Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Argentus [Easy]

Argentus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

logo.png

Drodzy Gracze,

Postanowiliśmy rozbudować System Skinów na naszym serwerze.

Będzie możliwość bonowania Skinów specjalnym Dodaniem oraz Zmianką

0071193.png-Wzmocnienie Przedmiotu

0071192.png-Zaczarowanie Przedmiotu

Będą one wypadać  z Bossów oraz z Potworów +/- 20lvl.

Poniżej przedstawiam bony,które będzie można wbić(maksymalnie 5 bonów)

Silny Przeciwko Wojownikom: 3/6/8

Silny Przeciwko Ninją: 3/6/8

Silny Przeciwko Szamanom: 3/6/8

Silny Przeciwko Surą: 3/6/8

Silny Przeciwko Ludziom: 4/7/10

Silny Przeciwko Potworom: 7/12/15

Silny Przeciwko Zwierzętom: 7/12/15

Silny Przeciwko Diabłom: 7/12/15

Silny Przeciwko Nieumarłym: 7/12/15

Silny Przeciwko Orkom: 7/12/15

Silny Przeciwko Mistykom: 7/12/15

Szybkość ataku: 7/12/15

Wszystkie Skiny w Item-Shopie od aktualizacji będą na stałe.

Aktualizacja odbędzie się 24.05.2017 w godzinach rannych.

Zostaną Dodane również 2 nowe Sety Animowane,wygląd ich zostanie przedstawiony w dniu jutrzejszym.

Pozdrawiam Team Argentus.pl

9407af88f05c29f1.png

https://www.virustotal.com/pl/file/a40db9d8b3c270b0745e6ac917f1ef5766bf998d69d642eb1c138e6a40240311/analysis/1495562774/

Opublikowano

gram od grudnia 2013 roku ( z przerwami) i wciąż do niego wracam

ciągle jakieś nowości, dodatki itp przez co bardzo polecam :)

Opublikowano

bR6Ke9p.png

Święto wszystkich dzieci jakim jest Dzień Dziecka, obchodzone jest na całym świecie 1 czerwca każdego roku.

Dlatego też w tym dniu przygotowaliśmy dla Was mały Event:

od Dnia 1.06.2017r z wszystkich potworów zaczną wypadać Ciastka dla Dzieci  0030655.png
Posiadając 60 Sztuk możemy wymienić je u Ah-Yu na prezent 0030656.png,który zawiera cenne nagrody (:
 79px-Ah-Yu.png

Dodatkowo przez cały dzień w naszym Item-Shopie będzie obowiązywać promocja +30% do wszystkich Doładowań SM,
nie zabraknie również 5 nowych wierzchowców do zakupienia :)
12.png13.png14.png15.png16.png

Pozdrawiam Team Argentus.pl

sloneczka.gifsloneczka.gif

Opublikowano

Jednak nie da się tam nie wracać. Wszedłem z czystej ciekawości i dla samego pisania z ludźmi w m1. Klimat pozostał, tylko czas przemija :(

<span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: Comic Sans MS'><span class='bbc_underline'><em class='bbc'><strong class='bbc'><span style='color: #0000FF'>Jebnij + to nic wielkiego</span></strong></em></span></span></span>

Opublikowano
21 godzin temu, Argentus napisał:

samo nie zniknęło

Na początku roku jakoś.

Zamknąłem sklep, zarobiłem parę szmaragdów.

Sellałem wtedy EQ i była jakaś przerwa z powodu czegoś tam, a po niej cofka serwera.

EQ nie oddało, szmaragdy zniknęły.

Gdy to zgłosiłem, usłyszałem, że jeśli zaistniała taka sytuacja i po cofce nie zwróciło mi tego co moje czyli EQ to nie sprawa administracji - śmiech na sali.

Rozumiem, że szmary zniknęły bo cofka, ale jeśli cofa się coś do stanu z przed jakiegoś czasu to rozumiem to tak : Nie mam szmarów, ale mam moje eq, które za nie sprzedałem.

Opublikowano
2 godziny temu, Mikis246810 napisał:

Na początku roku jakoś.

Zamknąłem sklep, zarobiłem parę szmaragdów.

Sellałem wtedy EQ i była jakaś przerwa z powodu czegoś tam, a po niej cofka serwera.

EQ nie oddało, szmaragdy zniknęły.

