Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Humble Bundle - z czym to się je

Zavetti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szkoda że ten temat już ucichł. Ja sobie założę PayPala i chyba prawie każde Humble Bundle będę kupował.

Czemu tylko piszecie o Humble Origin Bundle? Przecież inne też są/były dobre.

AxeePL.png

• Odpowiedzi 115
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wiec chciałbym kupić taki pakiet ale w ogóle nie wiem jak mógłby ktoś powiedzieć ile i gdzie muszę zapłacić w jaki sposób najlepiej opisać wszystko bardzo dokładnie ?

@edit

w pierwszej opcji wybieramy : 5$
w drugiej również 5%

w trzeciej wpisujemy swój mail
w czwartej zaznaczamy kwadrat

I ja wybieram kartę kredytową to wpisuje swój mail 16cyfr których są na karcie miesiac i rok urodzenia i co ten ten CVC ?

Dobrze robię ?

1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

Wiec chciałbym kupić taki pakiet ale w ogóle nie wiem jak mógłby ktoś powiedzieć ile i gdzie muszę zapłacić w jaki sposób najlepiej opisać wszystko bardzo dokładnie ?

@edit

w drugiej również 5%

I ja wybieram kartę kredytową to wpisuje swój mail 16cyfr których są na karcie miesiac i rok urodzenia i co ten ten CVC ?

Dobrze robię ?

W pierwszej tak wpisujesz 5$

W drugiej pokaże Ci się 5$ i masz do wyboru na co pójdzie te 5$

Na górze masz pasek ile na cele charytatywne a na dole na serwis humble możesz podzielić jak chcesz gry i tak dostaniesz

W trzeciej email

W czwartej nie wiem co to xD ja zaznaczyłem

a z kartą Ci nie pomogę bo ja przez paypala kupiłem

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

@edit

w drugiej również 5%

Dobrze robię ?

1. Jeśli chcesz kupić BF'a i SIMS'y to wpisujesz to 5$, jak bez to wpisujesz 1$.

2. W drugiej zostaw default, po prostu pieniążki idą na różne cele.

3. Wpisujesz swój mail, na który ma przyjść strona z kodami.

4. Jest to jako prezent, który możesz dać np. koledze, ale jak dla siebie kupujesz to nie musisz zaznaczać.

Do karty tez Ci nie podpowiem, bo też PayPal'em jechałem.

he?

Opublikowano

Ludzie pisali na jednym forum, że mniej więcej co tydzień jest nowa gra (w tym samym zestawie), także dla tych co kupili już Humble Bundle, nawet za dolara.

EDIT: Dla tych, co wcześniej zakupili Humble Origin Bundle (nawet za dolara) jest dodatkowo dostępne C&C Dead Alert 3 - Uprising i Populous.

Dla tych, co jeszcze nie kupili, te 2 gry dodatkowe za minimum 4.84$.

AxeePL.png

Opublikowano

Super okazja ja już kupiłem <33 wcześniej były małe problemy ale przyjechał kolega z angli i wszystko zrobione w 3 minuty ;) Polecam. Właśnie kończy mi się pobierać mirrors edge bo bf3 niestety nie pójdzie na moim kompie : C ale i tak aktywowałem : P

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

Dzisiaj pojawiło się nowe Humble Bundle. Gracze się zawiodą, bo jest to Humble Comedy Bundle, czyli jakieś "feletiony" czy komedie do słuchania (w tym dwie do oglądania).

AxeePL.png

Opublikowano

Forum milczy o tym xD? W dziale BF była kupa pytań o to.

Mam jeszcze pytanie - to kosztuje w dolarach. Ja mam zapłacić w złotówkach czy w dolarach?

UWAGA PRZESTALI SPRZEDAWAĆ GRY -.- TERAZ PRZEZ 14 DNI SPRZEDAJĄ FILMY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...