Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Last Chaos PL

Punisher10

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czemu nie rozumiecie?

Pety takie jak koń i smok nie są już używane na PL.

Ostatnio koń 37lvl był za 100kk dlaczego?

Bo wszyscy wolą p2.

Co z tego że każdy pu dawany w obrone u smoka dodaje 10 obrony (mniej więcej) skoro buff słonia dodaje 2,5 damage???

Ja Ci Punisher polecam, jako jedyna osoba grająca na PL, na zbieranie na słonia, a na wyższym lvl'u na maksia ;)

Tu się mylisz mój robotniku, sam przekroczyłem już 160-tkę bez użycia kasy realnej, nawet nie siedząc zbytnio długo, zaliczając 1-3 dt dziennie, więc chyba da się. Masz rację, opłaca się, ale jak wyjmie słonia, da mu buffka, to chyba może schować go i wyciągnąć konia/smoka i walić hitami? Dużo moich znajomych z gildii tak robi, te buffki towarzysza (nie wierzcha) też dają w miarę dużo, przynajmniej na tym mniejszym lvl.

zSCFQrN.png

Opublikowano

Tu się mylisz mój robotniku, sam przekroczyłem już 160-tkę bez użycia kasy realnej, nawet nie siedząc zbytnio długo, zaliczając 1-3 dt dziennie, więc chyba da się. Masz rację, opłaca się, ale jak wyjmie słonia, da mu buffka, to chyba może schować go i wyciągnąć konia/smoka i walić hitami? Dużo moich znajomych z gildii tak robi, te buffki towarzysza (nie wierzcha) też dają w miarę dużo, przynajmniej na tym mniejszym lvl.

Ja używam buffa słonia i zakładam maksia, i to jest najbardziej opłacalne.

Dej kazał usunąć beke z niego więc trudno :c

Jbc. piszcie pw :D

Opublikowano

Mądrze gadasz, teraz niech osoba, która założyła temat wie, że ma kupić i słonia, i maksia.

GRATULACJE!

Opublikowano

No ale mówimy tu o początkującym... To, że kupiłeś sobie konto za 8 ojro to nic nie znaczy... Zanim zarobi on na maksia to się zejdzie, teraz powinien zająć się sprawami bardziej przyziemnymi, że tak powiem.

zSCFQrN.png

Opublikowano

Sprawami przyziemnymi czyli farmoeniem PU? :P do jakiego lvl siedziec na tych orkach?

Dopóki nie będą niebieskie. Jeszcze na zielonych możesz bić. W Procyon masz mnożnik PU, więc opłaca się tam bić.

Opublikowano

Do czego jest księga broni Bractwa i poufny list służb specjalnych? Warte to coś?

Podejrzewam, że są to jakieś itemy questowe albo do klubu w Randol. ;> Ale mogę się mylić.

Opublikowano

Więc tak : Poufny list jest itemem który oddajemy do klubu chaosu w juno by dostać punkty. Więcej na ten temat dowiesz się tutaj :http://polski-lastchaos.wikifoundry.com/page/Kluby+Chaosu

Natomiast co dalej z expem ? . Polecam kupić Ci mapę juno ( 100k ) , na niej odnaleźć Strażnika Thila i tam się za jej pomocą teleportować , Tam do zrobienia będziesz miał Questy , 5 zwykłych a po zrobieniu nich Quest powtarzalny za którego leci trochę expa i 14 pu , ( rób go do około 40 lvla , troszkę krócej też może być :] )

Mam nadzieje ,że pomogłem :)

56685804704469024697.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...