Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

prawdziwy facet cz 2

ComeBack.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Trzeba być naprawdę zdesperowanym by pisać takie tematy.

Pójdziesz do wojska i pod prysznicem upuścisz mydło. Co wtedy?

Jest na to trik ale nie sprawdzałem. Zamiast schylać się można ukucnąć albo podnieść nogą ale do tego drugiego musisz mieć zwinną nogę.

kurwa tok rozumowania na poziome przedszkolaka, dziękuje bardzo nie odpowiadam więcej

Nie obrażaj przedszkolaków :)

Podstawowy błąd jest taki, że ta moda na rurki i inne rzeczy bierze się głównie u nastolatków a do wojska szło się kilka lat później.

Nie rozumiem co ludziom przeszkadza cudzy wygląd. Jak komuś się podoba to niech się ubiera jak chce, ja nie widzę problemy ale na tym forum jest jak widać wielu ludzi z zamkniętymi umysłami którzy wierzą w stereotypy.

Patrząc na innych chłopaków to właśnie wy zachowujecie się jak geje. Rozumiem, że może komuś się czyjś wygląd nie podobać. (Gdyby się podobał byłby gejem) ale to nie oznacza, że trzeba od razu taką osobę szykanować.

Druga sprawa jakim cudem po wyglądzie można stwierdzić jakiej ktoś jest orientacji? A jak dzisiaj ubrałem rurki a jutro dresy to znaczy, że się zmienię? Nie ma czegoś takiego jak "prawdziwy facet" to jest tylko stereotym stworzony przez ludzi którzy boją się, że przez fanów rurek nie mogą znaleźć dziewczyny. Pogódźcie się Z tym, że dziewczyny nie chcą bezmózgich siłaczy dla których jedyne co się liczy to dupa i cycki.

Za dużo stereotypów za mało samodzielnego myślenia i tyle w temacie.

Opublikowano

Ja pierdole, jak większość tych co nie lubią rurek i takiego stylu ubierania nie lubi po prostu za to, że osoby które się tak ubierają mają większe powodzenie u dziewczyn, a autor tematu ma ból dupy o spodnie ja pierdole. Za 10 lat będziemy się kłócić o skarpetki czy o majtki jak myslicie ?

1373794396-U336505.png

Opublikowano

NOSI SPODNIE SLIM, PEDALLLL!!!!

PRAWDZIWU MESZCZYRZNI NOSZO TYLKO 24CM REGULAR FIT!!!!!!!

I MAJO BUTY TANIE, A NIE AMAKSY CZY CO

Opublikowano

Jeśli już cię tak interesują faceci i wojsko to mam coś dla ciebie :)

Wiesz, że w starożytnej Sparcie żołnierze byli przymuszani do homoseksualnych związków w wojsku? Miało to zacieśniać więzy między członkami oddziału i faktycznie działało :)

1374788544-U921656.png

Bywalec
Opublikowano

Homoseksualistów w wojsku nie brakowało, pomyśl sobie, wypływasz w morze, powrócisz do domu dopiero za 5 lat, a na pokładzie sami mężczyźni, jak to odreagujesz?

Właśnie na statkach szerzyło się pedalstwo.

Opublikowano

Śmieszy mnie ten wasz tok rozumowania, że do wojska.

Większość was (przeciwnicy rurek) nie wytrzymała by w wojsku 2 dni, a pieprzycie jakby to dobrze było z obowiązkową służbą wojskową.

Powinniśmy się cieszyć że mamy wolny kraj i każdy może robić co chce, a nie płakać że ktoś się ubiera nie w naszym guście (on się ubiera, jego gust, chuj nam do tego?).

"Kozak w necie, dupa w świecie" ~Paulo Coelho.

Game Over

Opublikowano

Ty masz jakiś problem widze, za bardzo się interesujesz facetami :)

Powiedział facet który w avatarze ma Ronaldo?

A co do tematu to by nic nie dało

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Ronaldo ? co ?

