Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Trainer-Dekaron Eu

bioły

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 105
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bioły mam 1 zastrzeżenie co do trainera z teleportem a mianowicie chodzi o speedhacka mobow daj go np pod + a nie pod no agroo bo ja do dunga a tu wszystkie moby lataja jak porąbane i ciezko trafić:) a oprócz tego to świetna robota :)

18865.jpg

9227.gif

25818.jpg

Opublikowano

MIMI

pisze ci invalid.... wez odpal gre bez rexignationa tylko normalnie....i ci sie spatchuje i pozniej wlacz przez lunchera....mysl trosze...

41939891.png
Opublikowano

Bioły

Mówię o wersji z teleportem .... gdzie nia ma oddzielneo mob speed hacka który jest pod tym samym kalwiszem co non agro....

18865.jpg

9227.gif

25818.jpg

Opublikowano

hmmm.

Od którego lvl jest 2 część requis ? czemu jeśli tam chcę poexpic dostaje dc ?: P a mam 70lvl

Edit@

Nie ważne już mam za niski lvl i widze że zrobili zabezpieczenia żeby nie można było wchodzić na miejscówkę z niższym lvl niż się ma :P

18865.jpg

9227.gif

25818.jpg

Opublikowano

Fajnie fajnie wszystko działa tylko szkoda że nie powiedziałeś że jest w tym key loger dzięki któremu straciłem konto i wszystkie itemy na nim

Opublikowano

nie wiem Bioły chyba się za coś obraził wstawil bym hacka ale to nie jest moje więc nie chce łamać praw tego co to zrobił :/

18865.jpg

9227.gif

25818.jpg

Rekrut
Opublikowano

Eh bioły czyż nie miałem wcześniej racji. Matoły

Ten pseudo keylogger aka zielona pietruszka to nie żaden keylogger malwer czy co tam jeszcze, ino część kodu która jest używana do edycji i zmiany procesów w pamięci systemu w tym wypadku procesów dekarona.

A tak dla normalnego wyjaśnienia ten programik nawet nie łączy się z netem. Niestety ale dzisiejsze programy nie potrafią przesyłać telepatycznie danych do twórcy. FAIL

A tak btw straciłeś konto hm to tak na przyszłość sprawdzaj najpierw źródło a potem ściągaj. Jak nie wiesz jak to graj legalnie jak nie potrafisz to nie graj schowaj się pod pierzynę bo nie potrafisz podstaw serfowania po necie zginiesz w tym świecie więc po co się męczyć.

Opublikowano

Aha ale na trainerze zrobionego przezemnie nic nie wykryło... Dlatego chcę wiedzieć...

Ile ty masz lat że 6 postów oceniłeś negatywnie? Jeżeli nie umiesz korzystać z forum, nie rób tego....

Opublikowano

@Bioly ja Cie przepraszam ze jestem katem nad uchem ale..

nieogarniam troche tego nowego traina.. np vac - non agro (z m speedem) oddzielnie..

czy daloby rade dopisac teleport do tego pierwszego traina? najbardziej mi sie podobal.. plx

po prostu jest boski a brakuje mu tp

leniviec.png

\\ n0 n00bz plx0r \\ p0wer gaming \\ gg: 3107912 \\ pomoglem..? to ucaluj swoja babcie w muszelke ;)

Opublikowano

Elo wszystkim :P Dawno mnie na mpcforum nie bylo. Mam pare pytan odnosnie trainera i aktualnej wersji dekarona. Czy wszystkim ten skill hack tak slabo dziala? Moge jedynie uderzyc 2 razy czesciej niz normalnie. Jak jest teraz z dungeonami? Probowalem w dunie od 34 levela w req i przy pierwszych drzwiach dostalem dc. Ponoc dungi od crespo wymagaja 2 osob w pt czy jest na to jakis sposob?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...