Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Orask online chinese[Advanced systems][Cap80][low rate]

UnTiK0007

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 119
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dzieci śmieci, skończcie pierdolić farmazony i piszcie tutaj na temat serwera. Jak zamierzacie flirtować to na pw. Zdałoby się założyć jakaś jedną, silną, polską gildie, która będzie znaczyła coś na serwerze. Można też stworzyć 9 takich gildii, które będą gównem i padną po kilku dniach, your choice.

@BTW. kto pójdzie do gildii 15-latka, który pisze jak pokemon? Inna gimba, tyle w temacie. Serwer jest... Uwaga, uwaga, egipski!

Opublikowano

Ziomek co do mojego nicku to wiem że mam 15lat i co z tego ?? Może wiecej od ciebie gram w tą gre może jesteś bardziej nieogarniety niz ja . Dopytaj ludzi a nie pierodlisz głupio mój nick wczesniej na mpc był mikimouse93 ale dostalem bana .. ! Prosze cie przestan oceniać ludzi po nicku dzieciaczku ... ! :(

Przykro mi ja na 100% zrobie najlepsza guild , Bo ludzie motywowac ludzi i ściagać do zagrania ze mna . ! na jednym serwerze BlueSro zebrałem 2guild po 50graczy +++++ wywaliłem jakies 30 osób za nieaktywnośc i przestań pierdolic / !

Trzymajcie na udowodnienie ze nie jestem ,,Jakimś" 15 latkiem , który jego zdaniem nei umie być masterem prosze bardzo. ! Byłem masterem i nawet 20-30 latki nie miały sapów ! . Jak skoczyem gre to serwer upadł . http://www.mpcforum.pl/index.php?app=core&module=attach&section=attach&attach_id=54940

http://www.mpcforum.pl/index.php?app=core&module=attach&section=attach&attach_id=54941

"Prosze cie przestan oceniać ludzi po nicku dzieciaczku ... !" No zobacz, w dowodzie jest napisane, ze mam 20 lat :/ Z tego co widzę, to już odrzucasz od siebie ludzi (wywnioskowałem po postach powyżej) Także, ja nie chce mieć z tobą nic wspólnego. Wole już iść do tureckiej gildii. Silkroad jest od 16 roku życia, także odinstaluj gre i zainstaluj za rok :)

Co do tematu, właśnie pobieram clienta. Fear zbijemy się w grze jak coś :D

Opublikowano

Długo nie grałem w silka , ale serwer wygląda ciekawie

Mój nick w grze Soyong

"Istota zamienia się w popiół, który okrywa wszystko wokół, ukrywa każdy szkopuł następnie jak widoczność po zmroku znika z widoku"

Opublikowano

ile ludzi gra na serverze??

Przykro mi ja na 100% zrobie najlepsza guild , Bo ludzie motywowac ludzi i ściagać do zagrania ze mna . ! na jednym serwerze BlueSro zebrałem 2guild po 50graczy +++++ wywaliłem jakies 30 osób za nieaktywnośc i przestań pierdolic / !

Trzymajcie na udowodnienie ze nie jestem ,,Jakimś" 15 latkiem , który jego zdaniem nei umie być masterem prosze bardzo. ! Byłem masterem i nawet 20-30 latki nie miały sapów ! . Jak skoczyem gre to serwer upadł .

sorki ale muszę to napisać...
To trochę żałosne co piszesz , widać że strasznie jesteś zapatrzony w siebi.. co do Guildi możesz mieć i 100 guild i być pro masterem.. A ktoś może mieć 1 guildie aktywną i ogarniętą którą cie pociśnie ;)
To nie jest tak że ci wrzucam.. słuchaj , niech ci idzie dobrze z tą guildią i 3mam za to kciuki ale więcej dystansu do siebie bo widzę żę jesteś zbyt pewny siebie a to co napisałeś to jest śmieszne ^^

Opublikowano

Jest może jakiś patch do pobrania? Bo coś nie działa mi client jak odpalam przez launcher jak i przez bot'a.

Jeżeli chcesz mi pomóc :

pxl3.png
Wejdź na link zarejestruj się i zaakceptuj e-mail zajmie to Tobie maksymalnie 5 minut, a mi pomoże
Dziękuje!

Opublikowano

Rozmawiajcie na poziomie.... Nie chce tu widzieć żadnego flame....

Następnym razem na % może się nie skończyć ;)

trunek 40% chetnie przygarne;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...