Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

prawdziwy facet cz 2

ComeBack.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Weźcie kurwa ogarnijcie dupy, bo ściaska w żołądku jak patrze na te wasze komentarze.

Ja osobiście jestem za przymusowym poborem. Dlaczego? W woisku kształtuje się charakter, siłę, dyscyplinę i usuwa z człowieka lenistwo... Poza tym - kto wie co będzie w pszysłości? Może będzie wojna. I co wtedy? POD ZABÓR BO NIKT NIE UMIAŁ KARABINU OBSŁUŻYĆ ANI KOMEND NIE ROZUMIAŁ! NIKT NIE BYŁ W WOISKU! Bo se byli tacy ludzie, co zamiast zrobić coś dla własnego dobra i dobra państwa, siedzieli na dupie, lans, Yolo, Swag i inne gówno się szerzyło.

Poza tym - jak twierdzicie, że rurki to nic pedalskiego? To są kobiece spodnie dla waszej wiadomości, tylko na zachodzie nagle "mężczyźni" uznali to za modne i zaczeli chodzić w tym pedalstwie.

A te wasze komentarze - chodźcie sobie w czym chcecie itp. to oczy mi wypalają. Za kilka lat będzie płacz i zgrzytanie zębów, że nikt cię nie lubi i nikt cię nie chce. Czemu? Bo człowiek z homofobii nie wyrasta. Wręcz przeciwnie. Powiększa się.

Ja osobiście w całym swoim życiu, miałem doczynienia z jednymi spodniami, które możnaby ew. podliczyć jako szerokie rurki. Jak te były niewygodne, gniotły jaja i nie dało się ich normalnie zakładać i zdejmować, to boje się pomyśleć o prawdziwych rurkach.

Jeansy i dresy - te spodnie są w nowożytnej kulturze polskiej. Nagle pszyszli sobie z zachodu w rureczkach i wszyscy sobie pomyśleli - jakie to fajne OMG!

Ja jestem osobiście człowiekiem postępu i rozwoju, ale gniecenie sobie jaj rureczkami, to raczej jest cownięcie rozwoju.

Jak tacy z was "mężczyźni" to albo mundur i do marynarki/woiska, albo w garnitur, gdyż tylko on z ubrań codziennych podkreśla przynajmniej minimalnie męskość osoby...

PS - jestem ludziem chodzącym w Jeansach.

Zawsze można jebnąć kogoś błyszczykiem po twarzy hehe.

A jak to dla dzewczyny wygodnie!

może nałożyć twoje spodnie! xDDDD

i pożyczyć blyszczyk!

shoob.png

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

na obecne czasy do wojska lecą lalusie bo łatwy i duży zarobek

60 lat temu to było wojsko i prawdziwi mężczyźni

teraz to same kozaki tzn. myślą że są kozaki a tak naprawde to cioty

np. w gimbazie którą już skończyłem był taki ziomek woził się jak Pudziań

udawał chuj wie kogo zgrywał wielkiego kozaka

a jak chciałem z nim solo to mówi że nie bo już miał sprawe w sądzie za pobicie

i jak teraz kogoś pobije to poprawczak mu grozi :)

więc po chuj odpycha i kozaczy do gimbusow z 1 , 2 klasy a do rownego sobie nie wystartuje ?

bo taki z niego kozak :D

teraz w Polsce są największe kozaki a jakby przyszła wojna np. z Rosją to by spierdalali i chowali się po kontach zamiast brać się za sierpy i napierdalac ruskow po głowach

tylko nieliczni by oddali zyce za ojczyzne

a 60 lat temu co drugi Polak by ją oddał

tyle w temacie :)

pozdrawiam wszystkich kozakow którym się wydaje że są kozakami :)

58121063168705213211.png

Opublikowano

oj widze, że lubicie te wojny pomiędzy facetami którzy noszą rurki a tymi normalnymi :)

Opublikowano

oj widze, że lubicie te wojny pomiędzy facetami którzy noszą rurki a tymi normalnymi :)

I ty to mówisz, dordo? :D

ja tam bym życia za ojczyzne nie oddal.

wiecej, nam wojsko nie potrzebne bo i tak bysmy od wszystkich po dupie dostali

shoob.png

Opublikowano

Ronaldo ? co ?

