Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

/|=|\ !GuildCraft! /|=|\ [ZAPOWIEDŹ] [200 SLOTÓW] [16GB RAM] [AUTORSKIE GILDIE] [NOWY CRAFTING] [PLECAKI] [MINIGAMES] <:> Reaktywacja!

.Risen.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 93
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Boże, to naprawdę Ty? Jesteś dzieciakiem, któremu w głowie tylko minkraft i vipki sprzed już ponad pół roku. ;)

Nie ośmieszaj się...

Start już za ponad 2 godzinki! Szykować się, zbierać ekipę... ;-)

Po 1. Nie jestem dzieciakiem.

Po 2. Nie mam w głowie tylko minecraft'a i vipków ;) Po upadku serwera grałem w dużo innych gier, teraz wróciłem do mc.

Po 3. Kupiłem 2x Vip na okres 30 dni, nie wykorzystałem go całego ponieważ serwer padł ;)

Po 4. Nie ośmieszam się, co tu śmiesznego ? Chyba twoja odpowiedź .

Counter Strike Global Offensive

graphic.png

Opublikowano

@UP : Nie rozpatrujmy sytuacji z serwera, który był ponad pół roku temu, bez jaj... :>

Więc nikt ci vipa nie kupi, bo serwer za tydzień upadnie a za 2-3tyg powstanie znowu nowy, powiesz żeby wypierdalali, po czym po tygodniu znowu padnie, za następne 2-3 tygodnie kolejna edycja powiesz tym z 2 edycji żeby wypierdalali i tak w kółko aż nas wszystkich oskubiesz z kasy ? kupiłem ps3 7 miesięcy temu nie grałem przez pół roku, chuj wyrzuce go bo to było pół roku temu.

GO - HARD SERWER HARDCORE! 350 SLOTÓW, TS3, YOUTUBERZY, RANKING, STATYSTYKI!

START 29 LISTOPAD 19:00 (PIĄTEK)

DOPRACOWANY BARDZIEJ NIŻ MCHC I GODNY PRZECIWNIK SKKF!

--:>>GO - HARD<<:--

Opublikowano

Ledwo zapowiedź serwera, a wy już się kłócicie.

Przestańcie, albo dostaniecie po tydzień bana + zapowiedź do kosza. Każdy.

Radzę się do tego panowie dostosować. ;)

Spinacie o głupi serwer Minecrafta, a potem będzie płacz, że lecą bany. To jest tylko zapowiedź serwera, a robicie w niej syf.

Opublikowano

Więc nikt ci vipa nie kupi, bo serwer za tydzień upadnie a za 2-3tyg powstanie znowu nowy, powiesz żeby wypierdalali, po czym po tygodniu znowu padnie, za następne 2-3 tygodnie kolejna edycja powiesz tym z 2 edycji żeby wypierdalali i tak w kółko aż nas wszystkich oskubiesz z kasy ? kupiłem ps3 7 miesięcy temu nie grałem przez pół roku, chuj wyrzuce go bo to było pół roku temu.

Dobrze gadasz ;x

bU06Brc.png

graphic.png

Opublikowano

Ludzie są naiwni i kupują. Jest to kolejna prezentacja tego serwera, ludzie kupią konta VIP a sam serwer padnie o kilku dniach. Podczas każdej kolejnej edycji było mówione, że nie padnie, postaramy się a wyszło jak wyszło. Tak samo będzie tydzień maksymalnie po starcie serwera.

Opublikowano

Bądźmy szczerzy... każdy wie że serwer padnie po tygodniu, ja nie hejtuję lecz poprostu 46 Edycji mówi samo za siebie, co do vip'ów należało by im oddać, nie po to ludzie wspierali finansowo serwer żebyś ty ich chamsko oszukał, Wejdę i zobaczę jestem ciekawy czy coś z tego wyjdzie...

Opublikowano

To ty też zachowuj się dojrzale, i nie rób więcej ludzi w ch**.

Ile już było reaktywacji tego serwera ? ;D

graphic.png

Opublikowano

3x Up , 46 ? o.O

Tak napisał w swoim statusie, Jest w jego profilu, jeśli nie zdążył go usunąć to zobaczysz ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...