Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

prawdziwy facet cz 2

ComeBack.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jako dziewczynę masz na myśli gimbuskę?

Beka.

I jeżeli miałbym szukać dziewczyny to w kręgach subkultury metalowej.

Tam rurki nie są uważane za męskie.

I jeszcze raz, pedał to nie homoś.

A chłopaczki chodzące w rurkach są zwykle w okolicy 14-18 lat.

Patrz ja mam 21 lat i jakoś wiek mi nie przeszkadza nałożyć rurki.

A co do dziewczyn w kręgach subkultury metalowej( nie to, że ma coś do nich) to nie chciałbym takiej dziewczyny, bladej całej w kolczykach i tatuażach.

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja w rurkach nawet za 100 zł do szkoły bym nie poszedł

nie ma chuja żebym z siebie robił pedała :)

PRAWDZIWYM MĘŻCZYZNA POWINIEN CHODZIĆ W DRESACH I BLUZIE , A W WIOSNE I LATO TO W PODKOSZULKU :)

JA OSOBIŚCIE CHODZE BEZ KOSZULKI :)

BO NIE WIEM CZY WIECIE JESTEM ZE WSI ,A MĘŻCZYŹNI ZE WSI SĄ NAJLEPSI (NIE TYLKO W SEX'IE) :)

# POZDRO DLA WIEŚNIAKÓW ! :D

58121063168705213211.png

Opublikowano

PRAWDZIWYM MĘŻCZYZNA POWINIEN CHODZIĆ W DRESACH I BLUZIE , A W WIOSNE I LATO TO W PODKOSZULKU :)

BO NIE WIEM CZY WIECIE JESTEM ZE WSI ,A MĘŻCZYŹNI ZE WSI SĄ NAJLEPSI (NIE TYLKO W SEX'IE) :)

Ja też jestem ze wsi, ale i to nie przeszkadza mi założyć rurek jak idę na imprezę.

Opublikowano

W sumie to prawda sam bym poszedł do wojska ale mimo wszystko modnie się ubieram i noszę spodnie typu slim low :)

bo wszystko jest dla ludzi :*

gdybys nie dał tego "całuska" to bym polubił

ogolnie to widac szerzy sie bol dupy i wszystko rozchodzi sie tutaj pewnie o dziewczyny

a wojsko wcale nie potrafi zmienic czlowieka jezeli on tego nie chce to nie takie proste ze wchodzisz do wojska z cipa wychodzisz z kutasem tak nie jest

Opublikowano

Bijom sie ! Matka daj popcorn ;D

Jaki wy dajecie przykład? xD

Synek, ja ci powiem tyle ból dupy wszędzie,

tak było, jest i będzie.

I choć se coś plenisz,

i tak tego nie zmienisz...

Świat jest na przepaści,

więc użyj dupnej maści xD

941645_469398083130688_1109164946_n.jpg

Zajrzyj na bloga -> Click

Opublikowano

Mówicie ze nie ma gejozy w wojsku, a jesli jedziesz do afganistanu i masz wspólny prysznic z jednostką z USA, a tam są murzyni?

Do rurek sie plują kurwy w dresie.
Nie mówie że wszyscy ale pizdy w dresie są najgorsze, hejtuja wszystkich a sami są pośmiewiskiem calej polski "RPK lamusy dupa cicho" (Nie chce urazic ludzi którzy używają dresu do tego do czego jest przeznaczony czyli ubranie sportowe)

Tak ogolnie to chyba jesli facet patrzy na ubrania innych facetów to cos jest z nim nie tak :)

A taka jest prawda że czesto dresy to jebane biedaki z getta co ich nie stac na ubrania i sami by chodzili w firmowych ciuchach.
Polacy sa tak zajebisci ze ich rozumowanie jest takie że jesli czegos nie maja, lub nie stac ich na to, to muszą hejtowac ta rzecz.

