Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Orask online chinese[Advanced systems][Cap80][low rate]

UnTiK0007

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NSRFf.png

Otwarcie 21.08.2013

Website - Orask online

EPvp - xxx

• Cap | 80
  • Race | Chinese
  • Exp | 30x
  • SP | 20x
  • Alchemy | 1x
  • Drop Rate | 1x
  • (7-8th degree -30% drop gold / +30% gold z itemow u npc)
  • Mastery level | 300
  • Job rates | custom
  • Silk/h | 1 (Tylko przy maksymalnym poziomie) + Automatyczny codzienny event (500~10k Silk dla losowego gracza)
  • Auto equipment system

ol0Yf.png

UNT1f.png

Lmceb.png

w3Hdh.png

6zmGd.png

Yhhhd.png

Wiecej informacji znajdziecie na epvp! EPvp - xxx

• Odpowiedzi 119
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie lubię cap'ów mniejszych jak 100, ale ten serwer mnie zainteresował. Wczoraj jeszcze było można grać (OBT) nie wiem jak dziś.

Opublikowano

To Jak chłopcy ??: ))!!!! Do dzieła . Nick w grze Quincy .. !! ( Moje Stare nicki moze ktos pamieta lub cos Lizard LizaK Flood(BLueSro) TeddyBear(BlueSro) Ashes(Nick brata) !!

A Wiec tak Prosze o nie wpierdalanie sie za przeproszeniem z guild ! Jestem dosyc dobrym masterem :) Prowadzilem 2 guild do fortess :D na nie jednym serwerze fajnie mi sie gralo z ludzmi :D .. !!

Moje gg : 25598476 aktualnie nie mam gg na lapku . ! Facebook jak cos pisac na priv : )!!

Po twoim stylu pisania stwierdzam, że jakiś nobq z Ciebie. Jeżeli "1998" w twoim nicku to twój rok urodzenia to jednak odpuszczę sobie twoja guild.

@TOPIC

Na stronie servera Party exp jest x80, nie wiem czy tak będzie w grze, może jakaś pomyłka.

Opublikowano

Nie wiem, wszedłem na ten serwer i wyszedłem. Ludzie biegają z buffami Gma itp.. nie wiem o co chodzi ale odechciało mi się po chwili. Pozatym nie podoba mi się ten w ygląd broni, po co niszczyć prostote tego Capu ? Jak dla mnie troche strata czasu.

Moje zdaniej est takie że GM nie powinien sobie tak o na serwerze stać i bawić się z innymi wj akies PVP, rozdawać buffy czy chuj wie co. Jak dla mnie GM powinien się pojawiać w grze by robic eventy, ew. stac w jakims miejscu by z nim pogadac nt. serwera a nie chodzić sobie luźno po serwie i pvp przed jangan robić.

Opublikowano

Nie wiem, wszedłem na ten serwer i wyszedłem. Ludzie biegają z buffami Gma itp.. nie wiem o co chodzi ale odechciało mi się po chwili. Pozatym nie podoba mi się ten w ygląd broni, po co niszczyć prostote tego Capu ? Jak dla mnie troche strata czasu.

Moje zdaniej est takie że GM nie powinien sobie tak o na serwerze stać i bawić się z innymi wj akies PVP, rozdawać buffy czy chuj wie co. Jak dla mnie GM powinien się pojawiać w grze by robic eventy, ew. stac w jakims miejscu by z nim pogadac nt. serwera a nie chodzić sobie luźno po serwie i pvp przed jangan robić.

Info od GMa na epvpers.

"If you create an account/char NOW it will get wiped after 1 day"

Opublikowano

to jest beta, Pany.. 21.08 startuje oficjalnie :) póki co, teraz możesz sobie pobiegać 4fun obczaić serwer, co i jak :) ważne że serwer nie jest pay2win :)

Opublikowano

Ja właśnie zassysam, więc jeśli ktoś będzie grać piszcie w grze do _Shadow_

Chętnie też założę z kimś gildię :)

2933715915.png

Opublikowano

Nie polecam. Słynny Aphex, który najpierw zrobił podróbki Lyssy, a teraz używa b. małej edytki Deviasa.