żal dupe ściska, że ma hajs i może robić co chce ? Że jego dziewczyna to jedna z najbardziej znanych modelek na świecie ?

btw. Ronaldo ma syna, jeżeli chodzi Ci o to że jak każdy hejterek w necie go od gejów wyzywasz

A w avatarze mam go bo jestem jego wielkim fanem, nie wiem jak Ty wytłumaczysz twój avatar ale spoko

To co z tego ze ma syna? Wielu Homoseksualistow mialo zony i splodzilo synow tylko po to zeby to ukryc :)

Nie lubie rurkuf, dlaczego? Niewygodne moim zdaniem. Jak komus sie podoba, spoko ... nie mam szczerze nic przeciwko. Zyjemy w takim swiecie gdzie kazdy ma wolnosc slowa tak wiec pisanie postow na forum gunwo pomoze. Sam wole szerokie spodnie poniewaz moim zdaniem sa wygodniejsze :P Co do wojska ... jestem za. Dzisiajsza mlodziez jest rozleniwiona. Co za tym idzie, nie sa przygotowani na 'nagle wypadki'. Czego nas uczy szkola? Niczego przydatnego w zyciu. Idac do wojska, uczyles sie przynajmniej jak obslugiwac giwere i jak poradzic sobie z koksem. Dzisiaj wiekszosc osob to ludzie ktorzy naogladali sie za duzo filmow z Brucem Lee i mysla ze sa pro elo elo jou jou karatecy kung fu mistrz. Mysle ze to nie chodzi o to ze nosi to co nosi tylko o mentalnosc. Czesto jest tak ze ludzie nosza rurki bo sa modne, nie maja wlasnego zdania i to wlasnie oni maja zamkniete umysly.

Peace and Sex.

P.S. - Jebac mode zachodu.

61093c6efb.png

Opublikowano

I ty to mówisz, dordo? :D

ja tam bym życia za ojczyzne nie oddal.

wiecej, nam wojsko nie potrzebne bo i tak bysmy od wszystkich po dupie dostali

Gdyby tak myśleli Polacy podczas wojny to na 100% byś teraz nie żył, albo byś był niemcem/ruskiem.

Nie rozumiem po co takie tematy, ciągle to samo, marne i płytkie prowokacje. Powinny sypać się warny i bany dla założycieli tematów takich marnych prowokacji.

@Topic, Prawdziwy facet, heh. Prawdziwy facet to taki który potrafi zadbać o rodzinę.

1367591241-U459639.png

Opublikowano

Macie coś do rurek?

Ja noszę i nie wstydzę się tego!

-1

Schowaj się lepiej. (tak bardzo brakuje mi przycisku -1 :()

Pewnie i dobrze gdyby było wojsko bo by nie było opierdalania. Co do rurek to zgadzam się z opiniami negatywnymi. Bardzo często takie osoby nie mają własnego zdania, są "płytkie". Wqurwia mnie ta dzisiejsza moda, jest do dupy. A rurki to spodnie dla dziewczyn! .. Nosząc je jesteście po prostu babami ;)

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

Tak w ogóle to teraz sobie uświadomiłem jakie to jest komiczne xDD

Dla was nie ma już czegoś takiego jak "Słabszy" czy "Mniej sprawny". Całe wasze pojęcie męstwa wygląda mniej więcej tak - albo jesteś prawdziwym facetem, albo "pedałem" nic pomiędzy!

Pomijam już fakt, że oceniacie czyjąś męskość na podstawie spodni... Dzisiaj założyłem skarpetki, białe stopki, powiedzcie mi coś o mojej orientacji pls ;_;

"Prawdziwy facet" to dla was koleś o dużej sprawności fizycznej, bo w końcu kto by tam zawracał sobie głowę inteligencją...

Jeśli mężczyzna jest słabszy, to wg. was nie ma dla niego miejsca w społeczeństwie bo jest "pizdą" (Jakkolwiek głupio by to nie brzmiało to właśnie taki podział tworzycie).

To wszystko jednak nic. Teraz kurwa wisienka na torcie. Najlepsze jest to, że mówicie o obrazie prawdziwego mężczyzny podczas gdy sami jesteście pseudo-zgorzkniałymi nastolatkami, siedzącymi przed MPC, z IQ na poziomie wodorostu, naciskającymi f5 w regularnym tempie, którzy udają ekspertów w internecie a w świecie nie mają za grosz ambicji, żeby się za siebie wziąć. To jest zabawne.

Czekam na tłumaczenia, że wy tacy nie jesteście, że ja się mylę etc...

