Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Weryfikacja konta

kowabonga

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma w folderze SPAM, i to jest ten email na 100% :/

na o2

No to zrób według tego poradniku, który Ci dałem pod nos.

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No to zrób według tego poradniku, który Ci dałem pod nos.

Zrobiłbym to, gdybym chociaż miał antyspam włączony.. a jest nieaktywny cały czas :/

Opublikowano

Zrobiłbym to, gdybym chociaż miał antyspam włączony.. a jest nieaktywny cały czas :/

Filtr możesz mieć wyłączony, ale nadal system odrzuca wszystko co ma na liście, więc proszę nie kłóć się, tylko zrób co trzeba.

Opublikowano

Filtr możesz mieć wyłączony, ale nadal system odrzuca wszystko co ma na liście, więc proszę nie kłóć się, tylko zrób co trzeba.

Poczekam do jutra, zobaczymy co z tego wyniknie bo jak na razie to lipa :/

Opublikowano

ale o co chodzi w potwierdzeniu? :D

Jak nie potwierdzisz emaila to się nie możesz zalogować do żadnej gry z Nexona

Lipa, nic nie ma :(

Opublikowano

Jak nie potwierdzisz emaila to się nie możesz zalogować do żadnej gry z Nexona

Lipa, nic nie ma :(

wtf

jakos moge normalnie grac bez potwierdzenia wiec nw o co chodzi ;/

Opublikowano

to masz szczescie , ja tak samo moge grac i dzieki Bogu xD, bo tez nie podawalem prawdziwych danych i emaila.Szkoda by bylo LTC ;C

1377531174-U173186.png

Opublikowano

a mi Was wcale nie żal, albo podajemy prawdziwe dane, albo fałszywe i je zapisujemy :) jeśli nie pamiętasz e-maila to możesz wysłać na nowy, tylko wcześniej musisz sprawdzić stary :) maj 2 i 10 broni na perma uratowane i mogę dalej ciupać :) nareszcie będzie mniej graczy, 0 kont fikcyjnych, a tak offtop. jakby wam ukradli konto to płacz, a jak chcą zabezpieczyć to większy płacz

Opublikowano

a mi Was wcale nie żal, albo podajemy prawdziwe dane, albo fałszywe i je zapisujemy :) jeśli nie pamiętasz e-maila to możesz wysłać na nowy, tylko wcześniej musisz sprawdzić stary :) maj 2 i 10 broni na perma uratowane i mogę dalej ciupać :) nareszcie będzie mniej graczy, 0 kont fikcyjnych, a tak offtop. jakby wam ukradli konto to płacz, a jak chcą zabezpieczyć to większy płacz

A mi jest żal ciebie :) Wchdodzisz na forum, chwalisz się tym co masz i wymądrzasz :) Nie masz nic do powiedzenia na temat - nie pisz :)

Opublikowano

A mi jest żal ciebie :) Wchdodzisz na forum, chwalisz się tym co masz i wymądrzasz :) Nie masz nic do powiedzenia na temat - nie pisz :)

nie chwale się tylko cieszę że nexon likwiduje takich co wpisują byle co przy logowaniu, bo chcą jak najlepiej zabezpieczyć konta przed kradzieżą, i dobra jest ta weryfikacja, a i napisałem że jak się maila nie pamięta to konto można odzyskać, gorzej jak sie swojej daty urodzenia nie pamięta :)

Opublikowano

Dziwne czemu mozecie grac bez potwierdzenia to bez sensu a możę od nowa śćiągaliscie combata ?

moj brat nie sciagal na nowo instalki po prostu sie zalogowal w grze i nic mu nie wyskoczylo (to samo na stronie) moze normalnie grac bez zadnych potwierdzen. moze jakis bug ze niektore konta nie potrzebuja potwierdzenia

Opublikowano

możliwe że jak ktoś się logował na innym ip albo u kolegi, to oni odbierają to jako ''włamanie'' na konto, i każą zmieniać hasło, a jak gra tylko u siebie to nie musi :)

Opublikowano

Dobra dla tych co znają maila. Wchodzicie na strona nexona, logujecie się i klikacie " Verify now using register email " potem " Confirm email " i przekierowuje was na stronę na jakiej macie maila, logujecie się, potwierdzacie i tyle.

Dla tych póki co nie mają maila nie mogę pomóc, bo się nie da. Trzeba wpisać dane do konta.

problem jest taki że jak daje confirm email to faktycznie odsyła mnie na moja strone ale nie dostaje tam żadnego maila

Opublikowano

PiecuPL dzieki za pomoc ale to padlo juz wczesniej kazdy probowal i nie podzialalo niestety w dalszym ciagu nwm co zrobic

Dokładnie niestety na chwile obecna nie ma rady... a szkoda. Wiele dobrych acc poszło ;/

Zachlapany krwią!

W murach twierdzy - chłód

Katedralny dzwon

Zawieszony w szepcie

Ostatniej spowiedzi ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...