Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość HJRxKING

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Paczka świetna, ale możesz mi powiedzieć jak przydzielić więcej ramu do Minecraft'a? Bo robie jak na normalnym (bez modów) i też nie działa.

• Odpowiedzi 359
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Znowu ja xD

Próbuje zrobić serwer ale ja ktoś chce wejść robi się mu sie crash :/

wiesz może jak to naprawić ??

a i logi na konsoli:

jakiśgracz lost connection: disconnect.genericReason

Opublikowano

Znowu ja xD

Próbuje zrobić serwer ale ja ktoś chce wejść robi się mu sie crash :/

wiesz może jak to naprawić ??

a i logi na konsoli:

jakiśgracz lost connection: disconnect.genericReason

Tzn. Zrób na amachi i reszta musi się podłączyć... Nic nie zrobisz bo inni wgl nie widzą tego serwera co robisz -,-

Opublikowano

Zajebista paczka gram dalej ! i się jaram :3

50364.png

Opublikowano

Standard... na MPC nikt nie odpowie bez wyrzucania "kurew" albo spamienia....

A więc powtórzę moje pytanie. Możesz mi powiedzieć jak przydzielić więcej ramu do Minecraft'a? Bo robie jak na normalnym (bez modów) to też nie działa.

Opublikowano

@up Tak trudno zobaczyć około 10 postow z początku tematu i dowiedzieć się że wystarczy dopisać "Xmx4G" Gdzie cztery to GB ramu dla mc...

Opublikowano

jak chciałbym zrobić serwer na tych modach to jak wyciągnąć mody z tej paczki?? wszystkie mody są w folderze "mods"? proszę o odpowiedź

może jakiś mały "+" za pomoc?? :)

Opublikowano

@Refresh (Sorka że godzinę przed czasem, ale bym zapomniał)

Opublikowano

HejterskiPL, ja tak mysle ze zamiast Rei's Minimap mozna by bylo wrzucic Voxel Map(Zan's Minimap) Voxel map ma lepszy system pokazywania jaskin, pokazuje dokladnie jaki mob jest blisko i pokazuje jaki ma helm.
PS. pake sciagnalem

http://shain.pl/REF46270.reg prosze zarejestrujcie sie i zagrajcie naprawde fajny Priv
Opublikowano

Tyle że Zan's zajmuje wiele klawiszy jako keybindy i gryzło się z niektórymi modami :)

Opublikowano

@2up Dzięki :)

@up Poza Mo'creatures wgraj także GuiApi i CustomMobSpawner. Znajdziesz to w temacie moda na Minecraftforum.com :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...