Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Eberron

3.Casawir

asd  

93 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy przyda si? tip w podr?czniku gracza mówiacy o bonusach do expa? (co na co dzia?a), prosze o usuniecie poprzednich glosow bo na MPC sie aniekty spierdolily lekko mowiac

• No pewnie
      50
    • Po kiego mi to
      22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za bardzo pospieszyłeś się z prezentacją serwera !

Dużo informacji w niej Brakuje.

Twoje pseudo Zabezpieczenie przed BS nasi Hakierzy z MPC obejdą w Pare dni :)

I tak jak napisałeś na wstępie :

Nie jesteś doświadczonym technikiem , tylko zwkłym znudzonym graczem. ( Nie wątpię , że jakieś tam umiejętności posiadasz )

Jednak moim zdaniem nie poradzisz sobie z Ddos'ami i serwer szybciej Padnie niż Wystartuje :)

Ale to tylko moja opinia.

Życzę Ci powodzenia , oby Ci się udało :)

każdy dobry technik kiedyś zaczynał więc nie widzę przeszkód i w tym przypadku ;)

myślę że HA sb poradzi ze wszystkim ;)

• Odpowiedzi 95
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Podwyższ trochę wartości bonów w zbrojach do pvp, ponieważ aktualnie zbroja do expa na 120 jest lepsza do pvp z wojem lub ninją niż zbroja na 130 lvl do pvp, ponieważ tamta ma 20% bloku, a jest on dużo lepszy niż 500 hp więcej i 20 do pż.

UnStoppable / Arkitev

11096643_1585863995002435_18833699738652

Opublikowano

Fajnie się zapowiada serwer ! Bo na poprzednim jakim grałem, to administracja banowa wszystko i wszystkich, którzy nie szli nim na rękę ;)

Polecam serwer Eberron może z tego serwera wyjść perełka wbiję z pewnością //

Pozdrawiam

Nie jesteś doświadczonym technikiem , tylko zwkłym znudzonym graczem. ( Nie wątpię , że jakieś tam umiejętności posiadasz )

Jednak moim zdaniem nie poradzisz sobie z Ddos'ami i serwer szybciej Padnie niż Wystartuje :)

Technik jak technik nie ważne jak robi, ale ma robić dobrze ; )

Co to tego zabezpieczenia przed bs głupota to jest 1-2 dni aby to obejść szybciej ...

Z ddosami on sobie nei ma radzić tylko serwerownia od, której wykupuje maszynę !

Dzięki z góry ... Za like ; )

1377861838-U1005955.png

Opublikowano

gdzie dropio bronie 65 i 75 stalki eq z lez 13 wrzesien start to Za długo do tej pory moze jakies inne wyjdo serwy ciekawe czy ten długo postoi serw

eq na 75 bedzeie dropilo z bosow(szkatulki) ez z lez no to w v2 podczas expienia pewnie sie zacznie jak na wiekszosci serwerow :)

Serwer zapowiada się ciekawie, ale nurtują mnie dwa pytania :P

1. Będzie 6/7 bon?

2. Jakie królestwa będą?

1 chyba nie bedzie

2. Damara - fioletowe- odpowiedni kshinsoo

3.Narfell - zielone- odpowiednik jinno

Proponuję zmienić te zbroje w systemie ulepszeń na jakieś nowsze, ponieważ to lipa chodzić w takich starych szmaragdach, które nie wiele się w ogóle od siebie różnią wyglądem. Już lepsze by były hwangi. Dodaj jakieś ładniejsze i nowsze zbroje.

Zbroje zostaja takie m.in dlatego ze zbroja80n.png To nie jest metin

* jeśli kogos urazilo uzycie grafiki z zapowiedzi serwera dracos PW, usune to

36435250.jpga to już jest

Serwer ciekawy, wiem skąd wziąłeś pomysł na odzienie pustelnika i biały dym wokół niej ;)

Powodzenia.

zbroja moja, pomysl tez wstawilem to kiedys na MPC forum jako zbroje i dymek to samo :)

Server nawet ciekawy, ale musi byc to pseudo zabezpieczenie przed bs?

Mam nadzieje ze client bedzie dzialal poprawnie na win 8 64Bit?

