Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] ReinorMT2

Szaman Szejk

Reinormt2.pl  

188 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz u nas na serwerze ?

2. 2. Dobrym Pomys?em jest Reaktywacja Reinora ?

3. 3. Teraz tak w palnie jest max 170 tylko jak robimy ? nie wiem sam to was si? pytam :)

• Teraz max 125 i jak wbije 15 graczy 125 to dodajemy 150 ?
    • czy od razu 150 ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zapraszam podać ci moje dane osobowe ?

pliki zostały udostępnione z grafką wiec nic tu po twoim spamie :)

właścicielem plików i grafiki był Reinor a reinor udostępnił pliki z grafiką więc każdy może z nich korzystać a jeżeli masz zamiar pogadac na temat prawa karnego oraz cywilnego zapraszam pogadamy :)

jedynie co mnie z tej bazy by interesowało to adresy e-mail w celu reklamy tak jak z innych baz serwerów co mam :)

Właścicielem grafiki jest Demetrious a nie Reinor.

Reinor nigdy nie udostępnił sam z siebie swoich plików tylko złodziej Raanimar / IceShiva udostępnił więc nie myl pojęć i nie próbuj się bronić.

Jesteś zwykłym złodziejem.

1011932_514376648616209_1943977858_n.png
  • Odpowiedzi 95
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jesli chcecie zeby mieli wasze passy to nie polecam grać

34693126894950670073.jpg

InspiratioN aka ból dupy? wrzucajcie sobie jakieś przerobione zdjęcia. mam się siebie wstydzić? gdybym przejmował się tym, że ktoś przerobił moje zdjęcie już dawno bym sie powiesił. widać, że jesteście zawistnymi kur*ami którym jest potrzebna maść na ból dupy ;) Zesraliście się bo sygnaturka z wami poleciała na Revential? Widać, że większość z was nie ma życia realnego, skoro się tym przejmujecie. je*ane grubaski, polaczki bez życia <3 ps. poleciał raport, do moderatora. Polecam już nabijać kolejne 30 postów lub przeszukiwać bazy gladora i erurisa żeby mieć konto do wrzucania tego zdjęcia. ps. prawda nadchodzi ;)

@antywarn. będą te pierścionki półksiężyca, lizaki itp w IS'ie?

Opublikowano

Nie stawiajcie tego serwera w cieniu, dajcie szanse. Może będzie dobrze, czas pokaże.

ProUser | Postmaker | Gold Member | Blue Member | exKidMod Metin2 | exModerator Metin2 | exVIP

Opublikowano

Nie stawiajcie tego serwera w cieniu, dajcie szanse. Może będzie dobrze, czas pokaże.

Prawda jest wszystkim znana. Amator i złodziej świetlanej przyszłości mieć nie będzie + to słabe palenie głupa.

Opublikowano

InspiratioN aka ból dupy? wrzucajcie sobie jakieś przerobione zdjęcia. mam się siebie wstydzić? gdybym przejmował się tym, że ktoś przerobił moje zdjęcie już dawno bym sie powiesił. widać, że jesteście zawistnymi kur*ami którym jest potrzebna maść na ból dupy ;) Zesraliście się bo sygnaturka z wami poleciała na Revential? Widać, że większość z was nie ma życia realnego, skoro się tym przejmujecie. je*ane grubaski, polaczki bez życia <3 ps. poleciał raport, do moderatora. Polecam już nabijać kolejne 30 postów lub przeszukiwać bazy gladora i erurisa żeby mieć konto do wrzucania tego zdjęcia. ps. prawda nadchodzi ;)

Hahahahahaah, beka z zdjęcia, tylko jakoś jak wy wrzucaliście nasze mordy to nikt z nas tego nie skomentował bo to olaliśmy.

Dla ciebie każdy jest gruby ??, masz chyba jakąś traumę życiową, co ?, może ważyłeś 100kg w podstawówce i cię bili i dlatego miałeś nauczanie w domu ?

Śikam na ciebie ciepłym moczem.

Serwera nie polecam z powodu Cyca.

