Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Trainer-Dekaron Eu

bioły

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak Ja właśnie tez mam dc na dung i skillH to cos lipnie dzziala ( 3x moge ze skilla i tylko za 1 zadaje dmg )

Hm trza poszperac na epvp xD

Cheats are like heroine

z początku bawią i cziesza

pózniej nie mozesz bez nich wytrzymac

ostatecznie nie mozesz przestac

a konsekfencje ich urzywania nie sa zbyt ciekawe

Miszcz Ortogravi

• Odpowiedzi 105
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a bijesz z normalnego ataku w trakcie używania skila? jeśli tak to to jest problemem... 2. Niektóre skile są po po prstu wolniejsze. 3 mi skillhack działa bez zarzutów.

18865.jpg

9227.gif

25818.jpg

Opublikowano

Witam. Niestety trainer nie chce mi działać ;/ włączam rexignation'a uruchamiam Dekaron.exe i później trainera. Kiedy włączam hacki podświetla mi się na czerwono w menu ale w grze nie działają ;/ Wie ktoś jak temu zaradzić ?

Opublikowano

Włącz trainera następnie kliknij przycisk LAUNCH wybierz ścieżkę do rexi. Rexi włączy się następnie w nim włącz grę :) Zaloguj się na konto i dopiero wtedy włącz hacki :)

18865.jpg

9227.gif

25818.jpg

Opublikowano

Dzięki wielkie haczek działa wielkie 5*

Pomogłeś: +

Pomogłem Daj +

dark-angel.jpg

Nie chcesz pomóc? Nie pomagaj

i Nie dodawaj tępych komentarzy!!!

Opublikowano

Ej. Mam pytanie.

Dlaczego mi nie chodzi dekaron kiedy odpalam przez rexa v2.3.2??

wyskakuje mi Can't create target process

Opublikowano

Nie kapuje otwieram rexignation v2.1.1 klikam na select file potem bin dekaron i jak wciskam launch to pisze can't creat target process

Dlaczego ! ? POMOCY :P

Opublikowano

elo ludzie szukam hakow na ulepszanie itemow czy broni ma kto linka?? pozdro

takie haki byly kiedys teraz ich nie ma i raczej nie bedzie (chociaz wiem ze jest wip hack w ktorym opcje ulepszania na dany + sa platne na +5 50$ na +6 70$ na +7 90$ na +8 125$ a na +9 150$)te ceny pomnoz razy 3 zl to zobaczysz ze lepiej ulepszac kuperkami xDja zrobilem kuperami cale eq na +9 dla bagiego mojego ktory ma 129 lvl

pozdrawiam

Opublikowano

takie haki byly kiedys teraz ich nie ma i raczej nie bedzie (chociaz wiem ze jest wip hack w ktorym opcje ulepszania na dany + sa platne na +5 50$ na +6 70$ na +7 90$ na +8 125$ a na +9 150$)te ceny pomnoz razy 3 zl to zobaczysz ze lepiej ulepszac kuperkami xDja zrobilem kuperami cale eq na +9 dla bagiego mojego ktory ma 129 lvl

pozdrawiam

Opublikowano

tu masz download:

http://www.speedyshare.com/files/21088476/Trainer-_Dekaron_EU.exe

a tu skan:

http://www.virustotal.com/pl/analisis/611f5d458a04fba5500f7569b72f8d693e629b4c9398d9f7218f718f6e2f5f85-1264051288

daj 5 lub plusik :D

pozdrawiam

Opublikowano

hej.czy u was tez tak jest kiedy odpalam dk przez rexingnation v2.3.2 to pisze mi invalid client please reinstall

i zreinstalowalem ale chuj dalej nie dziala...

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...