Tak na pożegnanie
Ch*j wam w dupe biedaki, brudasy w dresach :)

1375735056-U683421.png

Opublikowano

To co z tego ze ma syna? Wielu Homoseksualistow mialo zony i splodzilo synow tylko po to zeby to ukryc :)

Nie lubie rurkuf, dlaczego? Niewygodne moim zdaniem. Jak komus sie podoba, spoko ... nie mam szczerze nic przeciwko. Zyjemy w takim swiecie gdzie kazdy ma wolnosc slowa tak wiec pisanie postow na forum gunwo pomoze. Sam wole szerokie spodnie poniewaz moim zdaniem sa wygodniejsze :P Co do wojska ... jestem za. Dzisiajsza mlodziez jest rozleniwiona. Co za tym idzie, nie sa przygotowani na 'nagle wypadki'. Czego nas uczy szkola? Niczego przydatnego w zyciu. Idac do wojska, uczyles sie przynajmniej jak obslugiwac giwere i jak poradzic sobie z koksem. Dzisiaj wiekszosc osob to ludzie ktorzy naogladali sie za duzo filmow z Brucem Lee i mysla ze sa pro elo elo jou jou karatecy kung fu mistrz. Mysle ze to nie chodzi o to ze nosi to co nosi tylko o mentalnosc. Czesto jest tak ze ludzie nosza rurki bo sa modne, nie maja wlasnego zdania i to wlasnie oni maja zamkniete umysly.

Peace and Sex.

P.S. - Jebac mode zachodu.

Mówisz że wielu ? Wymień kogokolwiek :)

mg7k04q.jpg

Opublikowano

Dresy nie są lepsze.

Dżinsy ale kurwa nie takie żeby jaja gniotły, ma być kurwa luźne.

Nie jestem dresem, żeby w dresach chodzić hehe.

Dojebałeś, szczerze.

shoob.png

Opublikowano

Kurwa nie wiem o co wam chodzi, że rurki to są spodnie dla pedałów. Jak ubiór ma decydować o naszej orientacji ? Jak założę 5 kolorowe skarpetki + sandały to powiecie o mnie, że jestem chory psychicznie czy coś. Ludzie ogarnijcie się bo jest coś z wami nie tak. Ale widać kto tutaj ma poniżej 15 lat, a kto więcej. Żyjcie i dajcie żyć innym, to ich sprawa jak się ubierają, a nie wasza.

@UP Po twojej wypowiedzi myślę, że masz IQ banana. Ja noszę dresy ale to nie oznacza, że jestem dresem. To są stereotypy o ile wiesz o co chodzi. Czyny, a nie ubiór świadczą o człowieku

1373794396-U336505.png

Opublikowano

komu wyjebac? jest jakis hejter? no kurwa dawac na solo hejterzy jebani w dupe utas wam73674_400578136686943_1872459624_n.jpg

Tak sobie wyobrażam koxów w dresach mpc.

1375735056-U683421.png

Opublikowano

Mówicie ze nie ma gejozy w wojsku, a jesli jedziesz do afganistanu i masz wspólny prysznic z jednostką z USA, a tam są murzyni?

Nie mówie że wszyscy ale pizdy w dresie są najgorsze, hejtuja wszystkich a sami są pośmiewiskiem calej polski "RPK lamusy dupa cicho" (Nie chce urazic ludzi którzy używają dresu do tego do czego jest przeznaczony czyli ubranie sportowe)

Tak ogolnie to chyba jesli facet patrzy na ubrania innych facetów to cos jest z nim nie tak :)

A taka jest prawda że czesto dresy to jebane biedaki z getta co ich nie stac na ubrania i sami by chodzili w firmowych ciuchach.

Polacy sa tak zajebisci ze ich rozumowanie jest takie że jesli czegos nie maja, lub nie stac ich na to, to muszą hejtowac ta rzecz.

Tak na pożegnanie

Że ktoś nosi dresy lub jeansy z krokiem pi kolana nie znaczy że jest fanem RPK bo jak dla mnie RPK to gownó :)

Wole się zadawać z biedakami których jestem pewnien ,a nie bogaczami ktorych zgarną psy a oni wszystko wyspiewają i sprzedają po kolei

Tak wgl. to teraz jest lato i tylko poyeby chodzą w długich spodniach w taki upał.

Wyjebane mam na to jak ktoś się ubiera liczy się charakter.

58121063168705213211.png

Opublikowano

Tak na pożegnanie

Zgadzam się, ale nie ma co się czepiać jeżeli kogoś nie stać na markowe ubrania, w końcu to nie jego wina gdzie i jako kto się urodzi.