żal dupe ściska, że ma hajs i może robić co chce ? Że jego dziewczyna to jedna z najbardziej znanych modelek na świecie ?

btw. Ronaldo ma syna, jeżeli chodzi Ci o to że jak każdy hejterek w necie go od gejów wyzywasz

A w avatarze mam go bo jestem jego wielkim fanem, nie wiem jak Ty wytłumaczysz twój avatar ale spoko

mg7k04q.jpg

Opublikowano

Ehm... Czyli ma w avatarze 100% heteroseksualnego gościa z żoną i dzieckiem?

Dlatego niby ma nie mówić? Ciekawe...

1374788544-U921656.png

Opublikowano

Jestem za przymusowym poborem do wojska, ale to by nic nie zmieniło, bo do wojska idzie się chyba w wieku 18-20 lat, czyli gdy człowiek kończy dojrzewać, dlatego to nie wina braku poboru do wojska, tylko zachodniej i lewackiej mody.Z Polski na siłę chciano i chce się zrobić państwo zachodnie i wpoić w nie siłą zachodnią kulturę, tylko po cholerę? Tak bardzo gonimy do zachodniego dobrobytu, że zapominamy, że nie jesteśmy zachodem i nie mamy szans dorównać finansowo państwom zachodu, pozostaje nam tylko łyknąć ich kulturę, żeby poczuć się "lepszym".

Opublikowano

Ale kucanie to znowu do "loda". Najlepiej wziąć mydło w płynie.

OD RAZU W PŁYNIE, BARDZO CI TO POMOŻE, OBY CIE DUPA NIE BOLAŁA ZA BARDZO xD

@TOP

JEBAĆ RURKOPEDAŁY xD

Jajognioty wyglądające jak guwno kurwa hipstery i głupota osób noszących rurki.

PS. Jestem dresem, uprzedzę was w tym stwierdzeniu hehe xD

beka.

shoob.png

Opublikowano

Weźcie kurwa ogarnijcie dupy, bo ściaska w żołądku jak patrze na te wasze komentarze.

Ja osobiście jestem za przymusowym poborem. Dlaczego? W woisku kształtuje się charakter, siłę, dyscyplinę i usuwa z człowieka lenistwo... Poza tym - kto wie co będzie w pszysłości? Może będzie wojna. I co wtedy? POD ZABÓR BO NIKT NIE UMIAŁ KARABINU OBSŁUŻYĆ ANI KOMEND NIE ROZUMIAŁ! NIKT NIE BYŁ W WOISKU! Bo se byli tacy ludzie, co zamiast zrobić coś dla własnego dobra i dobra państwa, siedzieli na dupie, lans, Yolo, Swag i inne gówno się szerzyło.

Poza tym - jak twierdzicie, że rurki to nic pedalskiego? To są kobiece spodnie dla waszej wiadomości, tylko na zachodzie nagle "mężczyźni" uznali to za modne i zaczeli chodzić w tym pedalstwie.

A te wasze komentarze - chodźcie sobie w czym chcecie itp. to oczy mi wypalają. Za kilka lat będzie płacz i zgrzytanie zębów, że nikt cię nie lubi i nikt cię nie chce. Czemu? Bo człowiek z homofobii nie wyrasta. Wręcz przeciwnie. Powiększa się.

Ja osobiście w całym swoim życiu, miałem doczynienia z jednymi spodniami, które możnaby ew. podliczyć jako szerokie rurki. Jak te były niewygodne, gniotły jaja i nie dało się ich normalnie zakładać i zdejmować, to boje się pomyśleć o prawdziwych rurkach.

Jeansy i dresy - te spodnie są w nowożytnej kulturze polskiej. Nagle pszyszli sobie z zachodu w rureczkach i wszyscy sobie pomyśleli - jakie to fajne OMG!

Ja jestem osobiście człowiekiem postępu i rozwoju, ale gniecenie sobie jaj rureczkami, to raczej jest cownięcie rozwoju.

Jak tacy z was "mężczyźni" to albo mundur i do marynarki/woiska, albo w garnitur, gdyż tylko on z ubrań codziennych podkreśla przynajmniej minimalnie męskość osoby...

PS - jestem ludziem chodzącym w Jeansach.

A, i tak jeszcze dla waszej wiadomości - w woisku nie ma jebania w dupę jak się schylisz, to nie więzienie... Tam za takie coś to byś zapierdalał pompki do omdlenia...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...