Wyczysciliscie clienta z niepotrzebnego shitu? czy bedzie wazyl 1.3-.1.5Gb ? -.-

dzialnia matematyczne w quescie sa oczywiscie losowe i to "zabezpieczenie przed BS" jest na takiej zasadzie zablkuje ci mozliwosc zostawienia komputera na noc i bonusowania, lecz podczasz expa i tak pewnie bedziesz bsowal i sam wyciagal bony ze skrzynki, dla mnie wazne jest to zeby nie mozna bylo bs'owac w nocy zostawiajac kompa na noc.

Waga clienta jeszce nie wiem, sam downlaod bedzie wazyl malo okolo 300-500 MB dzieki super zajebistej kompresji :D mam windowsa 8 i client dziala bez problemowo

na mpc forum mozna zliczyc na palcach u jednej reki osoby ktory potrafia defowac sie przed ddos, w 99,99% przypadkach to dobra maszyna i hosting sie za nich broni, tutaj bedzie tak a jesli nie to uwierz mi dam sobie rade, to ze napisalem ze nie jestem "technikiem profesjonalnym" nie oznaczalo ze jestem gorszy od tych cymbalow co robia serwery i pisza ze profesonalny team a serwer ma milion bugow i pada po 3 dniach

Podwyższ trochę wartości bonów w zbrojach do pvp, ponieważ aktualnie zbroja do expa na 120 jest lepsza do pvp z wojem lub ninją niż zbroja na 130 lvl do pvp, ponieważ tamta ma 20% bloku, a jest on dużo lepszy niż 500 hp więcej i 20 do pż.

myślałem nad tym, ale jak ci pokaze bonusy w bizuterii to zmienisz zdanie :)

Co do zabezpieczenia przed BS to pisze jeszce raz, zmianek nie mozna wyrzucic, nie mozna przelozyc do magazynu, handlowac ETC, niemozna kupic wiecej jak masz 30 to doda ci 170 jak ci sie uda jakims cudem otrzymac wiecej zmianek to po uderzeniu mobami lub przelogowaniu nadmiar znika. Dzialania matemtyczne sa losowe okolo 100 mozliwosci. wiec na noc BS'a nie da rady ustawic :), ale tak jak mowie to w dzien pewnie podczasz expa i tak bedziecie uzywac wiec niema o co plakac, to az tak duzej przewagi nie daje

Opublikowano

skoro serwer robisz sam i nie masz sponsora (jak to napisałeś na wstępie prezentacji) to jakiej jakości będzie ta maszyna pod dedyka? chyba, że sam śpisz na pieniądzach to spoko :P

Opublikowano

eq na 75 bedzeie dropilo z bosow(szkatulki) ez z lez no to w v2 podczas expienia pewnie sie zacznie jak na wiekszosci serwerow :)

1 chyba nie bedzie

2. Damara - fioletowe- odpowiedni kshinsoo

3.Narfell - zielone- odpowiednik jinno

zbroja moja, pomysl tez wstawilem to kiedys na MPC forum jako zbroje i dymek to samo :)

dzialnia matematyczne w quescie sa oczywiscie losowe i to "zabezpieczenie przed BS" jest na takiej zasadzie zablkuje ci mozliwosc zostawienia komputera na noc i bonusowania, lecz podczasz expa i tak pewnie bedziesz bsowal i sam wyciagal bony ze skrzynki, dla mnie wazne jest to zeby nie mozna bylo bs'owac w nocy zostawiajac kompa na noc.

Waga clienta jeszce nie wiem, sam downlaod bedzie wazyl malo okolo 300-500 MB dzieki super zajebistej kompresji :D mam windowsa 8 i client dziala bez problemowo

na mpc forum mozna zliczyc na palcach u jednej reki osoby ktory potrafia defowac sie przed ddos, w 99,99% przypadkach to dobra maszyna i hosting sie za nich broni, tutaj bedzie tak a jesli nie to uwierz mi dam sobie rade, to ze napisalem ze nie jestem "technikiem profesjonalnym" nie oznaczalo ze jestem gorszy od tych cymbalow co robia serwery i pisza ze profesonalny team a serwer ma milion bugow i pada po 3 dniach

myślałem nad tym, ale jak ci pokaze bonusy w bizuterii to zmienisz zdanie :)