Gdy to zgłosiłem, usłyszałem, że jeśli zaistniała taka sytuacja i po cofce nie zwróciło mi tego co moje czyli EQ to nie sprawa administracji - śmiech na sali.

Rozumiem, że szmary zniknęły bo cofka, ale jeśli cofa się coś do stanu z przed jakiegoś czasu to rozumiem to tak : Nie mam szmarów, ale mam moje eq, które za nie sprzedałem.

Od ponad 2lat nie było żadnej cofki.

Opublikowano

Heheheheheh serwer nawet fajny.... kiedyś. Grałem gdzieś 1,5 roku temu, nawet sporo osiągnąłem. Ale teraz nie da się zacząć od nowa, same max lvl latają po mieście, klimacik może i został ale co z tego jak nowych graczy nie ma :D:D 179 online w chwili pisania posta :D:D 

Opublikowano
14 godzin temu, Argentus napisał:

Od ponad 2lat nie było żadnej cofki.

Dobrze, że wiesz co macie na serwerze. Wstyd się przyznać, że nie potraficie pomóc graczom? 

W takim razie dobrze dbasz o serwer, skoro nawet nie wiesz kiedy, co i jak :)

Opublikowano
2 godziny temu, Mikis246810 napisał:

Dobrze, że wiesz co macie na serwerze. Wstyd się przyznać, że nie potraficie pomóc graczom? 

W takim razie dobrze dbasz o serwer, skoro nawet nie wiesz kiedy, co i jak :)

Ciągle pojawiają się jakieś dzieci i twierdzą że "zniknęły " im szmary lub eq bo nie potrafią zarobić samemu i próbują zarobić oszustwem
to nawet nie jest śmieszne..

Opublikowano
31 minut temu, wo342 napisał:

Ciągle pojawiają się jakieś dzieci i twierdzą że "zniknęły " im szmary lub eq bo nie potrafią zarobić samemu i próbują zarobić oszustwem
to nawet nie jest śmieszne..

Po wprowadzeniu możliwości sprzedawania przedmiotów w sklepie za szmaragdy mi też po jakimś czasie zniknęło 70 sztuk. To było zaraz po wprowadzeniu tego systemu, mogły wtedy występować jeszcze jakieś błędy.

Opublikowano
7 minut temu, jarekb napisał:

Po wprowadzeniu możliwości sprzedawania przedmiotów w sklepie za szmaragdy mi też po jakimś czasie zniknęło 70 sztuk. To było zaraz po wprowadzeniu tego systemu, mogły wtedy występować jeszcze jakieś błędy.

no ok, po wprowadzeniu, jak nie było dopracowane jeszcze
ale po tak długim czasie? to już tylko żałosne kłamstewka

Opublikowano
Dnia 10.06.2017 o 21:58, SpokoAdi :) napisał:

Kowal rusz dupę i zrób Argentus S2 i jazda gnoju na parkiet bo to był super serwer tylko trochę go zadniedbałeś i dlatego wyszło jak wyszło więc ogarnij mamusię i róbcie S2 fast !!

Opublikowano
1 godzinę temu, TovVex napisał:

Podróbka Xenox oraz za długa prezentacja, nie polecam.

Podróbka xenoxa, który stał krócej niż ten serwer ? XDD Wejdź chociaż na niego i pograj chwile, wtedy się wypowiadaj.

@topic

Grałem 2 lata temu, jak wygląda obecnie sytuacja z graczami, jest jeszcze sens wbijać ?

Opublikowano
Dnia 6/23/2017 o 17:56, SugarPotato napisał:

Podróbka xenoxa, który stał krócej niż ten serwer ? XDD Wejdź chociaż na niego i pograj chwile, wtedy się wypowiadaj.

@topic

Grałem 2 lata temu, jak wygląda obecnie sytuacja z graczami, jest jeszcze sens wbijać ?

i tak najlepszy serwer teraz to "Revastia.pl"

Z miłą chęcią pomogę.

dc.eterniacraft.pl

dcb4f296b85e4dba245861bbfa30655a.gif

Opublikowano
Dnia 23.06.2017 o 17:56, SugarPotato napisał:

@topic

Jest sens, jest. W jinno ch1 m1 wciąż bardzo duża ilość sklepów, spoty na ch1/ch2 często pozajmowane ale 3/4 już raczej wolne :P

* ------------------------*
| 100 300 500 700 900   |
|
200 400 600 800 1000 |
*-------------------------*

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...