Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość HJRxKING

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 359
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Fajna paczka, dobrze dobrane mody..

Lecz jest jeden problem..

To nie na mój komputer  :angry:

Pomogłem?👍

Daj Like! :D

Opublikowano

@up Paczka nie jest mocno wymagająca, na 1.6.2 nie było lagów a optymalizaja jest dobra :)

Opublikowano

Wiesz może jak zwiększyć ilość ram ? .. szukałem w necie ale nic nie pomaga :P mam 4GB ramu a max w grze 249 mb i z deczka ilpa :P

Opublikowano

@up Dzięki, już dawno miałem zrobić, ale mi się nie chce :D

Opublikowano

Paczka super, ale czy może ktoś mi dać paczkę na serwa bo chętnie bym z niej nagrał :)

Musisz sam zrobić ;)

Opublikowano

napoczatku myslalem ze to jakis nodus czy cos XDD ale cyztam i git.

Słuchaj fajne, ale brakuje mi modyfikacji kilka z pingwinpacka, ale dodalem i grom.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

napoczatku myslalem ze to jakis nodus czy cos XDD ale cyztam i git.

Słuchaj fajne, ale brakuje mi modyfikacji kilka z pingwinpacka, ale dodalem i grom.

Cieszę się że się podoba, paczka była tworzona jak był PP pierwszy dopiero.

Opublikowano

Dziękuję bardzo - bardzo fajna paczka. Akurat poszukiwałem czegoś co pozwoli mi spokojnie żyć pod ziemią w post-apokaliptyczny sposób a powierzchnię uczyni cięższą.
Wystarczyło tylko dodać sobie mod z kwasowym deszczem, teksturki Last Days i już czuję się jak w domu, a raczej schronie.
Co prawda szkoda że nie pod 1.7 ale przecież wszystkiego mieć nie można - prawda?

Daję dużego plusa i polecam.

wikmk9.jpg

Opublikowano

Dziękuję bardzo - bardzo fajna paczka. Akurat poszukiwałem czegoś co pozwoli mi spokojnie żyć pod ziemią w post-apokaliptyczny sposób a powierzchnię uczyni cięższą.

Wystarczyło tylko dodać sobie mod z kwasowym deszczem, teksturki Last Days i już czuję się jak w domu, a raczej schronie.

Co prawda szkoda że nie pod 1.7 ale przecież wszystkiego mieć nie można - prawda?

Daję dużego plusa i polecam.

Dzięki, miłej gry, możesz podać tego moda i TxT na PW? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...