Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Sugestia] Ignorowanie blogów

JachuPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Wychodzę dzisiaj z sugestią, aby umożliwić ignorowanie blogów wybranych użytkowników. Nie każdy ma ochotę czytać gównoposty typu "oceniamy użytkowników" lub "wywiad z...", ja na przykład wolę się dowiedzieć czym się zajmują ludzie poza forum. Proponuję, aby połączyć to z możliwością zablokowania niektórych użytkowników (mam na myśli dodanie opcji w panelu zablokowanych, tam gdzie jest opcja blokowania widoczności postów" lub po prostu stworzenie oddzielnej funkcji. Jeśli uda Wam się to zrobić, będziecie wielcy. Pozdrówki ;)

57199140501148694665.png

Opublikowano

Nie czytam za bardzo blogów, ale jeśli komuś jakieś przeszkadzają to - Tak ;)

Opublikowano

nie mam zdania

jesli ktos chce sledzic tylko wybranych userow wystarczy" obserwowac " ktora opcja juz jest dodana

nie chodzi o śledzenie. Chodzi o to, że wartościowe posty giną w spamie typu "Okiem Saurona na Mordor" czy "Pieseł pozdrawia matkę". Zwłaszcza, że funkcja Bloga z górnej belki nie działa na komórce i jestem zdany na pasek boczny.
57199140501148694665.png

Opublikowano

@up

Mądre myślenie :)

@t

Czemu nie napewno się przyda, Tak

Mądre, bo moda nie jest łatwo napisać (aż dziw, że Szymon nie chce za to forsy).

Niepotrzebne.

Admin Cienia
Opublikowano

Wystarczy "omijać" takie blogi lub raportować te służące do trolowania itp.

Jestem neutralny.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Ja zamiast tego proponuję wprowadzić stosowne zmiany w regulaminie pozwalające banować takich osobników, a blogi usuwać.

Opublikowano

Nie przesadzasz? Ja rozumiem, że takie blogi mogą denerwować, ale w takim wypadku najlepiej tego nie czytać, tak jak ja to robię.

Chyba nie będziecie banować ludzi za blog typu "oceniamy użytkowników" lub "wywiad z...", bo właśnie takich tyczy się ta sugestia.

Za rozsądne ilości nie, ale po 3, czy 4 dziennie tak.
Admin Cienia
Opublikowano

Za rozsądne ilości nie, ale po 3, czy 4 dziennie tak.

Zgadzam się, ważniejsza jest jakość niż ilość. Jeśli np. ktoś zamieszcza wywiady to powinien robić je w miarę treściwe, nie jedno zdjęcie plus durny komentarz. Oczywiście nie mówię tu od razu o banowaniu autorów, ale np. usunięciu nic nie wnoszących treści.

1294477714-U1.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Obojętne i tak póki co nie jestem zainteresowany blogami. Zamiast tego raczej bym wprowadził limit dzienny blogów i dodatkowo osobne bany czasowe dla troll blogów - nie wpływające na forum, a jedynie na same blogi.

Opublikowano

Ja jestem na tak ;D

Obojętne i tak póki co nie jestem zainteresowany blogami. Zamiast tego raczej bym wprowadził limit dzienny blogów i dodatkowo osobne bany czasowe dla troll blogów - nie wpływające na forum, a jedynie na same blogi.

Nic od ciebie nie chcę, ale dzięki za twoje IP w sygnie :D

4770714280454741315510.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...