Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] ReinorMT2

Szaman Szejk

Reinormt2.pl  

188 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz u nas na serwerze ?

2. 2. Dobrym Pomys?em jest Reaktywacja Reinora ?

3. 3. Teraz tak w palnie jest max 170 tylko jak robimy ? nie wiem sam to was si? pytam :)

• Teraz max 125 i jak wbije 15 graczy 125 to dodajemy 150 ?
    • czy od razu 150 ?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 95
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiesz co masz na serwerze? Nieźle się zapowiada.

Nie tak że nie wiem bugi typu taki jak dziś nalazłem w cube z baryłkimi i 2 innymi rzeczami zostały poprawione

poprawię na pewno ww bo to jest największy bug czas pieczęci + bug na śmierci :)

do tego dodam zwoje sm do bossów żeby była możliwość zdobycia sm również w grze :)

Server polecam i zagram :)

@aw w ile wbije 100lv?

na Reinor się biło chyba 3/4 dni jak dobrze pamiętam o dziwo grałem tam na czysto ;P
tu pewnie 1 dzień ale zobaczymy na razie tak ok 2h to jest wbicie 75 lvl :)

nie wiem co się mi dzieje z tym MPC code jakies białe kratki ... zapowiedź samo edytuje ... jutro dodam z uzupełnieniem wszystkiego :)

wg88.png

Opublikowano

nie ma silny na potwory w 6/7?

1391020896-U962219.png

'Możesz sobie być na innym poziomie niż pozostali, z którymi walczyłem, dla mnie to bez różnicy. I tak nakopie ci do dupy, bo to mój obowiązek. Tyle w tym temacie'

Opublikowano

100 lvl w 3/4 dni na starym reinorze? no chyba nie. a max lvl 125 narazie to zły pomysł, jak ja tam miałem ten 130, a z expem to nigdy mi nie szło dobrze

Opublikowano

nie ma silny na potwory w 6/7?

jest 10%

100 lvl w 3/4 dni na starym reinorze? no chyba nie. a max lvl 125 narazie to zły pomysł, jak ja tam miałem ten 130, a z expem to nigdy mi nie szło dobrze

expa ja lekko poprawię bo nie jest do końca dostosowany xD

wg88.png

Opublikowano

Przeczytałam 4 strony totalnego spamu i nic więcej się nie dowiedziałam, oprócz tego co jest w prezentacji.

Grałam na 1 odsłonie reinora i nie spodobał mi się, chodź bardzo dużo ludzi dobrze wspomina tamten serwer.

Na nowej odsłonie może zawitam, w zależności od ilości graczy online.

Opublikowano

Ale ty gadasz , bardzo gadatliwy jesteś + dla ciebie :) , (Bo bo co: 8:28 sekund na Filmiku ^^) :D . Zapowiada się bardzo fajny serwer , aby tak dalej . Jeśli chcesz pomocy do plików pisz ( Na filmku coś wspominałeś)

Opublikowano

Ale ty gadasz , bardzo gadatliwy jesteś + dla ciebie :) , (Bo bo co: 8:28 sekund na Filmiku ^^) :D . Zapowiada się bardzo fajny serwer , aby tak dalej . Jeśli chcesz pomocy do plików pisz ( Na filmku coś wspominałeś)

na razie muszę płytę kupic do kompa bo mi padla ;/ 400/500 zl w plecy xD

co do admina i pomocy wole nauczyc kogos z reala xD

wg88.png

Opublikowano

Stary dobry serwer ! Ale nie jestem pewien czy wypali, bo była masa bugów co wiele osób nie znało

System ulepszeń stary taki jaki lubię najbardziej

Dzięki z góry ... Za like ; )

1377861838-U1005955.png

Opublikowano

Stary dobry serwer ! Ale nie jestem pewien czy wypali, bo była masa bugów co wiele osób nie znało

Co do bugów to teraz są beta testy więc wykrywają wszelkie bugi jakie były na serwerze :) . Zapraszam Wszystkich na ten serwer ;]

Opublikowano

Nie ma problemu wszystkie bugi zostaną usunięte

wg88.png

Opublikowano

Można pograć na becie?

Aby zagrać na becie musisz się zgłosić do Administratora na TS- IP: ts.game-4line.pl , Znajdź Admina i spytaj się o betę.

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/1036460-neurox-dedykmedium/

macie kurwa idźcie grać do kupy debili co nie szanują cudzej pracy skończy się to na tym ze oleją was zamkną serwer i nic nie bd ja przepraszam ze z mojej w sumie winy zostało to rozjebane bo postawiłem to zajebane ipb na tym samym dedyku co strony nie miało tak byc reinor zawieszam internet odcinam manesse zamykam lite game w swoim czasie zapłaci za to :)

pierdole to wszystko

wg88.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...