Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Runda 3][Grafika] Shavire vs Alpen.

Julietta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kategoria: Grafika
Podkategoria: Fotomanipulacja
Temat: Zwierze, ulica, deszcz

Dodatkowe informacje: -
Termin składania prac: - do 02.09.2013
Termin głosowania na nadesłane prace: -
3 dni od wystawienia prac.

Prace wysyłamy mi na PW.

Opublikowano

[praca_2] <- głosuję tutaj, ponieważ praca jest bardzo ładna, klimatyczna i dobrze skomponowana. Jedynie dodałabym rozprysk kropli deszczu na psie, ale pomijając ten detal jest ładnie.

[praca_1] <- jedyne, co mi się tutaj podoba to piesek (wszystkie pieski są śliczne), tylko autor/ka chyba nieumiejętnie wyciął go z obrazu, bo coś ogon ma rozharatany. Ponadto wygląda nader nienaturalnie.

Opublikowano

[praca_1] <--- Podoba mi się klimat pracy. Bardzo fajny efekt mokrego psa, widać przynajmniej, że leje deszcz :D

Poza uciętą łapką i troche niedopracowanym światłem, głosuję na nią, bo jest lepsza.

[praca_2] <--- Deszcz jest "sztuczny". Pies odstaje (suchy).

Ciekawy pomysł, no ale..... niestety, zawsze pozostaje coś do życzenia.

@Edit

Martwi mnie, że głosują tu osoby bez opini, których nie widziałem jeszcze w tym AT...

Czyżby ustawieni? Nie mnie to oceniać.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Po obu pracach widać, że autorzy za dużo w PMkach nie siedzą jednak:
[Praca_2] Bo mam czuba na punkcie światło-cienia a tutaj jest to zrobione lepiej.

xb4c9CP.png

Serwer, który sprawi, że przypomnisz sobie dlaczego zacząłeś grać w metina :) 

Opublikowano

PODOBA MI SIE PRACA #2 BO TO PIESEŁ I NAJBARDZIEJ POKAZUJE PIESŁA I WGL ONA JEST SUPER xD

A tak naprawde fajne świateło :D Wszystko ładnie współgra

OndteAw.png
Opublikowano

[praca_2] Głosuje bo jest ładniejszy pieseł i w ogóle jest lepszy pieseł i w ogóle jest lepszy pieseł i wszystko lepszy pieseł.

Opublikowano

[praca_2] Myślę że fajna praca. Lepszy piesek troszkę jest. Lepiej pokazane. Chociaż tanta praca też jest dobra tylko taka trochę mniej xD

mca.png
Opublikowano

[praca_2] Głosuje ponieważ autor/autorka włożył/a w nią więcej pracy. Pies trochę odstaje i jest problem z cieniem, ale bardziej klimatyczna niż pierwsza.

146361479076443945952.png

Więcej info na profilu : ) Zgoda na sygnature od Makina

Opublikowano

[praca_2] Głosuję tutaj, ponieważ moim zdaniem została lepiej wykonana.

[praca_1] Krople deszczu spadają w innych kierunkach. Troszkę nienaturalnie to wygląda.

Opublikowano

Głos na prace 2. Bardziej oddane. W pierwszej pracy źle wyszedł pies po za tym tak pies się gapi na nas na ulicy :). Głos na prace 2

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

[praca_1] <- dużo lepsza. Ciekawszy pomysł, kompozycja a przede wszystkim kolorystyka *.* Mimo że piesek nie do końca zgrywa się z tłem to jednak w pracy drugiej jest nie lepiej pod tym względem. Dodatkowo w pierwszej pracy autor/ka fantastycznie ukazał/a deszcz. Nie wygląda tak prymitywnie i oklepanie.

ps. zabawne że nagle widać głosy osób które do tej pory ani razu nie zagłosowały w żadnym pojedynku.

To mówi samo za siebie. Widzę że kolejna edycja AT będzie tak samo fair jak poprzednia :)

Opublikowano

[praca_2] <- głosuję tutaj, ponieważ praca jest ciekawa, bardzo klimatyczna i ładnie się komponuje.

[praca_1] <- Wszystko niby pięknie, ładnie ale wystarczy spojrzeć na ten źle wycięty ogon i zmienia to diametralnie postać rzeczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...