trwa jakis okres czasu i przedluzenie go o 2s to nie problem :D

Opublikowano

Serwer prezentuje się dobrze :) no ale jestem ciekaw czy także będzie prezentował się dobrze po stracie;] Mam nadzieje, że nie dodasz tych ohydnych zbrojek z PL...

I mam nadzieje, że właściciele serwera nie pomylą typów serwera, i nie zrobią z medium harda. Tak jak to bywa na dużej części serwerów.

Te zbroję z pla są ciekawe i dobrze się prezentują na każdej z klas ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...