Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Weryfikacja konta

kowabonga

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest jedna rada, ale musicie posiadać filmiki/ss z waszego konta podczas gry. Ja miałem kilka, ale niestety w czasie wprowadzenia tego śmiecia (weryfikacji) miałem komputer w naprawie + format także moje koto poszło w .. las :)

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A mogli byście mi wytłumaczyć jak i gdzie to wysłać bo mam kilka ss i filmów .

Po prostu zakładasz nowe konto, piszesz do supportu, opisujesz całą sytuację i tyle

Opublikowano

Ci którzy nie muszą potwierdzać meil'a mieli zakładane konta nie dawno .... A ci co mieli jakiś czas temu zakladane konta wymaga się potwierdzenia konta .... Czyli jakieś 80% kont musi dostarczyć potwierdzenie .... (nexon wczas sie o tych potwierdzeniach obudził ... dopiero po 5 latach ubzdurali sobie że zrobią weryfikacje kont ) Dla mnie to jest bez sensu a dla nich tylko straty bo wieksza połowa combata nie pamieta danych ( lub kont email (moje zostalo skradzione ) ) wiec mniej bedzie kupna nx mniej kasy .....

Opublikowano

Po co ci nowe konto żeby napisać ticketa ? W tej sprawie tej sprawie nie musisz być zalogowany żeby go wysłać... Btw ja już od tygodnia pisze z nimi na poczcie i wątpię ze mi konto odblokują znam już email na którym zakładałem konto bo mi go podali ale konto było stare podobnie jak i email i nie pamiętam do niego hasła wiec dałem sobie spokój i zaczolem grac w crossfire Eu a te lamki od nexona ciągle mi spamują na poczcie czy bd się starał odzyskać nadal swoje konto - śmiech na sali...

Zachlapany krwią!

W murach twierdzy - chłód

Katedralny dzwon

Zawieszony w szepcie

Ostatniej spowiedzi ...

Opublikowano

Też miałem problem ten co wy.. czyli nie znaliście do wgl nic.. I Napisałem do Nexona Tickets'a trochę musiałem się napocić by udowodnić im że to moje konto.. i aż wkońcu podali mi wszystkie dane do zmiany danych konta ;) , Znów latam i zabijam <3

2wqa07c.jpg[center/]
Opublikowano

Ten nexon jest nienormalny, tak utrudniają dostęp do konta że głowa mała, zabezpieczenia w bankach są już lepsze i łatwiejsze niż w tym durnym CA! Tyle ludzi co potraciło konta to głowa mała, ja osobiście straciłem COL3, bo nie pamiętam adresu e-mail.

Aha i do tych co nie musieli weryfikować kont. Nie logowałem się na moim koncie dość sporo czasu, bo grałem na innym, na tamte co się nie logowałem to idzie do weryfikacji, na tym co teraz gram nie trzeba weryfikacji, bo konto jest używane częściej.

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC!

╮(︿)╭

Opublikowano

Ten nexon jest nienormalny, tak utrudniają dostęp do konta że głowa mała, zabezpieczenia w bankach są już lepsze i łatwiejsze niż w tym durnym CA! Tyle ludzi co potraciło konta to głowa mała, ja osobiście straciłem COL3, bo nie pamiętam adresu e-mail.

Aha i do tych co nie musieli weryfikować kont. Nie logowałem się na moim koncie dość sporo czasu, bo grałem na innym, na tamte co się nie logowałem to idzie do weryfikacji, na tym co teraz gram nie trzeba weryfikacji, bo konto jest używane częściej.

Też nie znałem adressu email.. I wszystko Nexon wysłał mi na nowego mejla z tego co pisałem Tickets'a ;)

2wqa07c.jpg[center/]
Opublikowano

Jak to zrobiłeś ?

