Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość HJRxKING

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 359
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Paczka spoko,

jednak mam problem. Dodałem mo' creatures + gui api + custommobspawner. Wszystko ladnie się włacza ale jak stworzyłem świat i na niego wbiłem to wywaliło mi MC. Co zrobić ? Wyjaśnione.

@Edit Do tego odziwo mam fps po 70 jednak co chwilę spadki do 10 fps. Jak naprawić to ? Dodam zdefragmentowałem dysk i wyczyszciłem róznymi programami kompa, a i jak przypisać więcej Ramu na MC. Może i było gdzieś wcześniej ale jestem zielony w tych sprawach.

brak

Opublikowano

Co do spadków FPS to możliwe że PC Ci się grzeje. Masz PC czy laptopa? Jakie podzespoły? Czy bez Mo'Creatures też się tnie? Czy na innych paczkach też się tnie>

Opublikowano

Normalnie gdy gram jest średnio, ale gdy chciałem ponagrywać z paczki to trochę cienko u mnie. Wątpie aby to była wina paczki, raczej mojego komputera.

Opublikowano

U mnie się to odpala launcherem, ale modów ni ma ja się odpali ; <

Paczka działa, ale tnie jak cholera i tylko 30 fps.

LSxcofh.png

Opublikowano

@up Jaki PC? Mi na laptopie działa w 150FPS. Ustawiłaś/eś sobie opcje graficzne?

Opublikowano

@up Jaki PC? Mi na laptopie działa w 150FPS. Ustawiłaś/eś sobie opcje graficzne?

d7u0ajm4pndn_t.jpg <--- KOMP :)

Grafika jest ustawiona, nawet niżej niż zawsze mam :)

LSxcofh.png

Opublikowano

Powiem tyle, paczka jest bardzo dopracowana i raczej stanie się popularna wśród graczy którzy lubią tego typu mody do walki i eksploracji świata. Twoja paczka jest bardzo świetna łap like'a

Opublikowano

@up Dzięki :)
@2up 2GB ramu... Troszkę słobo, ja mam 8 i mi działa w 150FPS to jak masz 4 razy mniej to ci bedzie w 40 Chodzić :P

Opublikowano

@up Dzięki :)

@2up 2GB ramu... Troszkę słobo, ja mam 8 i mi działa w 150FPS to jak masz 4 razy mniej to ci bedzie w 40 Chodzić :P

Mniejsza o fps, ale tnie jak cholera co 4 sekundy jest ścina sekundowa... szlag trafia.

LSxcofh.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...