Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Sp7

ArcheR.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Patrze na maga i znowu narzuca się pytanie:

"Który to jest facet ?!"

Wojo troche zrypany, mag nawet spoko, ale i tak wyjdzie jakieś dziadostwo :/

Łucznik całkiem całkiem.

Opublikowano

Mi sie bardzo podoba wojownik, jednak nie moge go sobie wyobrazić w nostale, z kolei mag wyglada jak cygańska wróżka podejrzewam ze last to bedzie cos w gruzowisko xD

44f2c07d02d4fd9aab56e1f1fe20e11a.jpg

Opublikowano

Jezu moim zdaniem to tak: Wojownik super mag super < Dlatego, że admini graja wojami, magami a nie lucznikeim> łucznik jak zwykle zrypany z jakimś kosturem lata czy co.Moim zdanie sp luka jak zwykle są słabsze od pozostałych :< Kiedy te sp zostaną prawdopodobnie wprowadzone?

Opublikowano

Powiem Ci ze zawsze lucznicy przegrywają wygladem spójrz sp6 woja/maga i na Zwiada... Jezu jakby teraz nie mogli dać jakiegoś spoko wyglądającego sp dla łuka i fajengo wyglądu skilli a nie jakiś orzełek co lata wokół :C

Opublikowano

Mi tam się woj najbardziej podoba. Jeśli naprawdę tak będzie wyglądał, czuje że będzie miał zasięg 2-4 kratki i sporo obszarowych ataków (nawet zwykły "wymach" kosą może być obszarowy). A magowie wyglądają jak cyganie xD.

Opublikowano

Niewiem dlaczego narzekacie, porownujac te sp do 5 i 6 smialo moge stwierdzic, ze im one naprawde wyszly. Pomimo tego ze na ssie kobieta lucznik ma nawiazanie do dg, jednak mi to nieprzeszkadza spoko wyglada. Woj wyglada swietnie, i wg mnie najlepiej wyglada ze wszystkich teraz sp, swietnie przemyslane, berek z toporem to teraz 7 sp z kosa. Naprawde sie postarali.

Opublikowano

Do łucznika nie są dobrane bronie odpowiednio, rewolwer to sp 4 maga przypomina, no i miecz zupełnie nie pasuje bo kojarzy sie z wojem.

Opublikowano

Jak dla mnie kosa wygląda nieźle i myślę, że skille będą miały dobrą animację.

Mag przypadkiem nie powinien bić z miotacza? ;).

Jedno mnie zastanawia, dlaczego łucznik płci męskiej ma coś w stylu miecza, a dziewczyna rewolwer?

Opublikowano

Jak już zaznaczył autor tematu to są tylko pomysły, podejrzewam że jedna z tych opcji bedzie a nie inna karta dla innej płci, to by bylo glupie...

44f2c07d02d4fd9aab56e1f1fe20e11a.jpg

Opublikowano

Szkoda, że nie będą to sp światła. A jeżeli już wyjdą te sp światła to oby mag był bardziej podstawiony pod atak a nie pod helanie i bufowanie. A jak myślicie, jakie będą mogą być lasty do tych wyglądów co są podane wyżej? :D

Woja mi sie wydaje ze coś podobnego do lasta w wk że rzuci tym i się kręci czy coś takiego

Mag jakąś kule zrobi i będzie leczyć lub bić

Łucznik jakiś boski miecz czy coś takiego że wbija się w typa

Łuczniczka jakiś strzał Mroczny nabój :P

0dqn.png
Opublikowano

Hmmm zapytam jakie proponujecie nazwy :)

Według mnie:

Wojownik:Mroczny kosiarz

Mag:Nekromanta

Łucznik:Łowca czarownic/Inkwizytor

Dawajcie swoje propozycje :P

Opublikowano

Hmmm zapytam jakie proponujecie nazwy :)

Według mnie:

Wojownik:Mroczny kosiarz

Mag:Nekromanta

Łucznik:Łowca czarownic/Inkwizytor

Dawajcie swoje propozycje :P

Mag NEKORMANTA?

Jak on ci moze nekromante przypominac? Co ty jarasz? :O

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...