Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] ReinorMT2

Szaman Szejk

Reinormt2.pl  

188 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz u nas na serwerze ?

2. 2. Dobrym Pomys?em jest Reaktywacja Reinora ?

3. 3. Teraz tak w palnie jest max 170 tylko jak robimy ? nie wiem sam to was si? pytam :)

• Teraz max 125 i jak wbije 15 graczy 125 to dodajemy 150 ?
    • czy od razu 150 ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie polecam nie grajcie tu.

DLaczego niby? Grałeś na becie? Czy coś takiego? Może były jakieś pliki z mpc ale wy myślicie że oni pobiorą i wstawią na serwer??? Mi się akurat to nie mieści w głowie, bo ja nie jestem specem ale widzę po komentarzach że były bugi... mają dobrych techników to powinni to zrobić bez bugów ja w to wierze i na 100% zagram, na bete też spróbuję się zgłosić :D ale narazie download jest off i rejestracja :/ :D

Powodzenia i Pozdrawiam spróbuję na ts3 wejść :D

• Odpowiedzi 95
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To Ty czytaj ze zrozumieniem bo ja mówię o grafice a nie o plikach.

Grafiki nie masz prawa nawet piksela użyć bez zgody autora a jak wiem nie otrzymałeś jej.

kolego pliki zostały udostępnione z grafiką :)

To już 2 czy 3 serwer , który próbujesz postawić w te wakacje ???

tak 2 serwer i nie próbuję tylko postawię i to na pewno nie będzie ostatni serwer w naszej serwerowni :)

Trochę uboga ta zapowiedź nic się nie dowiedziałem :(.

Skąd bronie 75lvl ?

DT i ww i może nowe dungeony

Te pliki byly na mpc wrzucone wiec mozesz juz usunac zapowiedz , wiekszosc osob zna powazne bugi z tych plikow wiec powo na starcie ;)

NIE POLECAM SERWER CYCA AKA COTO4NICKU I NORESTY .

nic nie będę usuwać uczesz grzywkę i skończ spamić w temacie tak jak w temacie manessy noresta nie ma nic wspólnego z tym serwerem :)

ps. czekam na Shizera Respekta i jego smoki poprawkowe :)

ps2. jedyne co usunę to niektóre błędy :)

A więc tak - znam właściciela, wiem że stara się jak może. To będzie jego 2 serwer ( na poprzednich był tylko GMem). Wiem też że w razie potrzeby ma za sobą ogromne wsparcie od innych techników. Myśle że server może być całkiem nieżły, ale przydały by się jakieś "zaskakujące" nowości żeby z tych plików zrobić "coś".

Pozdrawiam i życzę powodzenia.

tutaj sam robię bez pomocy innych :)

wg88.png

Opublikowano

Prezka słaba, nowości brak .....

Jak narazie nie przekonuje, mnie to do grania na tym serwerze ...

sygn2.jpg

Opublikowano

Prezka słaba, nowości brak .....

Jak narazie nie przekonuje, mnie to do grania na tym serwerze ...

Zapowiedz w trakcie uzupełniania :) dodam grafikę będzie git

ps. Zapisy na betę bedą jak wrócę do domu :)

ts.game-4line.pl

wg88.png

Opublikowano

Nie ma to jak startować na gotowcu, nawet nazwy nie potraficie zmienić, tym bardziej nie wiem dlaczego nazywacie to reaktywacją ? jak nawet nie byliście w teamie w starym reinorze. Jestem przekonany, że serwer tak jak szybko ruszy, tak szybko padnie (o ile w ogóle ruszy). Szczała.

xD 

Opublikowano

Grałem na starym reinorze i serwer nie był zły:P ale ta prezka jakoś super nie zachęca do gry na serwerze bo zero w niej konkretów (po co w ogóle wrzucać jak nawet ss'ów jeszcze nie macie) :D

Opublikowano

No chyba cie bulwa boli że zagram na takim serwerze . Na poprzedniej edycji zamkłeś serwer bo kasa z is sie nie zgadzała .. Nie polecam

exoduus.png

Opublikowano

Powiem tak.

Prezka nie zachęca.

