Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Orask online chinese[Advanced systems][Cap80][low rate]

UnTiK0007

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Up

Tak samo mam, a i nie można pobierać client'a prosto w ich dedyka.

Jeżeli chcesz mi pomóc :

pxl3.png
Wejdź na link zarejestruj się i zaakceptuj e-mail zajmie to Tobie maksymalnie 5 minut, a mi pomoże
Dziękuje!

• Odpowiedzi 119
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ta inspekcje to ja miałem już parę minut po starcie serwer'a, więc myślałem że start się przedłużył, ale teraz jak wróciłem do domu to okazuje się że dalej nie mogę wejść. Więc jeżeli jest inspekcja, to jak się skończy to możecie napisać tutaj post.

Jeżeli chcesz mi pomóc :

pxl3.png
Wejdź na link zarejestruj się i zaakceptuj e-mail zajmie to Tobie maksymalnie 5 minut, a mi pomoże
Dziękuje!

Opublikowano

To jak panowie? opłaca się tu grać ?

dlugo bedzie ten check? bo co dopiero zaczolem grac i juz server off..;/ ehhh

Opublikowano

No wlasnie o co chodzi chlopaki ?? Pisac do GM pewnie malo ludzi jest tak patrze i co jakis czas uniqe pada ... Ci co nie wyszli beda mieli troche czasu na zabicie uniqe i wydropienie co nieco :D

Opublikowano

Serwer niby spoko ale powiedzcie mi jaki jest sens robić serwer gdzie w jeden dzień, albo dwa, można zdobyć najlepsza bron na serwie (w tym przypadku Seal of Orask)? Oczywiście, trzeba być aktywnym itp, ale no ja osobiście nie lubie takiego czegoś że praktycznie bez wysiłku zdobywasz SOX Set. Ja poczekam aż tu sie jeszcze coś wydarzy, ale raczej przejde na jakis inny serwer jak cos ciekawego powstanie. Poza tym, low rate.. w 5 godzin zrobiłem 80.. Więc takie low rate to to nie jest :O

Opublikowano

Też odpadam. Widziałem co się dzieje z jobem tutaj i ktoś na gildi pisał że dostał od GM'a silki za podpierdolenie. Może i kłamał ale.. cóz konfidenci są wszędzie :P

Nie dla mnie takie coś.

Opublikowano

To samo tutaj, mam wrażenie, że banują losowo :D W każdym razie powodzenia, ale Turki, którzy dotują i tak będą traktowani inaczej. Spójrzcie na TroubleMarkers, 1/2 gildii lata w SoO. Powodzenia.

Opublikowano

To samo tutaj, mam wrażenie, że banują losowo :D W każdym razie powodzenia, ale Turki, którzy dotują i tak będą traktowani inaczej. Spójrzcie na TroubleMarkers, 1/2 gildii lata w SoO. Powodzenia.

Jak nie 3/4... Masakra, szkoda czasu. Poza tym nie wiem, dla mnie to brak funu jak po 2-3 dniach mozna miec Somy... bez sensu.

Opublikowano

Gdyby jeszcze nie było tych sox'ów, od razu inna gra, ten oldschool. Jak zwykle muszę coś zjebać, a zapowiadało się miło.

@Down

Bardzo dobrze wiem, co to oldschool, niski cap, dużo jobbingu i masa zabawy. To wyciągnąłem z tego serwera, dlatego użyłem też słowa oldschool.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...