Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak minęły Wam wakacje?

SkrandeR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema,

jak minęły Wam wakacje, co ciekawego robiliście? Byliście za granicą a może w pracy?

Ja te wakacje spędziłem strasznie ospale... nigdzie się nie wybierałem, cały czas z dziewczyną to tu to tam ;p

ProUser | Postmaker | Gold Member | Blue Member | exKidMod Metin2 | exModerator Metin2 | exVIP

Opublikowano

Tydzień nad morzem, okolice międzyzdroji ;) a poza tym to w domu.

Opublikowano

Lipiany(zach pomorze)/Wawa/Egipt(Taba) /Izrael(Jerozolima)/Palestyna(Betlejem)

Zaliczylem morze czerwone i martwe ;) (na prawde czlowiek unosi sie na tej wodzie ^^)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Ch****o ale bojowo jak to mawiają, w moim przypadku całe wakacje w pracy, urlop był dosłownie dwa dni gdzie wyskoczyłem do teściów na wioskę z żona i synem.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

A nic ciekawego pierwszy sex z dziwką , i tak przez pierwsze 12 dni miesiąca (sierpnia) , potem szukanie kolegów (bez rezultatów ) , i reszta przed komputerem 24/7 napierdalałem w warcaby

Opublikowano

Grałem na PC, oglądałem w TV, wieczorem na orlika, w dzień tu i tam z kolegami, miałem jechać gdzieś, ale mi się nie chciało.

Wolałem takie domowe wakacje z kumplami. ;)

Opublikowano

Przed kompem :> Wbiłem Majora w CA, i czekam na start szkoły :x

Opublikowano

Całe dwa miechy opie*dalania,komp z kompa na tablet i tak codzień ;D,czasami na rower

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...