Co do zabezpieczenia przed BS to pisze jeszce raz, zmianek nie mozna wyrzucic, nie mozna przelozyc do magazynu, handlowac ETC, niemozna kupic wiecej jak masz 30 to doda ci 170 jak ci sie uda jakims cudem otrzymac wiecej zmianek to po uderzeniu mobami lub przelogowaniu nadmiar znika. Dzialania matemtyczne sa losowe okolo 100 mozliwosci. wiec na noc BS'a nie da rady ustawic :), ale tak jak mowie to w dzien pewnie podczasz expa i tak bedziecie uzywac wiec niema o co plakac, to az tak duzej przewagi nie daje

Według mnie to takie gadanie, że to już nie jest metin jak dodasz zbroje jakąś nową jest takim za przeproszeniem pierdoleniem, bo te szmaragdy naprawdę nie są zbyt już ciekawe. Poprostu znudziły się już graczom tym bardziej, że tak jak już mówiłem. Nie wiele się od siebie różnią. Zobacz sam na nie i powiedz. Przydała by się chociaż jedna, ostatnia zbroja, najlepsza taka jak np. hwang jakiś ładniejszy (to jest z metin2 jeśli tak Ci to przeszkadza). Na pewno będzie lepszy niż taki szmaragd.

A co do BS'a to był już taki serwer Alm*****. Tam był identyczny system zabezpieczeń przed bs, a mimo to zostawiałem bs'a na noc i mi bonował ;). Może i to trochę mi utrudni lub spowolni zmienianie, ale i tak znam sposób na obejście tego.

Nie wiem dlaczego serwery tak bardzo chcą zrobić zabezpieczenie przed tym botem na swoim serwerze. Przecież to w ogóle nie zachęca ludzi do zagrania na nim, a wręcz przeciwnie, ponieważ teraz prawie każdy bonuje na bs'sie, tak więc według mnie jest to zbyteczne, ale jeśli chcesz to spoko. Ja i tak wiem jak to obejść :D.

Pozdro, UnStoppable

UnStoppable / Arkitev

11096643_1585863995002435_18833699738652

Opublikowano

Według mnie to takie gadanie, że to już nie jest metin jak dodasz zbroje jakąś nową jest takim za przeproszeniem pierdoleniem, bo te szmaragdy naprawdę nie są zbyt już ciekawe. Poprostu znudziły się już graczom tym bardziej, że tak jak już mówiłem. Nie wiele się od siebie różnią. Zobacz sam na nie i powiedz. Przydała by się chociaż jedna, ostatnia zbroja, najlepsza taka jak np. hwang jakiś ładniejszy (to jest z metin2 jeśli tak Ci to przeszkadza). Na pewno będzie lepszy niż taki szmaragd.

A co do BS'a to był już taki serwer Alm*****. Tam był identyczny system zabezpieczeń przed bs, a mimo to zostawiałem bs'a na noc i mi bonował ;). Może i to trochę mi utrudni lub spowolni zmienianie, ale i tak znam sposób na obejście tego.

Nie wiem dlaczego serwery tak bardzo chcą zrobić zabezpieczenie przed tym botem na swoim serwerze. Przecież to w ogóle nie zachęca ludzi do zagrania na nim, a wręcz przeciwnie, ponieważ teraz prawie każdy bonuje na bs'sie, tak więc według mnie jest to zbyteczne, ale jeśli chcesz to spoko. Ja i tak wiem jak to obejść :D.

Pozdro, UnStoppable

Zbroja o której mówisz ma się pokzac i tak :D, musze porpstu dobrze pomyslec jak to rozwiac bo poprzednia zbroja jest na 130 a max to 140( w trakcie trwania serwera oczywiscie bedzie update) wiec jeszce nie wiem ale tak naprawde to ta zbroja jest tylko nie oficjalnie