Opublikowano

server startuje (prawdopodobnie) o 15 naszego czasu, wczoraj pisałem z ludźmi i z GM który latał i testował "Test" że 2pm +2 GMT więc lub 14, lub 15 :) to zależy od nich no :)

Opublikowano

Ziomek co do mojego nicku to wiem że mam 15lat i co z tego ?? Może wiecej od ciebie gram w tą gre może jesteś bardziej nieogarniety niz ja . Dopytaj ludzi a nie pierodlisz .

Po twoim stylu pisania stwierdzam, że jakiś nobq z Ciebie. Jeżeli "1998" w twoim nicku to twój rok urodzenia to jednak odpuszczę sobie twoja guild.

@TOPIC

Na stronie servera Party exp jest x80, nie wiem czy tak będzie w grze, może jakaś pomyłka.

Opublikowano

Ziomek co do mojego nicku to wiem że mam 15lat i co z tego ?? Może wiecej od ciebie gram w tą gre może jesteś bardziej nieogarniety niz ja . Dopytaj ludzi a nie pierodlisz głupio mój nick wczesniej na mpc był mikimouse93 ale dostalem bana .. ! Prosze cie przestan oceniać ludzi po nicku dzieciaczku ... ! :(

Przykro mi ja na 100% zrobie najlepsza guild , Bo ludzie motywowac ludzi i ściagać do zagrania ze mna . ! na jednym serwerze BlueSro zebrałem 2guild po 50graczy +++++ wywaliłem jakies 30 osób za nieaktywnośc i przestań pierdolic / !

Trzymajcie na udowodnienie ze nie jestem ,,Jakimś" 15 latkiem , który jego zdaniem nei umie być masterem prosze bardzo. ! Byłem masterem i nawet 20-30 latki nie miały sapów ! . Jak skoczyem gre to serwer upadł . http://www.mpcforum.pl/index.php?app=core&module=attach&section=attach&attach_id=54940

http://www.mpcforum.pl/index.php?app=core&module=attach&section=attach&attach_id=54941

po twoich wypowiedziach strasznie odrzucasz od siebie ludzi, wiec wątpie ze ktos wbije do tej twojej gildii.

nick Raidboss jak cos to pisac w sprawie gildii, tworze ogarnięta ekipe:]

Opublikowano
Kolekfifi1998 dziecko to nie jest jakieś zebranie i przechwalanie się kto czego nie dokonał :/ Ja np. zabiłem dżdżownice łopatą wczoraj !

Z twojego stylu pisania można wynieść wiele wniosków, np. że masz kompleksy i problemy z akceptacją wśród rówieśników, zapewne przez to, że poświęcając normalne życie zdobywałeś umiejętności i doświadczenie (które ci do niczego nie będzie potrzebne) w tej durnej grze.

Zrobisz gildię to zrobisz, będzie najlepsza to będzie, ale przestań już pieprzyć !

Opublikowano

Z chęcią zawitam na serwerze, i czy będzie możliwość zobaczenia na stronie jaka jest ilość aktualnych graczy na serwerze?

Btw. Start serwer'a będzie raczej o 13 z tego co wyczytałem na elitepvpers.

Jeżeli chcesz mi pomóc :

pxl3.png
Wejdź na link zarejestruj się i zaakceptuj e-mail zajmie to Tobie maksymalnie 5 minut, a mi pomoże
Dziękuje!

Opublikowano

@mariner_

Naszego czasu ( na elitepvpers, jest napisane że startuje o 14:00 | GMT +2 ). Ale jakiej są narodowości to nie wiem.

Jeżeli chcesz mi pomóc :

pxl3.png
Wejdź na link zarejestruj się i zaakceptuj e-mail zajmie to Tobie maksymalnie 5 minut, a mi pomoże
Dziękuje!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...