Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Humble bundle

Jano900

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

LOL, przecież oni nie kradną pieniędzy z kont bankowych. itd Gdzie ty to wyczytałeś ?

Ja nie, ale mój ojciec tak. Też nie wiem skąd on to wziął.

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To weź mu powiedz to że to jest Międzynarodowa Firma i takich rzeczy nie robi. I że do tego ma miliony klientów na całym świecie.

Opublikowano

To weź mu powiedz to że to jest Międzynarodowa Firma i takich rzeczy nie robi. I że do tego ma miliony klientów na całym świecie.

Cóż, to coś może dać. Ale to nadal pewnie za mało.

Opublikowano

Hmm.. dowód , dowód.. Niech twój tata wbije na konto w banku to zobaczy taką kłódeczkę w pasku strony. na żadnej innej stronie tego niema. Niech wbije na pay pala też jest kłódeczka z nazwą firmy.Czyli wszystko jest chronione jak w banku. :) to powinno wystarczyć.

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

Hmm.. dowód , dowód.. Niech twój tata wbije na konto w banku to zobaczy taką kłódeczkę w pasku strony. na żadnej innej stronie tego niema. Niech wbije na pay pala też jest kłódeczka z nazwą firmy.Czyli wszystko jest chronione jak w banku. :) to powinno wystarczyć.

Faktycznie, to może być dowód. Jak są strony podejrzane strony typu paypal to tego zielonego pola nie ma.

Edit

Dalej się zastanawiam czy jest możliwe to, żeby paypal okradał konta bankowe. Więc jest to możliwe?

Opublikowano

Jak na to patrze to szybciej mój ojciec uwierzy w paypal.

Są dwie możliwości, twój ojciec to retard, a więc masz jego geny. xD Druga możliwość to, że ten temat to całkiem dobra prowokacja. Jeżeli to drugie to szanuję.

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

Czuje że ten temat powinien czym prędzej być zamknięty. Więc zamknę go jak tylko się dowiem czy paypal może okradać konta bankowe.

Opublikowano

Z tego co widzę to ten paypal faktycznie robi w konia. Ale nie do końca. Wydaje mi się że jak zrobię konto i kupię humble bundle to nic się nie stanie (na szczęście tylko z karty można okraść, chyba).

Edit

Podobno nie da się wpłacić 5 zł tylko większą kwotę. Prawda?

Opublikowano

A ja mam pytanie odnośnie tych bitcoins bo wplacilem wczoraj wieczorem na podane konto bitcurex i do teraz jeszcze nie mam tam kasy. Czy ktos robil przelew i wie ile ok. idzie na te konto? Sprawa nagli bo 3 dni zostaly :D

Opublikowano

@up

co ma paypal do humble bundle?

poza tym napisałeś

Jak są strony podejrzane strony typu paypal to tego zielonego pola nie ma.

to znaczy że masz wirusa, albo niedowidzisz, paypal bez ssl xD taki paypal by szybko znikł

@top

kupiłem 3 sztuki, kartą i jakoś nadal mnie nie okradli

a trzymanie pieniędzy na takich kontach jak PP zamiast na własnym koncie bankowym, wiadome że jest ryzykowne, i powinno się tam trzymać grosze

Opublikowano

Tak sie kończy jak ktoś zabiera się za coś za co nie powinien, ci ludzie nie zostali oszukani przez PP tylko 2 osoby, pozatym Jakim Debilem trzeba być żeby kupować pojazd przez PP -,-

Ta strona wgl mnie jest BARDZO dobra kupiłem na niej płacąc razem ~1300zł i ani razu nie zostałem oszukany, hmm nie wiem czemu ? może dlatego że kupowałem od dużych firm ? a nie jak tamci debile które kupowały samochód od gościa z angoli przez PP xD

Po przeczytaniu 2 stron tam doszedłem do wniosku że ludzie którzy tam pisali to "ludzie" którzy jak by się im powiedziało że słońce jest zimne w nocy to by uwierzyli ...

Więc reasumując PP jest bezpieczny(jeżeli używając go używasz także mózgu) jak nie chcesz udostępniać karty Kredytowej zrób przy pomocy tej metody

Ja kupiłem 2x

1.Przy pomocy karty kredytowej

2.Przy pomocy karty debetowej więc musiałem użyć sposobu 2, kase przelałem ok. 10:00 i oo 14:00 miałem już kasę na PP i bez problemu kupiłem drugi raz pakiet

ps.Jano900

Dlaczego twój starszy się tak boi ? przecież 15zł to nic :D, powiedz mu żeby zrobił ten przelew na te 16 zł na tamto konto i sobie kupisz, albo idz do banku i załóż sobie konto :)

Opublikowano

Tak sie kończy jak ktoś zabiera się za coś za co nie powinien, ci ludzie nie zostali oszukani przez PP tylko 2 osoby, pozatym Jakim Debilem trzeba być żeby kupować pojazd przez PP -,-

Ta strona wgl mnie jest BARDZO dobra kupiłem na niej płacąc razem ~1300zł i ani razu nie zostałem oszukany, hmm nie wiem czemu ? może dlatego że kupowałem od dużych firm ? a nie jak tamci debile które kupowały samochód od gościa z angoli przez PP xD

Po przeczytaniu 2 stron tam doszedłem do wniosku że ludzie którzy tam pisali to "ludzie" którzy jak by się im powiedziało że słońce jest zimne w nocy to by uwierzyli ...

Więc reasumując PP jest bezpieczny(jeżeli używając go używasz także mózgu) jak nie chcesz udostępniać karty Kredytowej zrób przy pomocy tej metody

Ja kupiłem 2x

1.Przy pomocy karty kredytowej

2.Przy pomocy karty debetowej więc musiałem użyć sposobu 2, kase przelałem ok. 10:00 i oo 14:00 miałem już kasę na PP i bez problemu kupiłem drugi raz pakiet

ps.Jano900

Dlaczego twój starszy się tak boi ? przecież 15zł to nic :D, powiedz mu żeby zrobił ten przelew na te 16 zł na tamto konto i sobie kupisz, albo idz do banku i załóż sobie konto :)

Zaczyna odpuszczać, ale właśnie podobno trzeba wpłacić więcej niż 5zł bo tak mało się nie da.

Edit

Temat zamykam, kupiłem humble bundle na allegro.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...