Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Orask online chinese[Advanced systems][Cap80][low rate]

UnTiK0007

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up

Prosze nie pisz o old schoolach bo ten serwer ani w 2% go nie przypomina. Kiedyś tłumaczyłem co to znaczy oldschool.

Jedyny najbardziej zbliżony serwer do oldschoola to BackTo90.

• Odpowiedzi 119
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serw nie jest taki zły jak go Polacy malują wiadomo nie każdemu odpowiada ale zapraszamy na serw i do Guild: PM Soul lub Radit

Opublikowano

+1 dla posta powyżej serw jest naprawdę dobry 500+ osób online aktywny job PS Graliście w polskiej guild dlużej niż tydzień 2? PM Elewators Soul Radit

NICK ELEWATORS

Opublikowano

+1 dla posta powyżej serw jest naprawdę dobry 500+ osób online aktywny job PS Graliście w polskiej guild dlużej niż tydzień 2? PM Elewators Soul Radit

Tu akurat jeżeli chodzi o liczebność osób to naprawde jest elegancko, ale niestety... Gówniany system jak dla mnie. Powodzenia tam dalej ;)

Opublikowano

kurva mac co jest z tym serverem on jest ON czy nie !? bo od wczoraj nie zalacza mi sie client...

!!!! Grozisz MI !!!!

Opublikowano

inspekcja była i update moze dla tego , Zapraszam na serwer miła atmosfera , dużo ludzi, wspaniała zabawa na job ,(karawany) i jeszcze więcej , Zapraszam tez do polskiej gilid PM Elewators Soul Radit , Madara

Opublikowano

Witam All. Mam taki problem chcialem wejsc do gry dzisiaj a pisze ze mam bana do 2040, problem w tym ze mojego nicku nie ma na liscie cheatow co GM robi... o co tu chodzi =.=

!!!! Grozisz MI !!!!

Opublikowano

Odrazam wam Gildie pseudo Polską Dragoons czy cos , oraz ich Mastera Soul czy jakos tak się zwie czy co tam, Przyjmują do gildi tylko do 10lat , master jest bardzo nie miły i wulgarny nie polecam wam

Zostałem wyrzucony z gildi , lecz nikit nie wie za co oraz ja tez, wbijałem sobie pulsy a tu nagle mnie wywalił, niewiem, Jezeli to przeczytasz Soul musisz wiedziec ze ci współczuje ze posiadasz takie problemy

Moj nick: Madara

Opublikowano

Nie nie wbiłem bo Soul gbur jest i tyle, a tak serwer przyjemny ogolnie , Zapraszam Do gildi Evolution bardzo miało gildia , moj nick w grze Madara

Opublikowano

Witam , również gram na tym serverze.
Exp i sp bardzo szybko łatwo nabić. Fajna opcja z coinami , za które można kupić silk itemy oraz specialne bronie.
Bardzo duża liczba osób , niestety dużo botów. Jest także Polska Guildia w której aktualnie jestem , same 80 lvle =)
Pozdrawiam nick w grze Aplauz.

Ps. Wie ktoś może dlaczego server jest tak długo Offline?

Opublikowano

Witam , również gram na tym serverze.

Exp i sp bardzo szybko łatwo nabić. Fajna opcja z coinami , za które można kupić silk itemy oraz specialne bronie.

Bardzo duża liczba osób , niestety dużo botów. Jest także Polska Guildia w której aktualnie jestem , same 80 lvle =)

Pozdrawiam nick w grze Aplauz.

Ps. Wie ktoś może dlaczego server jest tak długo Offline?

80 lvl to jest kwetsia 5-6h, potem full farma jeden dzień. A boty, nikt nie bedzie tracil czasu na reczny grind :D

Opublikowano

Madara nie pierdziel mi tu , bo sam się do kogoś przystawiałeś , a teraz robisz z siebie ofiarę .

Sam wczoraj chciałeś nam podpierdzielić karawane z berem na 3 hity padłeś i już coś tam sobie pisałeś.

Jeżeli o 10 lat chodzi to popatrz na siebie jak się zachowujesz.

PS. Wbijać do gildi Dragons !

sialalalaa

Opublikowano

Co juz cię boli z swoją gildią atakowałem karawany, i ja się przestawiłem hah, wywaliliscie mnie bez powodu to dlaczego mam tolerowac wasze karawany? wywaliliscie mnie 2-3h przed waszą karawaną więc mi tu niepierdol ze sam się przestawiłem, i po reszte na 3 hity padłem racjia ale trader dzięki mnie padł i 2 huntów a jestem z lipnym setem lol? a Soul jak mowiłem wywalil mnie ,za co niewiem , stałem w hotan i plusy wbijałem a tu ban?wtf? dlatego mam prawo do wytłumaczenia,a Soul jest żałosny cos mu sie w głowce przestawiło zeby polakow wywalać gdy w gildi jest 10/50.Pozdro

Opublikowano

Coś mi się zdaje , że kłamiesz.

Cały czas spamowałeś " soul dalej bd w gildi trzymać ludzi do 10 lat ?" czy coś w tym stylu. I nie pierdziel , że za nic , bo tylko Ty robisz z siebie idiotę ;)

I tak to już mam w dupie .

______________________________________________________________________________________________________________________________

Nie mogę wbić na server , zaloguję się klikam start i nic się nie dzieje , też tak macie ?

sialalalaa

Opublikowano

Srałem a nie spamowałem , spamowałem bo mnie wywalił i potem ktos przyją mnię i wygarnełem soulowi , i zamiast mnie przprosic za bana to nic? o co mu chodziło? ,i tak macie w gildi 9latka lol?wiem bo go znam

Opublikowano

______________________________________________________________________________________________________________________________

Nie mogę wbić na server , zaloguję się klikam start i nic się nie dzieje , też tak macie ?

Tak. Trzeba czekać aż Aphex się obudzi i to naprawi.

i tak macie w gildi 9latka lol?wiem bo go znam

Już nie mamy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...