Chodzi tylko o to, że ludzie są przeciwko ludziom.

Każdy jest taki sam, a zarazem inny i musimy się akceptować takimi jacy jesteśmy.

Opublikowano

Kurwa nie wiem o co wam chodzi, że rurki to są spodnie dla pedałów. Jak ubiór ma decydować o naszej orientacji ? Jak założę 5 kolorowe skarpetki + sandały to powiecie o mnie, że jestem chory psychicznie czy coś. Ludzie ogarnijcie się bo jest coś z wami nie tak. Ale widać kto tutaj ma poniżej 15 lat, a kto więcej. Żyjcie i dajcie żyć innym, to ich sprawa jak się ubierają, a nie wasza.

@UP Po twojej wypowiedzi myślę, że masz IQ banana. Ja noszę dresy ale to nie oznacza, że jestem dresem. To są stereotypy o ile wiesz o co chodzi. Czyny, a nie ubiór świadczą o człowieku

HAHAHHAHAHAHA CO TY MI KURWA MÓWISZ O STEREOTYPACH JAK MI ODKUWIACIE CIOTY W RURKACH I VANSACH, ŻE JAK NIE NOSZE RUREK/VANSÓW I HEJTUJE JE TO JESTEM DRESEM XDDDDDDDDDDD

BEKA.

//Kocham jak cioty w vansach wyjeżdżają mi, że nie nosze vansów bo mnie nie stać, a chodze w droższych od vansów glanach :)

shoob.png

Opublikowano

Ja pierdole, spinacie sie jak spinacze o to kto to jest pedał albo homoś jakbyście kurwa nie mieli nic innego w życiu do roboty...

Gdzie też jest temat o facetach a nie o to jak kto sie ubiera wiec wszyscy Ci co pisza o rurkach powinni dostac po warnie za offtop.

Facet to facet, każdy jest kuźwa inny! Nie musi być twardy, umięśniony jak pudzian, byle żeby miał rozum, widział swoje 'ja' w tym świecie, pomagał innym jak i sobie.

Zbieram warny za offtop (rzekomy SPAM).

Opublikowano

Ja nie smieje sie z biedy. Smieje sie z ludzi którzy hejtują ludzi w lepszych rzeczach, bo ich na nie, nie stac.
Dlaczego jesli ktos ma hajs to jest falszywy?

W sumie to ja mam wyjebane w innych facetów, w to jak sie ubieraja i zachowuja.
Wole patrzec na dziewczyny :)

1375735056-U683421.png

Opublikowano

HAHAHHAHAHAHA CO TY MI KURWA MÓWISZ O STEREOTYPACH JAK MI ODKUWIACIE CIOTY W RURKACH I VANSACH, ŻE JAK NIE NOSZE RUREK/VANSÓW I HEJTUJE JE TO JESTEM DRESEM XDDDDDDDDDDD

BEKA.

//Kocham jak cioty w vansach wyjeżdżają mi, że nie nosze vansów bo mnie nie stać, a chodze w droższych od vansów glanach :)

No widzisz teraz ja ci napisze to co ty piszesz. Jesteś brudnym metalem i się wozisz w jebanych glanach w lato. Twoje stopy jebią pewnie na kilometr, a masz włosy dłuższe niż dziewczyny prawda ?

1373794396-U336505.png

Opublikowano

Że ktoś nosi dresy lub jeansy z krokiem pi kolana nie znaczy że jest fanem RPK bo jak dla mnie RPK to gownó :)

Wole się zadawać z biedakami których jestem pewnien ,a nie bogaczami ktorych zgarną psy a oni wszystko wyspiewają i sprzedają po kolei

Tak wgl. to teraz jest lato i tylko poyeby chodzą w długich spodniach w taki upał.

Wyjebane mam na to jak ktoś się ubiera liczy się charakter.

Nawet nie wiesz jak mało wiesz o życiu koleżko, tak CI się wydaje, nie ważne czy dresiarz czy bananowiec w obu tych grupach są sprzedawczyki, cwele co wyśpiewają wszystko i będą się bronić "ja nic nie robiłem, ja tylko autem kierowałem, a ten i ten go bili na tyle..."