Opublikowano

Prawda jest wszystkim znana. Amator i złodziej świetlanej przyszłości mieć nie będzie + to słabe palenie głupa.

wiesz co teraz to zastanawia mnie twoja bez interesowna (zazdrość / Złość / i sam nie wiem co ) czy masz jakiś interes w tym czy miałeś podobny pomysł ktoś cię wyprzedził

powiem ci tak

ogarniałem wasz projekt propozycja dla ciebie robić to na legalnych programach mieć rachunki z kupna grafiki :) bo ja już zrozumiałem mam gościa co mi zrobi mapy grafike etc 2d 3d za kasę ale po co ? ja zapłacę a za 1 miesiąc co 2 serwer metina to ma po za tym niech nikt mi nie mówi że ma jakieś nowości typu nowe moby pety etc bo większość jest z epvp mpc klientów innych serwerów :)

wg88.png

Opublikowano

Hahahahahaah, beka z zdjęcia, tylko jakoś jak wy wrzucaliście nasze mordy to nikt z nas tego nie skomentował bo to olaliśmy.

Dla ciebie każdy jest gruby ??, masz chyba jakąś traumę życiową, co ?, może ważyłeś 100kg w podstawówce i cię bili i dlatego miałeś nauczanie w domu ?

Serwera nie polecam z powodu Cyca - Ja również z niego Technik jak ze mnie stolarz potrafi tylko podpierda*** pliki z mpcforum starych serwerów niech zajmie się czymś swoim i zobaczy jak to jest

Jeste hejtejem i dobrze mi z tym ziomki ; )

Opublikowano

Jak już pisałem na 1 albo 2 stronie czekamy na InspiratioN no i się pojawiło

Hejt czas zacząć ! :)

wg88.png

Opublikowano

wiesz co teraz to zastanawia mnie twoja bez interesowna (zazdrość / Złość / i sam nie wiem co ) czy masz jakiś interes w tym czy miałeś podobny pomysł ktoś cię wyprzedził

powiem ci tak

ogarniałem wasz projekt propozycja dla ciebie robić to na legalnych programach mieć rachunki z kupna grafiki :) bo ja już zrozumiałem mam gościa co mi zrobi mapy grafike etc 2d 3d za kasę ale po co ? ja zapłacę a za 1 miesiąc co 2 serwer metina to ma po za tym niech nikt mi nie mówi że ma jakieś nowości typu nowe moby pety etc bo większość jest z epvp mpc klientów innych serwerów :)

Cycu cycu nie bron się, bo to nie ma sensu ... masz nasrane w tej bani jak można dodać prezentacje jak nie ma jeszcze zdjęć itp.. żałosne tak jak mówiłem zrób coś swojego bo przeginasz z reaktywacjami czyiś serwerów .

Opublikowano

Nie, rób sobie serwery, szczerze gówno mnie to obchodzi możesz robić serwerów ile chcesz i jakie chcesz.

Po prostu nie polecam bo Cię znam z kilku serwerów i wiem jaki jesteś i nie nadajesz się na założyciela jakiegokolwiek serwera.

I do tego masz trochę najeb** w głowie, gdzie rozum na kamerce pokazywać swoją spermę w chusteczce ?

Opublikowano

ogólnie masz zajebist* podejście do graczy obojętnie jaki on nie był jest twoim panem i musisz go słuchać ...

I pozdruf tam swoich ziomkóf

Opublikowano

powiem ci tak

Ja nie potrzebuje mieć w tym interesu, nie jestem palcem robiony.

Wiem, że nie szanujesz kogoś pracy i kradniesz to co nie jest Twoje i nigdy nie będzie bo Demetrious Ci nawet za tysiące nie sprzeda tej grafiki. ^^

Złodziej, jeszcze raz złodziej i tyle w tym temacie. :)

Opublikowano

My nie mamy życia realnego ??, to nie my mieliśmy NAWET nauczanie w domu, jak to jest spędzić całe życie w domu ?

Nikt z nas nie wkurwił się że wrzuciliście tą jebaną sygnaturę, tym twoim pedalskim postem sam potwierdziłeś że Cię to zabolało że wrzuciłem te zdjęcia.

Maść na ból dupy używasz już dawno, tylko szkoda że smarujesz nią swoją krzywą mordę.