Tzn'' Informacje i tp''

Nie podoba mi się to. I jeszcze zmienliscie i poprawiliscie bugi?

Macie zamiar zamknac manesse?

Powiekszycie% na trute?

Skad stalka.

Czy na +6 lwiej i tp beda perły potrzebne ? Bo jest to zbedne .. I chujowe :)

Jesli tak to napewno zagram :) No i oczywscie gdzie bedzie reklama. Poniewaz z samego mpc bedzie 200 graczy.

d2dp.png

Opublikowano

Jeżeli widzę napis "Reinor" - to wiem że to minimum 50bugów zauważalnych w pierwszych dniach grania.

Założę się że to będzie powtórka z Draconisu. Tam były pliki Reinora.

Kto grał to wiedział ile bugów było na tamtym serwie.

Moimi oczami przewiduję jeden wielkie FEIL.

1343548143-U383429.png
ExKid FanART | Gold Member | ExMentor | ExMMT Recenzent | ProUser | Postmarker | Blue Member | Random 2k11!

Wszystko O Mnie:

Mój Fanpage:
https://www.facebook.com/Majken.Majki

Moje kawałki na YouTubie:

http://www.youtube.com/user/tvMajken/videos

Galerie:

- Moje Dema na YouTube
- Zwykła galeria Teksty/Dissy
Staż na Forum:
Wygrane Pojedynki - 128
Przegrane Pojedynki - 47
Remisy - 6
Tutoriale:
Mam ich 10 znajdziecie wszystkie na profilu.
Dziękuje że zaglądacie do działu: Pojedynki

Opublikowano

Czy to będzie ten sam stary Reinor czy się myle?

RAP

--------

To nie tylko HWDP i JP, to takze trafne metafory, cytaty, skomplikowane

schematy rymów, genialne storytellingi, i wersy nad którymi trzeba się

czasem zastanowić.

Opublikowano

Nie ma to jak startować na gotowcu, nawet nazwy nie potraficie zmienić, tym bardziej nie wiem dlaczego nazywacie to reaktywacją ? jak nawet nie byliście w teamie w starym reinorze. Jestem przekonany, że serwer tak jak szybko ruszy, tak szybko padnie (o ile w ogóle ruszy). Szczała.

nie padnie tak szybko :)

Grałem na starym reinorze i serwer nie był zły:P ale ta prezka jakoś super nie zachęca do gry na serwerze bo zero w niej konkretów (po co w ogóle wrzucać jak nawet ss'ów jeszcze nie macie) :D

dziś w nocy dodam ss resztę bo grafik ramki robi ... troszke wyrozumienia xD

No chyba cie bulwa boli że zagram na takim serwerze . Na poprzedniej edycji zamkłeś serwer bo kasa z is sie nie zgadzała .. Nie polecam

nie zamykałem nic bo nie byłem w tamtym team po 1 a po 2 nie pod is ...

Powiem tak.

Prezka nie zachęca.

Tzn'' Informacje i tp''

Nie podoba mi się to. I jeszcze zmienliscie i poprawiliscie bugi?

Macie zamiar zamknac manesse?

Powiekszycie% na trute?

Skad stalka.

Czy na +6 lwiej i tp beda perły potrzebne ? Bo jest to zbedne .. I chujowe :)

Jesli tak to napewno zagram :) No i oczywscie gdzie bedzie reklama. Poniewaz z samego mpc bedzie 200 graczy.

nie zachęca bo grafiki nie ma dodam grafikę będzie dużo ładniejsza :)

Jeżeli widzę napis "Reinor" - to wiem że to minimum 50bugów zauważalnych w pierwszych dniach grania.

Założę się że to będzie powtórka z Draconisu. Tam były pliki Reinora.

Kto grał to wiedział ile bugów było na tamtym serwie.

Moimi oczami przewiduję jeden wielkie FEIL.

og to ty widzisz a ja po to jestem że poprawie błędy i bedzie naprawdę miła rozgrywka :)

wg88.png

Opublikowano

kolego pliki zostały udostępnione z grafiką :)

Nie jestem Twoim kolegą i nie interesuje mnie, że jakiś plebs Ci udostępnił grafikę nie mając do niej prawa.

