Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

prawdziwy facet cz 2

ComeBack.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czyli tak możemy zrobić, ja założę rurki i ci wpierdolę bo po tym co napisałeś nie jesteś zbyt mądry.

CO MA UBIÓR DO CZŁOWIEKA ? ZROZUMIECIE TO CZY NIE ? BO NAJWIDOCZNIEJ DO WAS TO NIE DOCIERA.

mówi to dziewczyna która chcę mi wpierdolić i kogo to interesuje ? rurkowiec typowy złamał by sie w pół uderzajac mnie

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A z ciekawosci zapytam, macie cos przeciwko spodniom typu slim? Chodzi o to, ze sa to spodnie wezsze, ale nie przylegaja z kazdej strony jak rurki.

pewdiepie fan :3

Opublikowano

A z ciekawosci zapytam, macie cos przeciwko spodniom typu slim? Chodzi o to, ze sa to spodnie wezsze, ale nie przylegaja z kazdej strony jak rurki.

Ja osobiście lubię nosić i moim zdaniem są fajne... Noszę je często, mam chyba wszystkich kolorach, podwijam nogawkę tak żeby było za kostkę i do tego Air Maxy/Vansy lub jakieś pół buty.

Opublikowano

Wy to jestescie naprawdę popierdoleni. Dystkutujecie tutaj na temat który w ogole sensu nie ma ponieważ dla każdego z was definicja "prawdziwego faceta" jest inna. I to już samo w sobie sprowadza się do kłotni, bo dla was nie istnieje kompromis, kazdy kazdemu bedzie narzucać swoją wersję tego jak ijest "prawdziwy facet". Ja jestem facetem i sie wypowiem ale to nie oznacza ze jestem gejem. Facet to ma być facet a nie ciota, która interesuje się kosmetykami lub typowo dziewczęcymi rzeczami. O rurkach się tutaj wypowiadać nie bede bo tematów na temat rurek było tutaj w chuj, miliony trylniony, i dalej powstają, facet który ubiera się zgodnie z dzisiejszymi standardami mody, ma po prostu chujowy styl. (Tak, przytaczam tutaj zdanie Heniuśa, z któregoś postu w którymś temacie o rurkach). Faceta facetem można nazwać tylko wtedy, kiedy sie po prostu do chuja zachowuje jak facet a nie jak ciota, chodzenie do wojska tutaj ma akurat gówno, chociaż trzeba przyznać ze wojsko hartuje. Takie cioty, które patrzą jak ich kobieta jest bita lub podrywana na ich oczach to są cipy a nie chłopy. Prawdziwy chłop by się nie patyczkował tylko z miejsca przypierdolił. Chodzi po prostu o pewne.. pewne zasady których nalezy się trzymać. Zeby byc prawdziwym facetem, zachowuj się jak męzczyzna, nie jak szczeniak, ubieraj się jak męzczyzna, nie jak chłopczyk i do chuja pokaż ze jestes facetem. Wiem ze pierdole bez sensu, ale juz mnie takie tematy wkurwiają.

Pare linków co do bycia facetem a nie cipą.

1

WYPIERDALAC Z RURKAMI

TROLOLO

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...