Napisałem Tickets'a że nie znam mejla ale mam dużo screenów z gry i to co potrzebne.. Wysłali mi takie zapytania na które musiałem odpowiadać co konto miało kiedy kupowałem nx i z jakiego numeru kupowałem nx . ( http://scr.hu/3j0/lgbpi ) uzupełniłem to i już ;)

2wqa07c.jpg[center/]
  • 7 miesięcy temu...
Opublikowano

witam przepraszam ze odkopuje tak temat ale mam identyczny problem nie gralem jakis czas w ca az nagle wyskoczyla ta weryfikacja sprawdzilem na jaki email wysylaja ta weryfikacje zalogowalem sie na emaila lkecz weryfikacja nie przychodzi juz 3 dzien, klikalem kilka razy zeby wyslali tego emaila lecz nie przychodzi, poczte mam na wp.pl , probowalem robic tak jak w tych poradnikach zeby wylaczyc antyspam i dodac na biala liste te 3 emaile lecz nic nie pomaga, prosze o pomoc, emaila do konta znam lecz jedynie nie znam danych ktorych podawalem czyli imion podpowiedzi i daty, prosze o pomoc jeszcze raz

Opublikowano

witam przepraszam ze odkopuje tak temat ale mam identyczny problem nie gralem jakis czas w ca az nagle wyskoczyla ta weryfikacja sprawdzilem na jaki email wysylaja ta weryfikacje zalogowalem sie na emaila lkecz weryfikacja nie przychodzi juz 3 dzien, klikalem kilka razy zeby wyslali tego emaila lecz nie przychodzi, poczte mam na wp.pl , probowalem robic tak jak w tych poradnikach zeby wylaczyc antyspam i dodac na biala liste te 3 emaile lecz nic nie pomaga, prosze o pomoc, emaila do konta znam lecz jedynie nie znam danych ktorych podawalem czyli imion podpowiedzi i daty, prosze o pomoc jeszcze raz

Spokojnie, to żaden odkop skoro potrzebujesz pomocy. W spamie nic nie masz?

9368_gold.png

Opublikowano

nic, patrze spam i odebrane co 30 minut juz od 3 dni i nic nie przychodzi raz na 4-5 godzin klikam zeby jeszcze raz ten email przyszedl ale nic z tego, nie chce w ogóle przyjść.

Opublikowano

nic, patrze spam i odebrane co 30 minut juz od 3 dni i nic nie przychodzi raz na 4-5 godzin klikam zeby jeszcze raz ten email przyszedl ale nic z tego, nie chce w ogóle przyjść.

Rozumiem, że nie potrafisz na konto się zalogować? Zrób nowe i wyślij im ticketa, w którym wszystko opiszesz (po polsku) :)

Opublikowano

Na konto potrafie sie zalogowac i na to w grze i na emaila lecz nie przychodzil email z tym kodem weryfikacyjnym... a co do tego to żeby skontaktowac sie z supprotem nie trzeba konta własnie kilka dni temu napisałęm ticketa do supportu lecz jeszcze nie uzyskałem odpowiedzi mialem nadzieje ze znacie jakis myk typu dodanie do bialej listy, czyli skoro ten sposob z wylaczeniem spamu i z dodaniem na biala liste nie dziala to znaczy ze jedynie co mi pozostalo to czekac na odpowiedz supportu ?

Opublikowano

Na konto potrafie sie zalogowac i na to w grze i na emaila lecz nie przychodzil email z tym kodem weryfikacyjnym... a co do tego to żeby skontaktowac sie z supprotem nie trzeba konta własnie kilka dni temu napisałęm ticketa do supportu lecz jeszcze nie uzyskałem odpowiedzi mialem nadzieje ze znacie jakis myk typu dodanie do bialej listy, czyli skoro ten sposob z wylaczeniem spamu i z dodaniem na biala liste nie dziala to znaczy ze jedynie co mi pozostalo to czekac na odpowiedz supportu ?

No to wyślij jeszcze raz, ale tym razem daj jako mail kontaktowy pocztę gmail (tam zawsze dochodzi)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...