BEKA.

Jak glany to dziwne że cię brudasem nie nazwali xD

@TOP beka z autora, demot mega chujowy, dobrze że niema obowiązkowej służby wojskowej, a to dla tego że w dzisiejszych czasach gdyby była wojna to połowa tych "żołnierzy" spierdoliłaby pierwszym samolotem z tego kraju, a Ci co sami się zgłaszają (tak jak jest teraz) wiedzą z czym to się wiąże i ogólnie mają lepsze predyspozycje.

A co do rurek to serio to już jest takie kurwa nudne, że brak słów, po chuj w ogóle ten temat poruszać, to jest tylko zwykła prowokacja i takie tematy powinny być od razu z buta zamykane, a autor powinien dostać 10% nagrody, bo takich tematów było w chuj i ŻADEN z nich nie wniósł nic pożytecznego.

Opublikowano

No widzisz teraz ja ci napisze to co ty piszesz. Jesteś brudnym metalem i się wozisz w jebanych glanach w lato. Twoje stopy jebią pewnie na kilometr, a masz włosy dłuższe niż dziewczyny prawda ?

bum kurwa, mam włosy długości 15 cm średnio, a glany nosze tylko w zimę/wiosnę/jesień bo nie jestem jebanym brudasem.

Na lato mam kurwa jebane tenisówki i mi starczy, nie będę popierdalał w vansach.

shoob.png

Opublikowano

Prawdzie mężczyzna to taki który szantje kobietę. TYLE W TEMACIE!!!

gówno prawda , Prawdziwy mężczyzna to taki który wyglądą jak facet a nie jak cipa w rurka\ch .

Ja nie smieje sie z biedy. Smieje sie z ludzi którzy hejtują ludzi w lepszych rzeczach, bo ich na nie, nie stac.

Dlaczego jesli ktos ma hajs to jest falszywy?

W sumie to ja mam wyjebane w innych facetów, w to jak sie ubieraja i zachowuja.

Wole patrzec na dziewczyny :)

Nie nosi pedalskich rurek biedak haha ,

Jestemt ak biedny że niestac mnie na neta i muszę chodzić do sąsiąda jestem biedakiem , na pewno w ujebanych rurkach , na pewno mam 26 cm w łapie zapadnię klatę w żadnym wypadku nie chodze na siłownie .

Ps. Dziadek zawsze mówił że wojsko robiło z Ciebie chłopa albo babę , lalusi w rurkach wysyłano do psychiatryka /

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Opublikowano

Wygląd to nie wszystko.

Charakter i stosunek do innych ludzi jest ważny i jaki ma sie dystans do siebie.

Zbieram warny za offtop (rzekomy SPAM).

Opublikowano

gówno prawda , Prawdziwy mężczyzna to taki który wyglądą jak facet a nie jak cipa w rurka\ch .

Nie nosi pedalskich rurek biedak haha ,

Jestemt ak biedny że niestac mnie na neta i muszę chodzić do sąsiąda jestem biedakiem , na pewno w ujebanych rurkach , na pewno mam 26 cm w łapie zapadnię klatę w żadnym wypadku nie chodze na siłownie .

Ps. Dziadek zawsze mówił że wojsko robiło z Ciebie chłopa albo babę , lalusi w rurkach wysyłano do psychiatryka /

Czyli tak możemy zrobić, ja założę rurki i ci wpierdolę bo po tym co napisałeś nie jesteś zbyt mądry.

CO MA UBIÓR DO CZŁOWIEKA ? ZROZUMIECIE TO CZY NIE ? BO NAJWIDOCZNIEJ DO WAS TO NIE DOCIERA.

Opublikowano

Ja wam powiem tak:

Same rurki dla mnie nic nie znaczą, ale jeśli ktoś łazi w mega luźnych bluzach, rurkach, vansach i fullcapie jednocześnie, to widać że pedał(np Justin Bieber). Jednak czasem da się rozpoznać charakter po ubiorze. Rurek nie noszę, gdyż ograniczają większość ruchów i jak inni mówią "nie mieszczą się jaja"(mają racje, to boli).

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...