Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Weryfikacja konta

kowabonga

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem czy dobrze wstawiłem post ale co tam mam problem z combat arms dzisiaj był remont czy coś w tym stylu i gdy sie skończył chciałem pograc ale dowiedziałem sie ze trzeba zweryfikować ustawienia i tutaj pojawia sie problem konto założyłem 3-4 lata temu i pisalem wszystko na odawl date urodzenia i imie 1 i 2 i nwm wiem tylko jaki login hasło i emai-l i nie wiem co wtej sytuacji zrobić próbowałem zweryfikować przez poczte ale nic nie przychodzi

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kolego, kolejnym razem proszę o ustawianie takiej nazwy tematy, aby bez wchodzenia w niego było można wywnioskować jaki masz problem. Nie zapomnij również o prefiksach.

Na chwilę obecną zmieniam nazwę tematu i dodaję prefiks

9368_gold.png

Opublikowano

To nic nie zdziała, bo musi wejść na konto, a nie może.

Co do tematu, wybierając opcje obecny email np ja mam na wp.pl przeniosło na stronę. Może sobie przypomnicie go?

@edit nie spamujcie tu rangami, bo to nie jest ważne teraz.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Dobra dla tych co znają maila. Wchodzicie na strona nexona, logujecie się i klikacie " Verify now using register email " potem " Confirm email " i przekierowuje was na stronę na jakiej macie maila, logujecie się, potwierdzacie i tyle.

Dla tych póki co nie mają maila nie mogę pomóc, bo się nie da. Trzeba wpisać dane do konta.

Opublikowano

Dobra dla tych co znają maila. Wchodzicie na strona nexona, logujecie się i klikacie " Verify now using register email " potem " Confirm email " i przekierowuje was na stronę na jakiej macie maila, logujecie się, potwierdzacie i tyle.

Dla tych póki co nie mają maila nie mogę pomóc, bo się nie da. Trzeba wpisać dane do konta.

No to lipa po koncie ;\\

2wqa07c.jpg[center/]
Opublikowano

Mam to samo :( Niestety po koncie, szkoda.. Tyle gry i wszystko na marne przez ich jakieś lipne aktualizacje i psudozabeczpiecznia ;(

Nie przychodzi mi email ! :( Czekam już 5 godzin i lipa ;/

Opublikowano

Mam to samo :( Niestety po koncie, szkoda.. Tyle gry i wszystko na marne przez ich jakieś lipne aktualizacje i psudozabeczpiecznia ;(

A jakby napisać do nich na forum jakoś ?.. nie idzie ?.. Chociaż pewnie mało ich to obchodzi nie ?

2wqa07c.jpg[center/]
Opublikowano

A jakby napisać do nich na forum jakoś ?.. nie idzie ?.. Chociaż pewnie mało ich to obchodzi nie ?

Teoretycznie możesz zrobić nowe konto, napisać na support, lecz pewnie będą chcieli jakiś ss z tego konta jak jesteś w lobby czy coś. Szansa, że odzyskasz je to może z 40%.

Opublikowano

Sprawdź w SPAM, a jak nie przychodzi to musisz dodać adresy nexona na białą listę - tutaj poradnik:

http://www.mpcforum.pl/topic/494395-tut-email-nie-przychodzi-od-nexona/

Albo może założyłeś konta na innym mail'u i źle szukasz?

Opublikowano

Sprawdź w SPAM, a jak nie przychodzi to musisz dodać adresy nexona na białą listę - tutaj poradnik:

http://www.mpcforum.pl/topic/494395-tut-email-nie-przychodzi-od-nexona/

Albo może założyłeś konta na innym mail'u i źle szukasz?

Nie ma w folderze SPAM, i to jest ten email na 100% :/

Na jakiej domenie masz ten email?

na o2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...