Ty też do niej nie masz więc standardowo wiadomo, że jesteś zmuszony ją usunąć.

Proste jak budowa cepa.

1011932_514376648616209_1943977858_n.png
Opublikowano

Będzie tak jak z Serwerem Draconis - On też był na Plikach Reinora ...

I co ? Administracja miała w dupie serwer , zgarnęła kasę z IS'u i po miesiącu serwer wyłączyli.

Przyznam szczerzę , iż serwer Reinor Był bardzo Fajny ...

Ale trzeba włożyć troszkę pracy w usunięcie bugów ...

A nie stawiać serwer na gotowcach , zgarnąć kasę z IS'u i dziękujemy.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Nie jestem Twoim kolegą i nie interesuje mnie, że jakiś plebs Ci udostępnił grafikę nie mając do niej prawa.

Ty też do niej nie masz więc standardowo wiadomo, że jesteś zmuszony ją usunąć.

Proste jak budowa cepa.

a o jaką grafikę ci chodzi ? ^^

po za tym nie podoba ci się to nie pisz nie ogladaj nie patrz na to :)

Będzie tak jak z Serwerem Draconis - On też był na Plikach Reinora ...

I co ? Administracja miała w dupie serwer , zgarnęła kasę z IS'u i po miesiącu serwer wyłączyli.

Przyznam szczerzę , iż serwer Reinor Był bardzo Fajny ...

Ale trzeba włożyć troszkę pracy w usunięcie bugów ...

A nie stawiać serwer na gotowcach , zgarnąć kasę z IS'u i dziękujemy.

Dlatego jest beta ... pisałem tutaj będą dropiły zwoje sm więc to co jest w is mozna bd zdobyć w grze :)

wg88.png

Opublikowano

jak narazie 3 serwer startujący 6 września :) Dojdzie jeszcze z jeden i będzie bitwa na ddosy ;D Nie przyciągneliście mnie ... Nie polecam grałem na reinor ^^

58057433.jpg

Opublikowano

Prezentacja nie zachęca a wręcz przeciwnie odrzuca , + administracja zachłanna na hajs. = Serwer pod zarobek i tyle. :).

Reklama w sygnie.

Opublikowano

a o jaką grafikę ci chodzi ? ^^

po za tym nie podoba ci się to nie pisz nie ogladaj nie patrz na to :)

Ale nie pyskuj.

Mam nie oglądać bo mi nie pasuje Twoje chamskie zachowanie?

Nie mam zamiaru siedzieć cicho gdy ktoś nie szanuje cudzej pracy.

Widać, że zachowujesz się jak jakiś kiep bo nawet do Ciebie nie dociera lub nie chcesz, żeby docierało to co ja piszę.

@Topic: Czy nadal jest bug z cube? (Odpowiem sobie sam, że nadal jest bo wiem kto go stworzył w plikach i po co)

Opublikowano

Prezentacja nie zachęca a wręcz przeciwnie odrzuca , + administracja zachłanna na hajs. = Serwer pod zarobek i tyle. :).

zaktualizujemy tą zapowiedz dziś w nocy :)

Ale nie pyskuj.

Mam nie oglądać bo mi nie pasuje Twoje chamskie zachowanie?

Nie mam zamiaru siedzieć cicho gdy ktoś nie szanuje cudzej pracy.

Widać, że zachowujesz się jak jakiś kiep bo nawet do Ciebie nie dociera lub nie chcesz, żeby docierało to co ja piszę.

@Topic: Czy nadal jest bug z cube? (Odpowiem sobie sam, że nadal jest bo wiem kto go stworzył w plikach i po co)

napisałem ci x razy nie podoba się to naraz tematu :)

serwer i tak wystartuje bez względu na twoje sapy i płacze :)

co do cb jak by cię to interesowało wiem kto robił pliki dla reinora i niech cie to nie interesuje skąd je mam :) grafika tak jak i pliki zostały udostępnione za free na mpc i tego się trzymaj :)

wg88.png

Opublikowano

zaktualizujemy tą zapowiedz dziś w nocy :)

napisałem ci x razy nie podoba się to naraz tematu :)

serwer i tak wystartuje bez względu na twoje sapy i płacze :)

co do cb jak by cię to interesowało wiem kto robił pliki dla reinora i niech cie to nie interesuje skąd je mam :) grafika tak jak i pliki zostały udostępnione za free na mpc i tego się trzymaj :)

Jakoś nie widziałem aby Demetrious udostępniał grafikę na forum.