Opublikowano

Po chuj dajecie te zjebane bronie z PLa jak kazdy na nie sra

moim zdaniem serwer 6,99 / 10 :D

41196912334212939960.png

Opublikowano

Już to pisałem ale : A co według Ciebie jest metinem? Kolorowe jakieś szmaty które nazywane tutaj są "kostiumami"? Czy może szmaragdy czyli zwykłe pokolorowane stalki? Takie gadanie jest śmieszne..Nie ma definicji Metina, systemy ulepszeń, mapy i inne tworzą/wgrywają ludzie, nikt nie patrzy na definicję bo takowej nie ma... Ale widać ty wiesz lepiej "czym jest metin" chętnie posłucham.. Przypominam że kiedyś nie było stalek :) Nie było szmaragdów, nie było tych nowych map co były na becie... Więc jak? Metin nie jest już metinem? Według Ciebie stal która na początku w ogóle nie była w użyciu już jest zaliczana jako "metinowska" zbroja? :) Mam rozumiec że to :

wojpng_nwnwxqp.png

A w szczególności Miecz słońca również jest metinem? :) Bo na metin mi to nie wygląda...

Zbieram like ;x

Opublikowano

Już to pisałem ale : A co według Ciebie jest metinem? Kolorowe jakieś szmaty które nazywane tutaj są "kostiumami"? Czy może szmaragdy czyli zwykłe pokolorowane stalki? Takie gadanie jest śmieszne..Nie ma definicji Metina, systemy ulepszeń, mapy i inne tworzą/wgrywają ludzie, nikt nie patrzy na definicję bo takowej nie ma... Ale widać ty wiesz lepiej "czym jest metin" chętnie posłucham.. Przypominam że kiedyś nie było stalek :) Nie było szmaragdów, nie było tych nowych map co były na becie... Więc jak? Metin nie jest już metinem? Według Ciebie stal która na początku w ogóle nie była w użyciu już jest zaliczana jako "metinowska" zbroja? :) Mam rozumiec że to :

wojpng_nwnwxqp.png

A w szczególności Miecz słońca również jest metinem? :) Bo na metin mi to nie wygląda...

Wole oryginalne przedmioty pasujace do silnika gra stworzone przez ymira niz przekonwertowane( podjebane, podpierdolone ukradzione) z inyych gier ktore totalnie nie pasuja do silnika graficznego metina ot co, mam nadzieje ze moja odpowiedz jest wyczerpujaca, znajac ludzi na mpc zaraz napiszesz cos bezsensownego aby tylko sie probowac wybronic wiec prosze przemysl 100x zanim odpowiesz na tego posta

Casawir masakruje kolejnego lewaka

Opublikowano

ja czekam na tego serwa, mam nadzieję że to będzie coś "na dłużej"

a jeszcze mam pytanie czy myślisz nad jakąś reklamą serwa?

u tuberzy, inne fora, moze na stronce kamera

Co do hejtow to tylko uzasadnione i przemyslane a nie taki bullshit jak CheaTOver

Opublikowano

z kad bronie dropio 65 i 75 ? bedzie pierścien anty expa ? kd + ile max jak bedzie ze skilami

bronie na 65 beda dropic w red lesie z metinow i podczas expa to samo stalki, bronie na 75 ze szkat z bosów międzi innymi ze szkatulki niebieskiej smierci, pierscien anty expa dropi i jest na 3 godziny! Kd max +4 z czym ze bonusy sa wysrodkowane pomiedzy +4 a +5 np kd woja daje 30% a kd defa daje 80 obrony

Dodalem pare nowych rzeczy do prezki + zmienilem bonusy teraz bedzie latwiej poniewaz zabezpieczenie przed BS zostaje (ulepzylem je tak ze wylosowanie tej samej liczby jest rowne 1 do 10000)

Opublikowano

bronie na 65 beda dropic w red lesie z metinow i podczas expa to samo stalki, bronie na 75 ze szkat z bosów międzi innymi ze szkatulki niebieskiej smierci, pierscien anty expa dropi i jest na 3 godziny! Kd max +4 z czym ze bonusy sa wysrodkowane pomiedzy +4 a +5 np kd woja daje 30% a kd defa daje 80 obrony

Dodalem pare nowych rzeczy do prezki + zmienilem bonusy teraz bedzie latwiej poniewaz zabezpieczenie przed BS zostaje (ulepzylem je tak ze wylosowanie tej samej liczby jest rowne 1 do 10000)

te bony według mnie lepsze niż były ;] także ja czekam cały czas na serwer i nie mogę sie doczekać ;]]]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...