Dla Ciebie każdy kto ma w łapie 30+, i waży ponad 70kg jest gruby, bo jesteś jebanym leszczem którego popychali w dupe w podstawówce

Opublikowano

ej nie było cię na tej transmisji xD i to było o 3 w nocy i byłem najebany nie bardzo pamiętam to xD wiem tyle że tyle nie pije.

Nie kumam cb orgin jeszcze jak draconis startował to było ok gadaliśmy etc teraz walisz z jakimiś tekstami nie polecam ze względu na cyca nie mam zamiaru się tu z nikim spierać ps jbc macie moje zdjęcie i adres :) kto by miał zamiar na piwko wpaść zapraszam

Polska > Podkarpackie > Łańcut opcje ( Planty, Park, Dołek) zapraszam :)

tylko to zdjęcie jest jak byłem najebany i upalony to nie oceniać tak od razu xD bądźcie wyrozumiali ;P

Wyciąłem te 2 głowy ze względu na Fakt iż nie wiem czy mają chęć żeby oglądano je publicznie xD

32390209724546362869.jpg

Ty masz skończone 18 ? xDD

@ Kiedy jest przewidywany Start serwera ?

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Ty masz skończone 18 ? xDD

@ Kiedy jest przewidywany Start serwera ?

start 06.09.2013 :)

Jak Ty masz 18 to ja księdzem jestem ;p

ja mam 16 :) teraz mam jeszcze 4 lata na metina :) kończe technikum i koniec z gram xD sam w to nie wierzę ale jakoś tak będzie :)

wg88.png

Opublikowano

My nie mamy życia realnego ??, to nie my mieliśmy NAWET nauczanie w domu, jak to jest spędzić całe życie w domu ?

Nikt z nas nie wkurwił się że wrzuciliście tą jebaną sygnaturę, tym twoim pedalskim postem sam potwierdziłeś że Cię to zabolało że wrzuciłem te zdjęcia.

Maść na ból dupy używasz już dawno, tylko szkoda że smarujesz nią swoją krzywą mordę.

Dla Ciebie każdy kto ma w łapie 30+, i waży ponad 70kg jest gruby, bo jesteś jebanym leszczem którego popychali w dupe w podstawówce

Headshot_by_maulwurf08.jpg

z każdym postem, zaprzeczacie sobie XDD wiele razy, nołlajfiłem cały dzień, sam przyznam i za każdym razem gdy siedziałem. vires. 8 rano, 10 rano, 12, 14, 16, 18, aż do 3 w nocy. byłeś cały czas. wyjdź z domu, uczesz grzywke, znajdź sobie dziewczyne. a ty Inven, idź tam na wojne ojczyzny bronić. więcej sie nie udzielam bo od tego jakie wy farmazony pier*olicie matryca w monitorze mi pęka XDD

ps. nie wiem po ch*j wy ciągle wspominacie o tym nauczaniu w domu, jakoś mnie to nie rusza. trzeba było, to mam - podnieca was to? trzaskacie niemca po hełmie po napisaniu o tym? Inven, co do Ciebie tak samo. wspominasz ciągle o tym i, że mnie bili w szkole (co kur*a? xD) ciągle o tym samym, ciągle. może to Ciebie bili, dlatego chcesz zostać żołnierzykiem żeby innych nie spotkało to co Ciebie w szkole? pis jou ;]

@antywarn. exp w grocie itp jakoś zwiększony, czy jest jak na Reinorze?

Opublikowano

Wiesz co ciężko mi ocenić bo nie bardzo pamiętam jaki tam był exp 2 albo 3 dni temu minęło równo 1 rok od startu Reinora jak Erontron go otwierał

wg88.png

Opublikowano

Wiesz co ciężko mi ocenić bo nie bardzo pamiętam jaki tam był exp 2 albo 3 dni temu minęło równo 1 rok od startu Reinora jak Erontron go otwierał

Nie wiesz co masz na serwerze? Nieźle się zapowiada.

Opublikowano

Pliki gotowce. Patrząc na znajomośc twórcy serwera plików, pewnie nic nie odbugował. Bugów na tych plikach masa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...