Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Argentus [Easy]

Argentus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

skoro niby 400 typa okradlem to gdzie ja to wszystko mam XDDDDDDDD? poza tym klamac sobie mozna odrazu jak wbilem koval napisal ze bede mial bana a ile pogralem pare min ? w sumie kazdy powoli dostaje bana xD dlatego sie nie dziwie ze 200 osob z czego 100 to sklepy ;) a skoro dostalem bana za haxy to pokaz filmik posmiejemy sie razem i powiesz co ja mialem xD skoro tam nic nie dziala typie, nic co by sie przydalo ; p 

Opublikowano

Może mi ktoś pomóc, ponieważ na mapie od 253, padam jak mucha- eq mam teoretycznie dobre a nie mogę dać rady paru grupkom.  

ponieważ szansa na blok została zmniejszona w butach oraz KD.

Opublikowano

Polecam serwer bardzo stabilny. Ludzie nadal tam nie brakuje po takim czasie jest co robić na serwerze na pewno nie jest to serwer na kilka dni ;). PS. bardzo fajna prezka

Opublikowano

Czemu nie mogę założyć postaci na Jinno? Brak flagi, obklikałem pół ekranu i nic, shinsoo/chunjo mogę założyć, klikam na flagę i działa elegancko, ale jinno nie wyświetla mi flagi ;/

edit: dobra luz, zauważyłem olejek wygnania :)

Opublikowano

gBrwSRSDHt5mw7bbcIKxH7g0tUQbjTVtulgFCWpIgBrwSRSDHt5mw7bbcIKxH7g0tUQbjTVtulgFCWpIgBrwSRSDHt5mw7bbcIKxH7g0tUQbjTVtulgFCWpI

logo.png

walentynki.png

Szanowni Gracze,

Miłość jest w powietrzu!

Dnia 14.02.2016 o godzinie 10:00 rozpocznie się Event Walentynkowy.

Zostanie uruchomiony drop Czekoladowego Amuletu0054062.png

Po zdobyciu 100 sztuk możecie połączyć je ze sobą klikając na nie, przez co otrzymacie Skrzynie Amora 0054061%20kopia.png

Zapraszamy do wzięcia udziału !!

Pozdrawiam Team Argentus.pl

16783mq1hvq7i50.gif16783mq1hvq7i50.gif16783mq1hvq7i50.gif16783mq1hvq7i50.gif

Opublikowano

po co reklamowac gowno gdzie gra 200 osob z czego 100 to sklepy a 50 stoi w m1 i nic praktycznie nie robi bo nikomu sie juz nie chce grac nawet, na sile odswiezane juz a i tak polowa bana wyrywa 

Opublikowano

Fajny serwer, ale róbcie inne hasła i to naprawdę inne.. Okradli mnie z eq na 54-55lvl (tyle że pare minut bonowania poszło w piach), ale to jest śmieszne i tyle.. Gdzieś lata baza serwera, albo ktoś kto ma dostęp - nie wiem, wiem tylko tyle że okradli mnie z itemów o wartości.. no nie wiem, zerowej może.. tarcze na 61, bronie na 75 (kilka z mixu, żaden perf) itd. 

Opublikowano

Ile średnio online jest na serwerze?

Opłaca się tu jeszcze grać?

150 osob z czego polowa to shopy i dropki ;p 

Nowicjusz
Opublikowano

sciagnelam klienta...zalogowalam sie, no ale coz, expienie bez auto ataku, to jakas porazka...

pierwszy raz spotykam sie na serwerze z brakiem tej funkcji...

serwer dosc ciekawy ale przez ten szczegol nie dla mnie:)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Pograłem i... serio? Po tylu latach jak te pliki Xenoxa stoją to nawet wam się nie chciało odbugować zasranej rękawicy 2x drop? Na litość boską... 

Tak samo, teleporty pod komnatę w v7 nie działają prawidłowo, wywala na początek. 

Drop ulepszaczy 135+ to jakaś tragedia. 

Do broni wchodzi 2x kd moba, niby dobre, ale jednak nie. 

Biolog to chyba zamienił się mózgiem i ręką z kowalem na PLu, pali więcej niż moja ciotka węgla przy -30.

Nieładnie.

Będzie jakaś aktualizacja?

/

I faktycznie, czego nie ma autoataku? 

Yangi nie są wyświetlane prawidłowo.

Aaaaa, ktoś się podzieli tym jak łatwo zarobić na low lvl?

#OpISIS

Opublikowano

Pograłem i... serio? Po tylu latach jak te pliki Xenoxa stoją to nawet wam się nie chciało odbugować zasranej rękawicy 2x drop? Na litość boską... 

Tak samo, teleporty pod komnatę w v7 nie działają prawidłowo, wywala na początek. 

Drop ulepszaczy 135+ to jakaś tragedia. 

Do broni wchodzi 2x kd moba, niby dobre, ale jednak nie. 

Biolog to chyba zamienił się mózgiem i ręką z kowalem na PLu, pali więcej niż moja ciotka węgla przy -30.

Nieładnie.

Będzie jakaś aktualizacja?

/

I faktycznie, czego nie ma autoataku? 

Yangi nie są wyświetlane prawidłowo.

Aaaaa, ktoś się podzieli tym jak łatwo zarobić na low lvl?

tutaj to latwo tylko bana za darmo wyrwac ;p w sumie sam sie przekonasz jak pograsz troche xD za sam negatywny post w prezentacji na mpcforum juz mozna bana dostac w grze na 3 miechy :D 

Opublikowano

Dlaczego klient nie działa? Zatrzymuje się na 99% i dam rade odpalić ale wyskakuje "Wystąpił nie oczekiwany bład" i lipa ;/ 2 razy pobierałem.

Kappa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...