Może dasz mi linka?

@Edit: Przy okazji mam w dupie skąd masz pliki bo ciągle, powtarzam ciągle mi chodzi tylko i wyłącznie o grafikę. -.-

Opublikowano

Jesli chcecie zeby mieli wasze passy to nie polecam grać

34693126894950670073.jpg

J PD jaki revoir hahahah revoir nie był mój kurtwa pomogłem noreście tam z dropem tylko i tyle mnie widział potem nie gadaliśmy z 3 miesiące i teraz znowu nie gadamy po za tym nie wiem czy wiesz ale to co zrobiłeś z tym ss i tymi zdjęciami podlega pod zniesławienie ? zastanów się zanim cos zrobisz :)

wg88.png

Opublikowano

J PD jaki revoir hahahah revoir nie był mój kurtwa pomogłem noreście tam z dropem tylko i tyle mnie widział potem nie gadaliśmy z 3 miesiące i teraz znowu nie gadamy po za tym nie wiem czy wiesz ale to co zrobiłeś z tym ss i tymi zdjęciami podlega pod zniesławienie ? zastanów się zanim cos zrobisz :)

A Twoje używanie bezprawnie grafiki podchodzi pod kradzież i jakoś nic sobie z tego nie robisz.

Opublikowano

Ze kradniesz pliki metina i są nielegalne za to tez cie moge zglosic . Jesteś taki JP bo ,, pujdziesz do sondu '' tak jak dostales bana za wh na azmalu ? :*

PS. Najfienkrzy tehniku z metin2 koduj dalej w md5 to ludzie nie stracą kont. Co na manessie za malo passow z bazy macie i stawiacie gunwomt2?

1377531174-U173186.png

Opublikowano

A Twoje używanie bezprawnie grafiki podchodzi pod kradzież i jakoś nic sobie z tego nie robisz.

zapraszam podać ci moje dane osobowe ?

pliki zostały udostępnione z grafką wiec nic tu po twoim spamie :)

właścicielem plików i grafiki był Reinor a reinor udostępnił pliki z grafiką więc każdy może z nich korzystać a jeżeli masz zamiar pogadac na temat prawa karnego oraz cywilnego zapraszam pogadamy :)

Ze kradniesz pliki metina i są nielegalne za to tez cie moge zglosic . Jesteś taki JP bo ,, pujdziesz do sondu '' tak jak dostales bana za wh na azmalu ? :*

PS. Najfienkrzy tehniku z metin2 koduj dalej w md5 to ludzie nie stracą kont. Co na manessie za malo passow z bazy macie i stawiacie gunwomt2?

jedynie co mnie z tej bazy by interesowało to adresy e-mail w celu reklamy tak jak z innych baz serwerów co mam :)

wg88.png

Opublikowano

No to gratulacje czekam na coś twojego autorstwa nie na ściągnięte rzeczy z mpcforum ... Do zobaczenia

Jak coś jego autorstwa jak wyraźnie napisał ze spolszcza Włoskie pliki?

Ja jebie teraz to już wgl cyrki,może santriel się pomodli żeby ktoś tu zagrał to będzie pamiętany przez społeczność hah (pewnie już hejtuje tą zapowiedź)

zapraszam podać ci moje dane osobowe ?

pliki zostały udostępnione z grafką wiec nic tu po twoim spamie :)

właścicielem plików i grafiki był Reinor a reinor udostępnił pliki z grafiką więc każdy może z nich korzystać a jeżeli masz zamiar pogadac na temat prawa karnego oraz cywilnego zapraszam pogadamy :)

jedynie co mnie z tej bazy by interesowało to adresy e-mail w celu reklamy tak jak z innych baz serwerów co mam :)

Btw reinor gówno udostępnił.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...