Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Argentus [Easy]

Argentus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dnia 30.07.2017 o 11:15, Kinow napisał:

tylko ze za bazy dostalem pozniej niz "za darmo" na file chyba pamietasz mleko w sumie sam sie chwalil na ts ze mnie zbanowales bo placi w isa xD takie zalosne a po drugie dostalem na kilku kontach a na szamanie moglem swobodnie grac nawet istny napisal ze moglem grac na file ale ty znow banowales bo ci mleko kazal xD i jeszcze jakbym cos wzial to moge byc zlodziejem ale nawet nie bylo co ;p 

Polska to kraj wolny. każdy może każdemu wpierdolić czy to w rl czy to w grze bana od tak. :-)

22 godziny temu, Kinow napisał:

syf yebany nic wiecej 

Zrób lepszy koksie.

Jeździć trzeba szybko i bezpiecznie.

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Dnia 6.08.2017 o 19:40, Argentus napisał:

Odświeżam.

Kowal gnoju załatwisz mi pracę u siebie na budowie ???? Podobno świetnie płacą tak mówili na TS3 jak coś PW :)

Opublikowano
Dnia 7.08.2017 o 21:42, radeon252 napisał:

Polska to kraj wolny. każdy może każdemu wpierdolić czy to w rl czy to w grze bana od tak. :-)

Zrób lepszy koksie.

kolejny pies jebany i przydupas xD zalosne :(

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ehh...Wszystko fajnie taki "łatwiejszy global" Ale te ceny XDDD! NO KTO TO WIDZIAŁ KUYWA HAHAHA za ulepe gdzie na pl globalu jest max warta 300k to na tym syfie jest za 200kk XDDDDD (gimbusiarskie ale nie da sie inaczej) i typy jeszcze ci pisza ze kase sie zarabia z dropu a nie z yangow co leci XD! Ja to rozumiem ze tak sie zarabia itp itd. Ale te ceny jakie tam sa to jakaś bajka i na pl tez dropi do 90 yang i ceny sa normalne, normalnie magia sie dzieje na tym vesterisie hahah

52919041510437851652.png.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

12.png

13.png

Drodzy Gracze,

Dnia 20.09.2017 na serwerze odbędzie się Event Bursztynowa Loteria.

Odbędzie się o godzinie 19:00 w Kopalni na Kanale 1 i potrwa około 60 minut.

Zdobytą Rudę Bursztynu Kawa%C5%82ek_Bursztynu.jpg  będziecie mogli wymienić u "Pomocnika Zdarzeń" na specjalne nagrody!

83px-Pomocnik_Zdarze%C5%84.png

Pozdrawiamy Team Argentus.pl

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
3 godziny temu, Pitos napisał:

Pytałem się kiedy będzie rework lub s2.

Fantastycznie byłoby gdyby jakiś od zera rework by kowal zrobił ale oczywiście bez faworyzacji a nie jak jest teraz. Kowal pracuje na budowie także pieniądze ma bo na budowie zle nie zarabiają.

P.S to jak kowal ogarniemy cioś??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...