Terenzo. Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Witajcie, moja sugestia na dziś jest następująca:Otóż rozchodzi mi się tutaj o plugin "SyntaxHighlighter", który nie dość że zamula to jeszcze pizga po oczach,w dodatku nie pasuje do stylu MPC. Żeby zaradzić jaskrawości, przydałoby się zmienić na nieco ciemniejszy styl.Proponowany przeze mnie: http://alexgorbatchev.com/SyntaxHighlighter/manual/themes/rdark.html lub http://alexgorbatchev.com/SyntaxHighlighter/manual/themes/fadetogrey.htmlMam nadzieję, że to się zmieni... Pzdr. ;D Wywalić całkiem, zwykłe [ code ] wystarczy, byle akapity się nie zmieniały. Jestem za. Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Wywalić całkiem, zwykłe [ code ] wystarczy, byle akapity się nie zmieniały. Odnośnik do komentarza
KlauS. Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Wywalić całkiem, zwykłe [ code ] wystarczy, byle akapity się nie zmieniały. Odnośnik do komentarza
QuarK Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Wywalić całkiem, zwykłe [ code ] wystarczy, byle akapity się nie zmieniały. Odnośnik do komentarza
TenStylOdLajka Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Wywalić całkiem, zwykłe [ code ] wystarczy, byle akapity się nie zmieniały. Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Wywalić całkiem, zwykłe [ code ] wystarczy, byle akapity się nie zmieniały. Odnośnik do komentarza
Black™ Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Wywalić całkiem, zwykłe [ code ] wystarczy, byle akapity się nie zmieniały. Odnośnik do komentarza
Dektored Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Wywalić całkiem, zwykłe [ code ] wystarczy, byle akapity się nie zmieniały. Odnośnik do komentarza
Zkumeku Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Wywalić całkiem, zwykłe [ code ] wystarczy, byle akapity się nie zmieniały. Jestem za... bo to co teraz jest to czysta masakra. Dokleja mi jakieś javascripty do tekstu w znaczniku code :huh: Odnośnik do komentarza
PoSiak Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Wywalić całkiem, zwykłe [ code ] wystarczy, byle akapity się nie zmieniały. surprise motherfucker Odnośnik do komentarza
Małpa Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Niedawno byla sugestia zeby to dodac a teraz placz ;_; Odnośnik do komentarza
Vertoi Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 tak Odnośnik do komentarza
daniel741 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 nie Odnośnik do komentarza
Svacior. Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Wywalić całkiem, zwykłe [ code ] wystarczy, byle akapity się nie zmieniały. Odnośnik do komentarza
Remover Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Wywalić całkiem, zwykłe [ code ] wystarczy, byle akapity się nie zmieniały. Odnośnik do komentarza
piotrek54PL Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Eeee tam, nowe code jest fajne Tylko fakt, trzeba kolorystykę zmienić. Tak, za tym 1. http://skew.tk/ Odnośnik do komentarza
Taki KaWai<3 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Wywalić całkiem, zwykłe [ code ] wystarczy, byle akapity się nie zmieniały. Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW Odnośnik do komentarza
xXxJokerXxX Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Wywalić całkiem, zwykłe [ code ] wystarczy, byle akapity się nie zmieniały. Odnośnik do komentarza
Juri. Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 zdecydowanie na tak, teraz jest tragicznie Odnośnik do komentarza
cichyiti Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Wywalić całkiem, zwykłe [ code ] wystarczy, byle akapity się nie zmieniały. Odnośnik do komentarza
alchemik1 Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Wywalić całkiem, zwykłe [ code ] wystarczy, byle akapity się nie zmieniały. Odnośnik do komentarza
HeniekLopata Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Wywalić całkiem, zwykłe [ code ] wystarczy, byle akapity się nie zmieniały. Odnośnik do komentarza
Dingox Opublikowano 8 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Wywalić całkiem, zwykłe [ code ] wystarczy, byle akapity się nie zmieniały. Te code jest nie potrzebne, a bez code było by łatwiej Odnośnik do komentarza
olokos1 Opublikowano 8 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Wywalić całkiem, zwykłe [ code ] wystarczy, byle akapity się nie zmieniały. Zgadzam się w 100% ze wszystkimi(lulz), ale nie byłem pewien czy to jest faktycznie aż tak użyteczne. Ktoś pisał, że wszyscy chcieli żeby było dodane. Fakt, pomysł świetny, wykonanie tragiczne - ctrl+v. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.