Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

/|=|\ !GuildCraft! /|=|\ [ZAPOWIEDŹ] [200 SLOTÓW] [16GB RAM] [AUTORSKIE GILDIE] [NOWY CRAFTING] [PLECAKI] [MINIGAMES] <:> Reaktywacja!

.Risen.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@UP : Może nie padnie, hehć. ; >

Wszystko już gotowe w 100%, czekamy tylko na start, jutro 18:00 się widzimy! ;)

• Odpowiedzi 93
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

fufsgi.jpg

Tak kończy dzień pełen pracy ekipa GuildCraft, widzimy się jutro na serwerze! ;)

Dobranoc.

i na zamknięciu za tydzień

GuildCraft.gomc.pl

no no widze że od teraz dedyki mają obsługe domen z ownserver, po za tym to na tym ip co stary serwer murasa, który był na ownie na każdym kroku ściema...

GO - HARD SERWER HARDCORE! 350 SLOTÓW, TS3, YOUTUBERZY, RANKING, STATYSTYKI!

START 29 LISTOPAD 19:00 (PIĄTEK)

DOPRACOWANY BARDZIEJ NIŻ MCHC I GODNY PRZECIWNIK SKKF!

--:>>GO - HARD<<:--

Opublikowano

i na zamknięciu za tydzień

no no widze że od teraz dedyki mają obsługe domen z ownserver, po za tym to na tym ip co stary serwer murasa, który był na ownie na każdym kroku ściema...

Mnie też to ciekawi, Skoro macie dedyka to czemu jest Subdomena ownserwer? :D

Opublikowano

Jak się coś nie podoba to po co piszecie cokolwiek? Tak was dupa boli, że ktoś potrafi coś zrobić, a wy możecie tylko z tego korzystać(nawet jeśli te wspominane przez was 2 dni). Może Wy pokażcie nam swoje serwery? Tylko narzekacie i narzekacie a i tak pewnie bedziecie grali bo sami nie potraficie zrobić swojego.

Opublikowano

Jak się coś nie podoba to po co piszecie cokolwiek? Tak was dupa boli, że ktoś potrafi coś zrobić, a wy możecie tylko z tego korzystać(nawet jeśli te wspominane przez was 2 dni). Może Wy pokażcie nam swoje serwery? Tylko narzekacie i narzekacie a i tak pewnie bedziecie grali bo sami nie potraficie zrobić swojego.

No właśnie niech avaterys coś pokaże bo setki jego serwerów jeszcze nie wystartowały a ty nas hejtujesz :x

Wpiszcie sobie ip z zdjęcia i zobaczycie guildcraft, ale przy liście serwerów będzie 200 slotów mimo że zamówione jest 150, fakeslots :) kolejna bujda avaterysa to tak:
- Pro elo dedyk
- 16 gb ram
- FakeSlots
- Podpisanie sie pod ultimateclans
co jeszcze?
tutaj macie ten ich pro elo dedyk :D

Opublikowano

Nie hejtój hejterów. :P I nie oceniaj ludzi skoro ich nie znasz... bo tym sposobem jesteś żałosny bez urazy...

On robi a my oceniamy lub jak kto woli krytykujemy ;)

Opublikowano

Avaterys, wisisz mi vipa ;x

Nie przypominam sobie. ;)

Panowie wyżej : W dupie byliście, gówno widzieliście. Serwery dedykowane wprowadził OwnServer już jakieś pół roku temu, są to dedyki ze SprintDataCenter, ale podpięte są pod panel OwnServer, bo tak jest wygodniej i taniej. ;-)

Opublikowano

zadałem mu proste pytanie, a ten już kurwa mi chce na chate wpadać, chyba nie wie jak się wytłumaczyć xD

@up ok, zadzownie do ownserver lub napisze i sprawdzimy :)
kolejna beka xD
jak napisałem że mam wyjebane na policje to nagle:

Opublikowano

@UP : Gdzie jest zgoda na udostępnianie prywatnych korespondencji? Nie ma?

W takim razie usuń to, masz czas 1 godzinę, inaczej zgłaszam to do odpowiednich służb.

Nie wiesz z kim rozmawiasz.

Opublikowano

@UP Proszę o paragraf :)

Znajdź sobie, jest coś takiego jak internet. ;)

//Panowie, dosyć spamu, jeżeli chcecie podyskutować na temat mojej osoby, jaki to jestem, lub nie jestem, zapraszam na Skype: AvaterysPL.

Swoją opinię wyraziliście, dzięki, elo.

Opublikowano

Serwer zrobiony po raz kolejny dla kasy i padnie po kilku dniach, zdecydowanie nie polecam. Przy każdej edycji jest "no.. napewno nie padnie".

Czy ja piszę, że "na pewno nie padnie"?! ; o

Pisałem, że postaram się i zrobię wszystko, aby nie padł. Umiejętność czytania ze zrozumieniem.

Arcymistrz
Opublikowano

Ledwo zapowiedź serwera, a wy już się kłócicie.

Przestańcie, albo dostaniecie po tydzień bana + zapowiedź do kosza. Każdy.

Opublikowano

Ledwo zapowiedź serwera, a wy już się kłócicie.

Przestańcie, albo dostaniecie po tydzień bana + zapowiedź do kosza. Każdy.

Why, ja też? :D Nie rup mi tego ._.

Start serwera już za troszkę ponad 3 godzinki. ;)

Co do pytania gdzieś wyżej -- Border na start 3000 kratek.

Opublikowano

Nie przypominam sobie. ;)

Panowie wyżej : W dupie byliście, gówno widzieliście. Serwery dedykowane wprowadził OwnServer już jakieś pół roku temu, są to dedyki ze SprintDataCenter, ale podpięte są pod panel OwnServer, bo tak jest wygodniej i taniej. ;-)

PiterosE i Wonterek (Stare Nicki) Kupiłem dla Siebie i dla kumpla, serwer padł po tygodniu (vip był na miesiąc), później kolejna reaktywacja EnderCraft (oddałeś ale serwer znowu padł po tygodniu). Wnioskując, zostały mi 2 tygodnie vipa ;(

Counter Strike Global Offensive

graphic.png

Opublikowano

PiterosE i Wonterek (Stare Nicki) Kupiłem dla Siebie i dla kumpla, serwer padł po tygodniu (vip był na miesiąc), później kolejna reaktywacja EnderCraft (oddałeś ale serwer znowu padł po tygodniu). Wnioskując, zostały mi 2 tygodnie vipa ;(

Boże, to naprawdę Ty? Jesteś dzieciakiem, któremu w głowie tylko minkraft i vipki sprzed już ponad pół roku. ;)

Nie ośmieszaj się...

Start już za ponad 2 godzinki! Szykować się, zbierać ekipę... ;-)

Opublikowano

Boże, to naprawdę Ty? Jesteś dzieciakiem, któremu w głowie tylko minkraft i vipki sprzed już ponad pół roku. ;)

Nie ośmieszaj się...

Start już za ponad 2 godzinki! Szykować się, zbierać ekipę... ;-)

Kupił to co wypisałeś w sklepie i to do niego należy śmieszne to to nie jest, to tak jakbyś kupił serwer ale nie używał go przez co z tego powodu hosting ci go usunie? Ładne podejście do graczy i vipów :) Napisane było że na miesiąc to na miesiąc, nie wydał kasy na to żeby teraz nie mieć nic.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...