Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer sie wlacza a monitor nie pomocy

Ja2356

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wie ktos jak wyglada bateria i gdzie ona sie znajduje na tym asusie p5b. Tata kolegi (informatyk) kazal mi ja przeczyscic a takze ramy przeczyscic spirytusem. Tylko nie wiem gdzie ta bateria jest :P
Plyta wyglada tak jak na tym linku tylko dochodza wiatraki i sporo kabelkow :P

http://hothardware.com/Reviews/Intel-965-Head-to-Head-Comparison-Asus-P5BE-vs-MSI-P965-Platinum/default.aspx?page=3

Edit doszedlem przeczyscilem i dalej to samo. Macie jakies pomysly?
To cos nie napuchlo co tam mowiliscie wszystkie przewody sa takie same.

Opublikowano

Juz znalazlem napisalem w edicie... problem nadal.jest mozliee ze to karta graficzna. Bo z nia i bez niej jest ten sam sygnal pozyczyle od kolegi monitor dzialal tylko jakies errory wyskakiwaly a potem u niego nie dziala. Co mam robic? Mozliwe jest to ze siadla mu karta przeze mnie? Karta byla transportowana w plecaku na skuterze wszystko u mnie dzialal monitor a potem on pobiegl z tym plecakiem kask odlozyc i mozliwe ze przez ten bieg sie popsula czy jak?

Opublikowano

Mam ten sam problem tylko ze u mnie tak nie pika. Podlacz sluchawki wlacz kompa i powiedz czy slychac dzwiek wlaczajacego sie pcta.

Po drugie zmien zasilacz bo jest na czarnej liscie jezeli on jeszcze nic nie zawinil to jest cud..radze go zmienic bo po jakims czasie napiszesz drugi temat o tresci komputer mi sie nie wlacza..a wtedy bedzie za pozno na zmiane zasilacza bo pc bedzie do wyrzucenia :D Chwila.. ten kolega pozyczyl Ci monitor czy u niego w pc sprawdzales grafe?

Opublikowano

Kolega pozyczyl mi karte graficzna i teraz mu nie dziala. A nie lepiej kupic juz kompa jak mam tak wszystko wymieniac? :P Ile kosztuje komp taki wmiare dobre nie konieczne do gier typu bf3 :P Dysk mam monitor tez. Dysk wd green 750 gb monitor jakis tam samsunga ^^

U niego w pc tez sprawdzalem moja karte i nie dzialala.

Opublikowano

Ja obstawiam na karte graficzna z nia i bez niej bios daje ten sam sygnal. Wedlug mojego biosu ten sygnal odpowiada rowniez za karte graficzna.

1 długi 3 krótkie – błąd pamięci karty graficznej lub jej brak

Jaja karte polecacie do mojego kompa mialem

ATI RADEON 1650 PRO

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...