1374788544-U921656.png

Opublikowano

-1

Schowaj się lepiej. (tak bardzo brakuje mi przycisku -1 :()

Pewnie i dobrze gdyby było wojsko bo by nie było opierdalania. Co do rurek to zgadzam się z opiniami negatywnymi. Bardzo często takie osoby nie mają własnego zdania, są "płytkie". Wqurwia mnie ta dzisiejsza moda, jest do dupy. A rurki to spodnie dla dziewczyn! .. Nosząc je jesteście po prostu babami ;)

haha beka z ciebie typie looknij na moją sygnę i ogarnij co trzymam (inaczej noszę)

Zajrzyj na bloga -> Click

Opublikowano

haha beka z ciebie typie looknij na moją sygnę i ogarnij co trzymam (inaczej noszę)

A ogarnij co to jest chujowy troll (podpowiedź: jesteś w tym niezły).

1374788544-U921656.png

Opublikowano

Tak w ogóle to teraz sobie uświadomiłem jakie to jest komiczne xDD

Dla was nie ma już czegoś takiego jak "Słabszy" czy "Mniej sprawny". Całe wasze pojęcie męstwa wygląda mniej więcej tak - albo jesteś prawdziwym facetem, albo "pedałem" nic pomiędzy!

Pomijam już fakt, że oceniacie czyjąś męskość na podstawie spodni... Dzisiaj założyłem skarpetki, białe stopki, powiedzcie mi coś o mojej orientacji pls ;_;

"Prawdziwy facet" to dla was koleś o dużej sprawności fizycznej, bo w końcu kto by tam zawracał sobie głowę inteligencją...

Jeśli mężczyzna jest słabszy, to wg. was nie ma dla niego miejsca w społeczeństwie bo jest "pizdą" (Jakkolwiek głupio by to nie brzmiało to właśnie taki podział tworzycie).

To wszystko jednak nic. Teraz kurwa wisienka na torcie. Najlepsze jest to, że mówicie o obrazie prawdziwego mężczyzny podczas gdy sami jesteście pseudo-zgorzkniałymi nastolatkami, siedzącymi przed MPC, z IQ na poziomie wodorostu, naciskającymi f5 w regularnym tempie, którzy udają ekspertów w internecie a w świecie nie mają za grosz ambicji, żeby się za siebie wziąć. To jest zabawne.

Czekam na tłumaczenia, że wy tacy nie jesteście, że ja się mylę etc...

Osoba oglądająca bajeczkę dla dzieci i wypowiadająca się na temat męskości.

Beka.

I to "rurkowce" zwykle okazują niższy poziom inteligencji, więc...

shoob.png

Opublikowano

Osoba oglądająca bajeczkę dla dzieci i wypowiadająca się na temat męskości.

Beka.

I to "rurkowce" zwykle okazują niższy poziom inteligencji, więc...

Nie jestem pewien czy troll czy po prostu hipokryta...

"Rurkowce" mają niższy poziom? Ok...

a co gej jesteś ?

Powiedział facet który w avatarze ma Ronaldo?

A co do tematu to by nic nie dało

Rurki do auschwitz

kulka w łeb dla pedała ?

Widzę, że mam do czynienia z ludźmi na poziomie. Witam panów profesorów ;_;
1374788544-U921656.png

Opublikowano

A ogarnij co to jest chujowy troll (podpowiedź: jesteś w tym niezły).

Czuję wyjątkowy ból dupska :D

Poleciłbym ci coś, ale zaiste już wiesz co mam na myśli .

Jesteś tutaj (widzę) aktywnym userem cytujesz w chuj dużo polecam wyjść na dwór.

Bekę z ciebie mam widząc jak się spinasz "MENSZCZYSNO" ;]

Zajrzyj na bloga -> Click

Opublikowano

18d299ad38c4.jpg

Facet nie ma być ładny, tylko przystojny...

Mężczyzna ubierający się w kobiece ubrania nie jest gejem, tylko pedałem.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

O wiem napiszę zdanie co rozwiąże ten temat.

Ludzi się ocenia po czynach nie po szatach.

I myślę, że rozwiązałem cały temat.

To powinno rozwiązać. Niestety, ludzie tutaj mają tak wypaczony światopogląd, że tak podstawową i fundamentalną filozofię życia zastąpili swoją, chorą i negatywną...

