Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Humble bundle

Jano900

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam zamiar nabyć humble bundle. Niestety, jedyną "bezpieczną" opcją jest paypal, ale z tego co czytałem i z tego co pisze w regulaminie wnioskuję, że to wcale takie bezpieczne nie jest. Czy google wallet albo amazonpaymants jest lepszy?

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Paypal jest bezpieczny w 100%, a 15zł to chyba nie dużo, nawet jak się obawiasz to warto zaryzykować. Ja kupiłem humble bundle przez Paypal i jest dobrze :)

Opublikowano

Ja bym uważał na Twoim miejscu, paypal może się skusić na Twoje 20zł mimo, że tyle zarabiają w ciągu sekundy. Chyba nie bez powodu ta firma stoi od kilkunastu lat.

Opublikowano

Ja również wiele rzeczy kupiłem przez paypal i nigdy nie miałem problemów. Kupiłem także bundle.

Po prostu z konta bankowego przelewasz 17zł na paypal i gdy kupujesz bundle to automatycznie zamienia ci to na 5 $.

Nie musisz się bać że coś się stanie.

Opublikowano

Gdyby paypal był niebezpieczny to nikt by z niego nie korzystał ;) Zobacz, że na allegro główna płatność to paypal. Z czego słyszałem, to podobno czasem trzeba czekać aż przeleje się ta kasa z konta na pp.

btw jak masz konto w banku to nie możesz zapłacić bezpośrednio z tego konta?

674071459604241683421.gif

Opublikowano

No dobra ale tutaj jest cytat z paypala.

Użytkownik musi zakupić u nas pieniądz elektroniczny za pomocą wybranych źródeł finansowania, co w praktyce oznacza, że za każdym razem, gdy Użytkownik żąda od serwisu PayPal wysłania pieniędzy, jednocześnie z wybranego przez niego domyślnego źródła finansowania (rachunku bankowego, karty debetowej lub kredytowej) jest pobierana określona kwota. Serwis PayPal wysyła następnie tę płatność internetową do wybranego odbiorcy

Zaraz dam cytaty oszukanych użytkowników.

Opublikowano

@up

Jakich oszukanych ? Jedyni oszukani to osoby(dzieci) którzy nie potrafią robić przelewów itp

@Top

Ja kupiłem 2x

1.Kartą kredytową

2.PP kartą debetową że przelałem na konto 17zł i potem zrobiłem przelew i wszystko super git majonez

Opublikowano

No dobra ale tutaj jest cytat z paypala.

Zaraz dam cytaty oszukanych użytkowników.

Paypal jest amerykańskim serwisem, więc jakiekolwiek przekręty byłyby tam surowo karane.

Jedynymi oszukanymi są osoby nieumiejętnie korzystające z serwisu lub oszukanymi przez inny serwis na który wpłaciły pieniądze.

Opublikowano

Paypal jest bezpiecznym i szybkim sposobem płatności, nie ma możliwości, żeby komukolwiek ukradł pieniądze, więc nie wiem co za bzdury piszecie.

Opublikowano

No nie, przeczytał gdzieś że paypal ukradł komuś z konta bankowego 3 tysiące. Albo że zablokowali na paypal gościowi konto z 1 tys. zł i kazali mu podać informacje o nim i o koncie bankowym.

Dam 10 lajków za każdy twardy dowód że paypal jest bezpieczny (linki).

Opublikowano

jano- co ty za przeproszeniem pie******z, paypal jest w 100% bezpieczny, ludzie albo to piszą aby ich oczernić albo to idioci, którzy sami tam przelali tyle kasy i pieprzą, że im ukradli ;f

fs.png

Opublikowano

jano- co ty za przeproszeniem pie******z, paypal jest w 100% bezpieczny, ludzie albo to piszą aby ich oczernić albo to idioci, którzy sami tam przelali tyle kasy i pieprzą, że im ukradli ;f

Ja wiem że paypal jest bezpieczny, ale mój ojciec przeciwnie.

Opublikowano

Podobnie jak moj ;f

Moze idz do kumpla, ktory moze Ci to kupic.

Fakt, mój kolega chyba ma paypala, kupi mi to a w szkole mu oddam. Ale i tak dalej bym prosił o dowody, lajki czekają.

Opublikowano

Fakt, mój kolega chyba ma paypala, kupi mi to a w szkole mu oddam. Ale i tak dalej bym prosił o dowody, lajki czekają.

O dowody czego? sprecyzuj czego chcesz ss

1378747514-U216092.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...