1374788544-U921656.png

Opublikowano

kurwa typowy brony.

u innych drzazgę w oku zobaczy a u siebie kołka nie.

rurkociota.

pefnie jestem dresem bo uwazam ze rurki są pedalskie, pamiętajcie!

lomatkobosko hejtuje osoby noszonce rurki pefnie jestem dresem bez życia kturego nie stać hehe xD

hrabia, zanim sie przypierdalasz do przeciwników, patrz na sojuszników.

shoob.png

Opublikowano

Taki kozak w internecie, a założę się, że nie podszedł by do kolesia co chodzi w rurkach i nie powie mu co myśli na jego temat.

A poza tym to chyba on jest homoseksualny, ponieważ patrzy jak ubrani są jego koledzy.

Mężczyzna zamiast pisać na forum, że mu się nie podobają osoby w rurkach powinien podejść i pobić tą osobę i to jest męskie, a nie biadolenia no forum jaki to z niego kozak, że nie lubi mężczyzn w rurkach.

Opublikowano
Taki kozak w internecie, a założę się, że nie podszedł by do kolesia co chodzi w rurkach i nie powie mu co myśli na jego temat.

A poza tym to chyba on jest homoseksualny, ponieważ patrzy jak ubrani są jego koledzy.

Mężczyzna zamiast pisać na forum, że mu się nie podobają osoby w rurkach powinien podejść i pobić tą osobę i to jest męskie, a nie biadolenia no forum jaki to z niego kozak, że nie lubi mężczyzn w rurkach.

Ok napierdole ci pierdolony gimbie trampkostrzale.

Opublikowano

Większość osób które chodzą w rurkach (z moich znajomych) to pizdusie których kładę i nie raz mówiłem jak to są pedalscy a rurki to gunwo.

Straszne, ja jakoś się pizdusiów nie boję.

shoob.png

Opublikowano

Ok napierdole ci pierdolony gimbie trampkostrzale.

Synek ja uprawiam 5,5 roku kulturystykę estetyczną, ważę 98kg, wyciskam 210 kg na klatkę, mam 47 cm w łapie, ćwiczę 3 lata MMA od 1,5 roku biorę udział w ALMMA w wadze ciężkiej mój rekord jest taki 6-0-0 3 nokauty 2 poddania i 1 walkę wygrałem decyzją sędziów.

A ty pewnie masz 15 lat zapadniętą klatkę i 26 cm w łapie i myślisz, że jak założysz dres to jesteś koksem.

Wgl. To pomyślcie, że mężczyzna zakłada rurki żeby łatwiej poderwać dziewczynę, a to chyba już dyskwalifikuje go jako homoseksualistę.

Edit:

@up.

Większość osób które chodzą w rurkach (z moich znajomych) to pizdusie

których kładę i nie raz mówiłem jak to są pedalscy a rurki to gunwo.

Widać, że jesteś jeszcze młody(po piśmie) więc masz prawo się buntować, ale zobaczysz za kilka lat jak żadna dziewczyna cię nie zechce.

Opublikowano

Synek ja uprawiam 5,5 roku kulturystykę estetyczną, ważę 98kg, wyciskam 210 kg na klatkę, mam 47 cm w łapie, ćwiczę 3 lata MMA od 1,5 roku biorę udział w ALMMA w wadze ciężkiej mój rekord jest taki 6-0-0 3 nokauty 2 poddania i 1 walkę wygrałem decyzją sędziów.

A ty pewnie masz 15 lat zapadniętą klatkę i 26 cm w łapie i myślisz, że jak założysz dres to jesteś koksem.

Wgl. To pomyślcie, że mężczyzna zakłada rurki żeby łatwiej poderwać dziewczynę, a to chyba już dyskwalifikuje go jako homoseksualistę.

Edit:

@up.

Większość osób które chodzą w rurkach (z moich znajomych) to pizdusie

których kładę i nie raz mówiłem jak to są pedalscy a rurki to gunwo.

Widać, że jesteś jeszcze młody(po piśmie) więc masz prawo się buntować, ale zobaczysz za kilka lat jak żadna dziewczyna cię nie zechce.

Jako dziewczynę masz na myśli gimbuskę?

Beka.

I jeżeli miałbym szukać dziewczyny to w kręgach subkultury metalowej.

Tam rurki nie są uważane za męskie.

I jeszcze raz, pedał to nie homoś.

A chłopaczki chodzące w rurkach są zwykle w okolicy 14-18 lat.

shoob.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...